סיוון 3 תמיד בראש!!!!

סיוון 3 תמיד בראש!!!!

לאור העובדה המצערת שלסיוון 3 אין נציגות בפורום פרט אליי... ולאור העובדה שאני מחדרה וחברה טובה של צוות הווי ובידור.. מן הסתם עליי להגן על כבוד הצוות שלי!!! למרות שאני לבד פה...לא נורא.. רק צוות 6...רחמו עליי קצת! בלי להתנפל! בלי לנשוך!

סיוון 3 יותר טובים!

סיוון 3 יצאו לדרך בים בם בום פתאום ראו גדר בדרך בים בם בום פתאום ראו גדר בדרך בים בם בום לא בדיוק אבל בערך בים בם בום אמרו כולם בואו נעבור גדר אותנו לא תעצור אמרו כולם בואו נעבור גדר אותנו לא תעצור

נים נים נים נים נים נים נים נים

סיוון 3 ראשונים... (בניווט לילה בינוני) ולפני התגובה שלך רחל.... רחל, שתקי! :) love u...

ZoobuR

New member
נים נים נים נים נים נים נים נים

סיון 5 ראשונים! (בניווטים: יום קצר, לילה קצר, יום בינוני, לילה בינוני (? מיאו מיאו
),יום ארוך)... חמש במים ובאש! מורעלים לניווטים! "ויהי אור על מיטל, ויאחרו יחידיו, ומשום מה היו שמחים"/סיון 5, במשך כל הקורס מה זה חתולה, אבל במסווה? תשובה: ****
אז תזכרו כווווללללללםםםםםם עם עובדות המציאות אי אפשר להתווכח ולא ניתן להתכחש להן!

shira mor

New member
אדר מותק

אני בסדר אני אשמור על קשר מעכשיו אבל למה השארת את ההודעה דווקא שם (לא משנה) מקווה שנהנת ב"מסיבה" של דוד אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד שירה

babyor

New member
את לא חושבת שאת מבקשת קצת יותר מדיי

אין מצב שש האגדיים לא יתנפלו עלייך עם ציטוטים של משה ושירי מטבח!!!!! ודרך אגב לנו הייתה המדריכה הכי טובה!!!!!!!!!

../images/Emo23.gifהילה הילה הילה הי ייה ...

או או או! טוב זה לא נראה טוב ככה.. לא משנה! בכל אופן היט היט היט היט צוות שש להיט...! חחח... תקשיבי אתי, נחמד שאת עושה לעצמך מורל כאן בפורום אבל..לצוות 6 יש פה את הנציגות הכי גבוהה.. אז הייתי מציעה לך לצאת מהשאנטיזם, להרים רגליים והופ הופ לצמצם פערים, ואם את יכולה להביא לי 2 מטליות לחות, יהיה נחמד לאב יו בובה

אדר ב-א !!!

גם אני מסיון 3!!! זאת אתי שמחדרה נכון??? דיברתי אתמול בערב עם המפקדת מעין!!! היא אמרה שהקורס החדש מעפן לאללה ושהם נורא מתגעגעים אלינו.... חוץ מזה גם אני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת לכל הקורס ואני אוהבת אתכם!!!!!

../images/Emo6.gifלוטם המחסנאי.....!!

מה המצב? איתי אחלה!! אני נורא מתגעגעת לכולם... דיברתי עם המפקדת מעיין והיא אמרה לי למסור דש לכולם ושהיא מאוד מתגעגעת ושהקורס החדש מעפן....!!! אז זהו... תהייה בקשר.... אידיוט!!!!!!!!!!!! סתם הכל בצחוק!!!

אדר מה קורה?

היי, זאת הילה מצוות 8........ מה שלומך?!?!?!? איך החופש? סוף סוף רואים אנשים חדשים בפורום........

הי הילה!!

אצלי אחלה!! מה איתך בובה??? תהני בשארית החופש ותהיי בקשר!!! מתגעגעת...

למעלה