סיוטים

Yuli Gama

New member
סיוטים

בגיל שלוש-ארבע בארך היה לי טראומה די רצינית מסרט אימים. כתוצע מזה הופיע פחד מחושך, פחד מלהיות לבד ועוד מספר תופעות לווי שרובם נעלמו אם הזמן. לא מזמן ראיתי בהשכרת קלטות את אותו הסרט ואני פשוט רוצה לדעת אם צפיה חוזרת בו יכולה לעזור לי במשהו? או שזה רק יכול לגרם עוד נזק?

גרא.

New member
כנראה שלא יגרם לך שום נזק מצפייה

חוזרת,באותו סרט אימים (אגב איזה סרט זה?).גם משום שילדה בת ארבע,שונה תכלית השנוי מאשה,חיילת בת 20-19 ..ולא אכנס לפירוט שהוא מובן כמעט מאליו.דווקא צפייה חוזרת,פעם,פעמיים או יותר בסרט אימים מחסנת בפני הפחד, מאחר וככל שאת נחשפת יותר לגרויים המאיימים,כן הם מאיימים פחות.כך גם קורה כאשר אדם חוזר וחולם שוב ושוב חלום זוועתי,כאמור החוזר על עצמו..ככל שהוא חולם יותר את אותו חלום,הוא פחות מפחיד,ואפילו יותר "ידידותי"..לכן גם לא צריך להגרם שום נזק..ואת רשאית,ואפילו מוזמנת לראותו שוב.

Yuli Gama

New member
תודה!

שם הסרט אם לתרגם אותו במורה חופשית "המתים מהטלויזיה". לא נשמע מפחיד אבל עד עכשיו אני זוכרת קטעים. זה משהוא על זומבי שיצו דרך המסך אל העולם שלנו ורמחו אנשים. יד מדממת נשלחת דרך המסך וכו.. לא ממש מפחיד כאשר חושבים על זה אובייקטיבית אבל לפעמים הדברים הכי פשוטים יכולים להיות בעלי מטען רגשי עצום.

למעלה