סיוונוש המתוקה

סיוונוש המתוקה

אני מרגישה אותך תהיהי חזקה חשבי חיובי תהיהי במוקד חיובי דמייני קיר לפני מים ומאוחריו קיר חום כאשר את מדברת אם הרעל. איך היה המבחן<<?

זה לא ייאמן.....

הייתי באמצע המבחן ופיתאום הרגשתי איך אני מאבדת את הביטחון בעצמי. כל האנשים סביבי נראו שהם יודעים את החומר....ואני הרגשתי ש...לא. אבל התאפסתי על עצמי. התמקדתי. נכנסתי לריבוע שנקרא מבחן (אוהבת אותך אושרת) ו..... יצאתי מנצחת !! (לפחות בתחושה). ממי- נפש תאומה או לא נפש תאומה
אוהבת אותך המון. שולחת לך מלא אור, מבפנים.... שלך, סיון

../images/Emo23.gif סיוונוש אוהבת אותך מאוד מאוד

תודה על היותך את מתוקה סובלנית המון אור ואהבה אליך יש לי מין תחושה כזאת שאת זקוקה ... ל... אור ...

sovlanit

New member
שנטיפי,

מה הגורם לתחושה הזו???יש משהו ספציפי?משהו מסויים שקשור אלי?

אושרתי...

את כ"כ צודקת. איבדתי את הדרך מאתמול בערך.... אבל אני מרגישה איך זה חוזר אליי לאט לאט אומנם... אבל הכיוון חיובי. שולחת לך מלא חיבוקים סיון

סובלנית מתוקה

באותו רגע שנכתבה ההודעה הרגשתי צורך עז לשלוח לך אור איני יודעת למה .. פשוט שלחתי קבלי אותו באהבה. סיוונוש מרגע לרגע אני מרגישה שאני מכירה אותך מאיזשהו מקום חמיים ששם שתינו היינו . אוהבת אותכם מאוד תודה על היותכם כאן

"הצהרת אהבה"../images/Emo140.gif

אנשים יקרים (ואושרתי המתוקה שלי במיוחד) רציתי להגיד תודה על הליווי הצמוד בתהליך הזה של ההיכרות שלי עם עצמי מסתבר שלהתמודד עם אור זה לא קל , במיוחד אם הוא בא מבפנים. אני גם שולחת המון אור אהבה וחיוכים לאיש שלי שנמצא בקילומטרים רחוק מכאן אבל הוא נמצא איתי בפנים כל רגע ורגע ביממה אוהבת אותכם, אתכן ואותך ממי.... סיון

למעלה