סיוט בקופת חולים

• פותח הנושא hagk
  • פורסם בתאריך

hagk

New member
סיוט בקופת חולים

אני בקופת חולים כללית, באזור המרכז. לבעלי ספירת זרע נמוכה מאוד וגם תנועתיות גרועה, ביצענו IVF ראשון ולא היה אפילו מה להחזיר, מייד לאחר מכן היינו אצל הרופא לדבריו יש לקבוע תור לשבועיים לאחר המחזור ונתחיל פרוטוקול חדש,נקבע תור כשהגעתי נאלצתי להזכיר לרופא שהוא רוצה פרוטוקול חדש ואז הוא ביקש שאבוא ביום הראשון של המחזור הבא,וכך הזמן עובר ותחושת הביטחון שלי ברופא יורדת. הגעתי בעת קבלת המחזור ואז הוא יוצר קשר עם בית החולים שאומר לו לתת לי חודש כדורים ורק אז עם קבלת המחזור הבא להתחיל זריקות של מונוגון וצטרודיד, ברגע זה נשברתי וסרבתי בכל תוקף לשינוי נוסף בפרוטוקול בטענה שלא יתכן שהם לא יהיו בטוחים בטיפול שהם נותנים ומשנים כל רגע את הפרוטוקול, בסופו של דבר הוא לא שינה את הפרוטוקול האם צדקתי? חגית

נראה לי שהבעיה ברופא

אני הייתי מצפה מהרופא שישב איתך ויחד תדברו על הפרוטוקול. אם הוא רוצה לשנות אותו (מה שהגיוני לאור תוצאות הטיפול הקודם) - צריך לדבר על השינוי. אם הוא רוצה להשאר אם אותו פרוטוקול ולקוות שהפעם יהיו תוצאות טובות יותר - גם זה הולך כל עוד את היית מעורבת בעניין, היתה לך הזדמנות לנהל איתו שיחה והבנת את השיקולים שלו. אני מבינה מאוד את הכעס שלך. גם אני הייתי מרגישה כמוך. מקווה שהפעם יהיו תוצאות טובות יותר. לפעמים שני טיפולים רצופים עם אותו פרוטוקול בדיוק נותנים תוצאות שונות. ו... צריך לחשוב הלאה אם את בידיים הנכונות או לא. לקופ"ח כללית יש כמה וכמה אופציות לטיפול (ואם אני לא טועה - כבר דיברנו על זה בעבר...) חנה

אולה *

New member
הי חגית!

קודם כל - למה לא לעבור טיפולי IVF בבית חולים עם רופאי אותו בית חולים? האם את מטופלת באופן פרטי? אני עוברת טיפולי IVF מאותה סיבה (זרע) באיכילוב. הכל מאוד מסודר, יש תיק עם כל ההיסטוריה הרפואית. האמת, זה די מרובל לשנות פרוטוקול בין טיפול לטיפול ע"מ להשיג תוצאות טובות יותר. גם אצלינו בטיפול הראשון לא היו הפריות. האם אצלכם עשו ICSI? אל תתיאשי, אולה.

hagk

New member
אולה

אני עוברת טיפול אצל רופא בית החולים אבל מתחילים את הטיפול בקופת חולים ורק בשלב כלשהו מעבירים לבית החולים. אצלינו עשו מיקרומניפולציה כי אין ברירה אחרת אני משתדלת להשאר אופטימית אבל אני מידי פעם נשברת כמו כולן אבל אני די חזקה פשוט כבר כואב לי הישבן מהזריקות עוד לפני שהחלנו חגית

חמודה , נפלת לי מהשמים. אני צריכה

לדבר איתך. תתקשרי אלי בבקשה עכשיו: 03-6047521. אני פה עד 15:30.

...ואם לא תספיקי - אנא דברי איתי

בערב. פשוט לא זוכרת היכן שמתי את מס´ הטלפון שלך.

hagk

New member
הי ענת

ראיתי את ההודעה שלך באיחור ולכן אני אנסה לדבר איתך בערב בטלפון מאחר ולא הצלחתי להשיג אותך עכשיו חגית

באאבו

New member
ממתי מתחילים טיפול בזמן הביוץ??

אולי הרופא התכוון לשאוב לך את הביצית היחידה שאת אמורה לייצר ללא טיפול??? לא יודעת.. נראה לי שהרופא באמת לא כ"כ בטוח בעצמו, ונראה לי עוד יותר שעשית בהחלט החלטה נכונה. החודש, לפחות לא ילך לך לאיבוד. בהצלחה, באאבו

למעלה