סיוט לילי

• פותח הנושא pf-1
  • פורסם בתאריך

pf-1

New member
סיוט לילי

לילה טוב לכולם. עכשיו כבר אחרי 3 בבוקר והתעוררתי מחלום בלהות שרודף אותי מילדות. מעולם לא הצלחתי למצוא לו פתרון והוא חוזר על עצמו בשינויים קלים. בתחילת הערב ראיתי טלויזיה ונרדמתי על הספה בסלון. אני מניחה שאין כרגע אף אחד פה, אז אני אכתוב אותו ואני מקווה לקבל תגובות לגביו, אולי מישהו יצליח לעזור לי. ואחרי ההקדמה: בערך בגיל 4 סבתא שלי, שעל שמה נקראתי, ויש הטוענים שאף נולדתי בדיוק ביום הולדתה, נפטרה תוך שינה בערב שבת. יש אומרים, צדיקה. החלום מתחיל בזה, שאני עומדת מעל קבר פתוח (עד גיל 18 לא הייתי בבית קברות מעולם, והחלום התחיל מגיל צעיר), כל משפחתי עומדת סביב הקבר הפתוח במעגל ומוחאים כפיים. פתאום אני רואה את סבתא רודפת אחריי עם ציפורניים שלופות, נורא ארוכות, וכל זה מסביב לקבר לכל מחיאות הכפיים של מישפחתי. בדיוק ברגע שהיא מצליחה לגעת בי אני מתעוררת. מה דעתכם? אנא עיזרו לי. אז שיהיה לכולכם המשך שינה ערבה וחלומות פז פיני*

dikla00

New member
זה ממש מפחיד אבל... לפני מה שאני...

יודעת בחלום כשמישהו מת נוגע בך... זה אומר ש.... יש מוות קרוב... זה מה שאני יודעת... את בטוחה שהיא נגעה בך? משוכנעת?

pf-1

New member
אבל...

החלום הזה חוזר על עצמו מילדות. הערב הוא חזר אליי אחרי כמה שנים שלא הופיע. ולא, היא לא נגעה בי. התעוררתי בדיוק ברגע שהיא כמעט מניחה עליי את ידיה. וד``א משום מה החלום הזה מעולם לא הפחיד אותי, ולא התעוררתי ממנו בבהלה, אלא רק התעוררתי ממנו משום מה ברגע שהיא באה לגעת בי.

dikla00

New member
מזל!

האמת היא שאומרים שיש אווירה של מוות בסביבה זה מסמל על חיים אני לא מבינה בזה אבל סבתא שלי הייתה יודעת בזה הרבה אמממ אני לא יודעת למה הם שמחו ומה הציפורניים סימלו אולי פחד כלשהו שהיה לך כשהיית קטנה? את מוזמנת לקרוא את החלום שלי ואולי לך יהיו פירושים בשבילו אני אובדת עצות לילה נהדר נטול סיוטים החייכנית, דקלה

סבתא רודפת..........

היי fp!!! אם את יכולה לשחזר את חלומותיך הקודמים בעינין זה יכול לעזור, בכל שינוי קטן יש רמז שיכול לעזור בהבנה הכללית של החלום. חשוב גם לדעת מה ראית בטלוויזיה לפני שנרדמת, הרבה פעמים זה משפיע על המראות בחלום. זה די ברור שדמותה של סבתך מלווה אותך כל חייך: נקראת על שמה, וטוענים שנולדת ביום הולדתה, יש ביניכם חיבור ואולי אפילו דימיון מסוים. דמותה רודפת אותך פשוטו כמשמעו, היא בראש שלך וכנראה שדואגים להזכיר לך כל הזמן עד כמה את דומה לה. המשפחה מקשרת בטבעיות בין שתיכן ואף שמחה על כך.(מחיאות הכפיים...) את, לעומת זאת, לא כל כך מאושרת מההקבלה הזאת, את מרגישה שאישיותך קצת מתערפלת ושמשפחתך מעריכה אותך יותר בזכות דימיונך וקשרך לסבתך ולא בזכות עצמך. זה מפחיד אותך ואת לא רוצה שזיכרון סבתך יגע בך, לכן את מתעוררת לפני המגע... עצה: נסי בלילה להזמין את החלום מחדש, לפני שאת נרדמת, דמייני את הסיטואציה והפעם אל תברחי מסבתך, עימדי במקום בידים פתוחות, קבלי אותה למרות ציפורניה השלופות והמפחידות, חבקי אותה באהבה ותשחררי אותה. את יכולה גם לדבר איתה ולהסביר לה שאת לא צריכה את אישיותה בתוכך, די לך בשמה להנצחת זיכרה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה