סיוונואלי תעשי לי חלון
ה העדי של עדי New member 16/10/05 #2 גם לי../images/Emo70.gif כזה שנפתח לבד ושיגרום לאוויר לנשום במקומי.. ותאהבי אותי ממש כמו שאני אותך טוב מה
גם לי../images/Emo70.gif כזה שנפתח לבד ושיגרום לאוויר לנשום במקומי.. ותאהבי אותי ממש כמו שאני אותך טוב מה
A AnGeLiNa JoNsOn New member 18/10/05 #5 השיר הזה ממכר..../images/Emo141.gif הייתי יכולה לשמוע אותו בלופים בלי הפסקה אם לא היה את הטראנסים למשך 6 דקות.........חח
השיר הזה ממכר..../images/Emo141.gif הייתי יכולה לשמוע אותו בלופים בלי הפסקה אם לא היה את הטראנסים למשך 6 דקות.........חח
P paper pieces New member 18/10/05 #6 היי!! אני גם לא מתה על הטרנס בסוף... בגלל זה עברתי לגרסה האקוסטית מהופעה עם עמיר לב וערן צור.. מומלץ בחום!
היי!! אני גם לא מתה על הטרנס בסוף... בגלל זה עברתי לגרסה האקוסטית מהופעה עם עמיר לב וערן צור.. מומלץ בחום!
ה העדי של עדי New member 19/10/05 #8 ../images/Emo12.gif שזה אומר מה ולמה אני לא הייתי נוכחת אני מריחה בגידה..
ח ח ל ו ן New member 19/10/05 #10 ../images/Emo9.gif היא אמרה תעשי לי חלון אז אמרתי שאני כבר עשוי שהרי כינויי הוא ח ל ו ן. ואסור לך לדבר על בגידה יא ביגמיסטית אוהבת עומרים שכמותך
../images/Emo9.gif היא אמרה תעשי לי חלון אז אמרתי שאני כבר עשוי שהרי כינויי הוא ח ל ו ן. ואסור לך לדבר על בגידה יא ביגמיסטית אוהבת עומרים שכמותך
ה העדי של עדי New member 19/10/05 #11 ../images/Emo6.gif יש לי לב רחב... אני אוהבת את שניכם.. זו לא בגידה גם אתה אוהב את עומר וגם הוא אוהב אותך... זה בלתי נשלט.. אתם מותק..
../images/Emo6.gif יש לי לב רחב... אני אוהבת את שניכם.. זו לא בגידה גם אתה אוהב את עומר וגם הוא אוהב אותך... זה בלתי נשלט.. אתם מותק..
ה העדי של עדי New member 19/10/05 #13 |מרגישהמבוקשת| למה הדמעות אלעד ועומר הם בעלים למופת.. את תראי, יהיה בסדר