סיוויק 5 דלתות

• פותח הנושא atm
  • פורסם בתאריך

atm

New member
סיוויק 5 דלתות

עקב מגבלות קצת מוזרות ( הנחה משמעותית ואפשרות לתשלום בתשלומים ללא ריבית ) אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל ( בגירסה הפשוטה שלו ). האם זה כדאי או עדיף לשבור תוכנית חיסכון ולקנות את ה-307 החדשה , את הגולף , את האסטרה או את הפוקוס במקום ? ( האם מישהו יודע האם לאחד מהיבואנים המוזכרים לעי"ל יש הצעה לתשלומים ללא ריבית וללא הצמדה ).

© DrorZi

New member
צריך לחכות למבחנים...

בחולארץ ה 307 נתפסת כיותר נוחה ואיכותית מה 306, מרווחת מאוד אך פחות "רכב לנהג" צריך לחכות לראות איך היא לטעם הישראלי ולשבילים השחורים של ארץ הקודש. לא הייתי לוקח גולף, VW קצת מעצבנים אותי עם האף המורם שלהם.... אסטרה זו בחירה הגיונית, האוטו אמור להיות טוב, לא נהגתי עליו. סיוויק 5 דלתות נבחנה אתמול בידיעות, לא היה לי כוח לקרוא מה היה כתוב. פוקוס זה בחירה מאוד מוצלחת היום, הרכב נותן המון תמורה למחיר. מה אתה מחפש ? כמה אנשים נוסעים באותו בד"כ ? איפה ? אוטומט/ לא אוטומט ? כמה אמינות חשובה ? כמה אתה נהנה לנהוג ?
דרור זי, אם כבר סיוויק אז שנת 94 לא אוטומט בסגול חציל בבקשה

atm

New member
תגובה

אני מחפש רכב שכיף לנהוג בו , יהיה רכב קומפקטי בעל 5 דלתות ( 3 דלתות הספיקו לי בהונדה סיוויק הנוכחית ) , חייב להיות ידני ושתהיה אפשרות לשלם חלק מהעלות בתשלומים ללא ריבית ( בהונדה נותנים לי 25000 ש"ח ללא ריבית או הצמדה ). הצעות יתקבלו בברכה.

למעלה