סיוטים...

-=butterfly=-

New member
סיוטים...

בזמן האחרון סיוט מסוים חוזר על עצמו.. אני מטיילת ביער יחד עם אח שלי ועם עוד כמה אנשים , בכל פעם הקבוצה מורכבת מאנשים אחרים מלבד אח שלי.. בכל אופן אנחנו מטיילים ביער מסוים, יש לציין שהוא נראה ענקי ומפחיד.. אפל כזה...באיזשהו שלב הקבוצה נעלמת וגם אח שלי, אני מתעייפת מההליכה ומתיישבת על סלע גדול, אני מסתכלת סביבי ואני רואה מן שלד קטן..זה שלד של בן אדם בוגר רק שהוא בגודל מיניאטורי (אני מקווה שהבנת...איכשהו...) בכל אופן הוא רודף אותי הוא מופיע בכל מקום שאני הולכת אליו, בלילות האחרונים החלום מגיע ישר לשלב שאני רואה את השלד הזה והוא רודף אותי...לילה אחד אפילו לא חלמתי את אותו החלום והוא הופיע בחלום אחר לגמרי ללא הקשר... ---------------------------------------------------------------- ועוד משהו קטנטן- יש דמות שחלמתי עליה לאחרונה, אני הרגשתי כאילו הכרתי אותו מחלומותיי..זה לא יצור אנושי, ויש לו כלב עם עיניים ירוקות ענקיות ולאיש עצמו יש גם עיניים ירוקות כאלה הוא כאילו מעורב עם זאב או משהו. קיצ קיצ אני חלמתי למשל שאני מתפצלת לשניים אני יושבת במדרגות עם עוד קבוצץ אנשים והחלק ה``שני`` יורד במדרגות, מחליק ואני מתה ה``אני`` שעדיין חי מסתכלת למעלה לקומה שמעליי ואני רואה את האיש הזה שבעצם שתף את המדרגות בכוונה שאני יחליק.. (אני מגיעה למסקנה הזאת - שזאת הייתה כוונתו כי הוא מחייך אליי לא חיוך ידותי במיוחד... מרושע כזה) מקווה שתצליחו לעזור לי, לירן.

ברוכה הבאה, פרפרית!!!

היי לירן ה``פרפרית``, ברוכה הבאה לפורום!!! מחלומך עולה שהמוות מאוד מעסיק אותך, אפילו רודף אותך. המוות, לפי תאורך הוא מוות בוגר, כלומר מציאותי למרות גודלו המיניאטורי. כנראה שאת מתאימה אותו למידותיך, נראה לי שאת צעירה(הימור....) וההתיחסות שלך למוות לא כל כך מציאותית, מצד שני הפחד שלך מאוד מציאותי. ההמשך מראה, בחלומך השני, שיש בך פחד מהתנקשות בזדון, רודפים אותך, מחפשים להתנקל בך ברשעות. את מרגישה תחת איום מסוים בחייך, את לא סומכת על אנשים ושוב המוות מלווה אותך בצורה כזאת שקצת קשה לי להבין את כל התמונה... אשמח לקבל ממך קצת יותר פרטים: עד כמה המוות מעסיק בחיים? האם מישהו קרוב מדבר איתך על מוות? האם היה מקרה מוות הקרוב אליך? מה גילך? מה מסמל אצלך חדר מדרגות או המנקה שלו? חלומות פז, רואה בכוכבים.

-=butterfly=-

New member
וואו...

טוב...אני בת 15 ואני סובלת מאנורקסיה כבר שנתיים, בכל אופן אני ילדה עם ``מחשבות אובדניות`` אם נקרא לזה ככה... אני בעקרון לא פוחדת מהמוות.. בעיקרון אני חולמת תמיד שאני נופלת מהמדרגות כי האיש הזה מפיל אותי בכל מיני צורות... תודה, butterfly!

לא שכחתי, הנני.........

פרפרית יקרה! אף אחד לא שכח אותך, מי מססתר מאחורי אותה דמות בחדר מדרגות, זאת שאלה שרק את יכולה לדעת. יש דמות בחייך שכנראה ונותנת לך את ההרגשה שהיא מתנקלת לך בזדון, רודפת אותך... נסי לחשוב מה מסמל עבורך חדר מדרגות, מה עולה בראשך באופן אסוציאטיבי כשאת חושבת על מנקה, ניקוי או מנקה מדרגות. שימי לב שחדר המדרגות קשור לבית, קרוב אליו מאוד ובכול זאת בחוץ..... זה כמו חידה, אני יודע, אך שווה לנסות. חלומות פז, רואה בכוכבים.

היי

מה קורה ???? אפשר המון לעזור לך אבל אני לא קורא טקסט ארוכים אז אם תוכלי לצמצם ולרשום בקצרה או באימיל שלי שהיה לך יום קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגגונים ביי ביי עדי קצמן .

למעלה