סיוטים

Vivaldimort

New member
סיוטים

פורום יקר, רציתי לשאול האם יש פיתרון אלרנטיבי לתופעת סיוטים, כל לילה ולילה שמפריעים לשגרת היום. אשמח לכל תשובה..

0 אור 0

New member
יכול להיות שיש

אפשר בכל מיני שיטות, המתבקש הוא ללכת דוקא על שיטות יותר מילוליות כמו דמיון מודרך ו/או עבודה אנרגטית

freearth10

New member
../images/Emo45.gif

לכך שאפשר בכל מיני שיטות. מעניין שרשמת שדמיון מודרך היא שיטה מילולית, כשהעוצמה של דמיון מודרך היא דווקא בעבודה של המודרך ישירות עם התת מודע, ללא הצורך שלו בשיתוף מילולי ובזה היא אכן מתחברת לשיטות אנרגטיות אחרות ששם אין צורך בדיבור, השחרור האנרגטי מאפשר לגוף לשחרר את המועקה הפיזית-רגשית-מחשבתית.
מאיה

0 אור 0

New member
ההודעה נשארה מחמת הספק

מתוך הכרות עם תשובותיה של עירית נראה שפליטת קולמוס גרמה להודעה תמימה להשמע כפרסום. אך אבקש מכל באי הפורום: 1. לספר בפירוט על נסיון בשיטה מסויימת זה בסדר 2. להמליץ על שיטה מסויימת (רצוי עם נימוקים) זה בסדר 3. לענות תשובה שמטרתה להפנות את המטופל אלי אישית, הינה בגדר פרסום - אנא נסו שלא לנסח תשובות שיגרמו לנו להתלבט מה היתה כוונת המשורר תודה

חבל מאוד ../images/Emo10.gif

ואם כבר אתם מחפשים דרך להגיע לעוד לקוחות... אתם מוזמנים להצטרף למעגל. פרטים רק במסרים האישיים

0 אור 0

New member
חבל מאד שאסור לפרסם????

הפורום הזה מחזיק מערכת נאה מאד של לוחות שמאפשרת פרסום ומציאת מפרסמים לכל מי שחפץ בכך. הפורום עצמו מיועד לדיונים מקצועיים בין מטפלים ולתשובות בכל נושא שקשור לרפואה משלימה. הפיכה שלו לערימה של שרשורים פרסומיים שבהם אין כל תוכן ועניין למעט "קנה את מרכולתי" תעקר אותו מתוכנו והסיבה לקיומו. ברצוני להדגיש ולהזכיר שזו אינה החלטה של מנהלי הפורום בלבד, אלא התקיימו מספר סבבים של דיונים פתוחים בנושא עם משתתפי הפורום (בחלקם אני בכלל לא הייתי מנהלת) ובהם החלטנו על אופי הפורום הרצוי והנכון לנו. לפחות לטעמי, ההחלטה היתה נכונה. ראיתי פורומים בהם לא מקפידים על פרסום, ואני חושבת שהפורום שלנו הרבה יותר נעים ואיכותי.

אני שמח שאת שומרת על נקיון הפורום

וההערה שלי הייתה קצת בציניות כי נמאס גם לי לראות את הודעות הפרסומת המוסוות לדוגמא, מה שכתוב למטה נראה לי הכי פרסומת בעולם (העתקתי את ההודעה של עירית שכותבת באותו סגנון המון חודשים) יש לי נסיון טוב בנושא סיוטים עם ילדים. מדובר בטיפול הומאופתי. כל טוב עירית הומאופתית-קלאסית www.homeopatya.com

אדומה2

New member
סיוטים

בוקר טוב, ברפואה סינית אפשר לטפל טוב בסיוטים, ואם תרצה המלצות על מטפלים שלח לי מסר ואכתוב לך. בנתיים, אני ממליצה לרשום את הסיוטים כשמתעוררים, ממש כמו שרשומים כל חלום אחר, זה יכול גם לעזור. בהצלחה, יעל

ואני אוסיף

שיש השפעה של התזונה, ואפשר לטפל גם באמצעות פרחי באך. אני מניח שהמסקנה הסופית היא שפשוט צריך לגשת לטיפול, ולהתנסות בשיטה שיש לך חיבור אליה. סביר להניח שהסיוטים באים לשקף משהו- הלך מחשבה, אורח חיים וכו', ויכול להיות ששינוי קטן (ואולי דווקא ארוך) ישפר את המצב פלאים.

סיוטים

טיפול בשילוב של הילינג ודמיו ןמודרך כול להוות פתרון. דרך ההילינג מגיעים לגורמים השורשיים המביאים לסיוטים שחוזרים כל לילה ומטפלים בהם ובשילוב עם הדמיון המודרך עוקרים את הגורמים השורשיים וכך משחררים את הסיוטים. הלית http://www.2all.co.il/web/Sites/halitheal/

chikong

New member
הקלה לסיוטי הלילה

שלום - סיוטי הלילה הם תוצאה של חוסר היכולת שלנו במהלך השינה להסיט את החשיבה האובייקטיבית המטרידה(פועל יוצא של חוויות היומיום) כך שאנו נאלצים להתמודד במהלך השינה face to face עם המראות והמחשבות הכל כך מטרידים ללא יכולת ניטרולם. זאת בזמן שבמהלך העירות יש לנו את האפשרות בעזרת החשיבה הסובייקטיבית להסיט מחשבות אלה על ידי פעילות כלשהי , ספורט , צפייה בסרט וכן הלאה . מנסיון עבודה עם מטופליי - הצעתי היא לנסות תרגילי מתיחות מרידיאנים על פי שיטתו של שיזוטו מסונגה. מדובר בתרגילי מתיחה מהנים המוסיפים גם לגמישות. התרגילים פשוטים יחסית לביצוע וניתן לקרוא אודתם בספר שלו :"תרגילי מרידיאנים". ניתן להשיג את הספר בכל חנות ספרים. איך תרגילים אלה עשויים לסייע בענין סיוטי הלילה ? מתיחת מרידיאנים (ערוצי אנרגיה) אמורים לשחרר חסימות ולתעל זרימת אנרגיה חופשית ומאזנת במרידיאנים. בהחלט עשויי לסייע להתמודד עם עומס ריגשי שאנחנו "מותקפים" בו ללא יכולת ניטרול במהלך השינה.המלצתי לבצע בהתמדה עם תשומת לב תרגילים אלה דוקא לפני השינה. מוצעים שם מספר רב של תרגילים. כמובן של ניתן לבצע את כולם. ממליץ להתייעץ עם מטפל מתחום הרפואה הסינית על בחירת עד לפחות חמישה תרגילי מתיחה לכל ערב . אני מציין שלא בטוח שתרגילים אלה יביאו מזור ותרופה אבסולוטית אבל בהחלט אמורים לסייע במשהו , מנסיון עבודה עם מטופליי. בריאות - גרשון קום

הי ויולדימורט תערובת של שמנים אתרים מרגיעה :

לבנדר, ברגמוט וילנג ילנג על נקודות הדופק (מיפרקי כף היד בצידן הפנימי), יבצעו הרגעה של מערכת העצבים הדבר ישפיע בהכרח על איכות השינה, על עומק השינה ועל החלימה. יש לעסות את החזה בתערובת ולבלות מספר דקות לפני ההירדמות בהרחה של התערובת ובנשימה עמוקה. (יש להסתייע בארומתרפיסטית להכנת התערובת, אל תכיני לבד בבית, יש התוויות שצריך לקחת בחשבון כגון לחץ דם וכו') אני ממליצה מאוד מאוד על טיפול בעיסוי, במיוחד בארומתרפיה שתבצע הרגעה, ואיזשהו ניקוי אנרגטי. לדעתי המקום המאוד לא שקט שבך, המקום המודאג, הלחוץ שנדחק מהיום יום ומתפרץ בראשך בלילה, דורש בהחלט טיפול אשמח אם תכתבי לי במסר, או אם בא לך לחשוף זאת על גבי הפורום, את פרטי הסיוטים אולי אוכל לסייע לך בהכוונה מעט יותר עמוקה. בהצלחה אדוה

harduf9

New member
מזון חריף או מתוק עלול לגרום לתופעה בעיקר אם

נצרך לפני השינה, אם זה המקרה, אז הפתרון פשוט, אם לא, צריך לחפש לעומק. הבחירות הראשונות שלי הן דמיון מודרך, פרחי באך, הומאופתיה. מקום שני: נטורופתיה, רפלקסולוגיה, שיאצו, דיקור. אבל תלוי ממה נובעים הסיוטים, ייתכן שהבחירות שלי היו שונות אם הייתי יודע את סיבת הסיוטים. בריאות שלמה גיא הרדוף

Vivaldimort

New member
תודה לכל העונים

כיוון שאינני "הפציינט" אני לא יודע ממה נובעים הסיוטים, אבל אעביר לפציינטית את כל ההמלצות, תודה רבה :)

למעלה