" סיוווווונוש כאן "

" סיוווווונוש כאן "

לא ידעתי שאת כזאת אבל כ-ז-א-ת קנאית !!!! מפגרת!!!!!!! אני פשוט בהלם כמה ילדה יכולה להיות מטומטמת אבל כמהההההה? להעיףףףףף בגלל מההההה בגלל שפרגנתי לבחורה שרוקדת משו שנורא קשה לך לעשות הע כי בטח את נראית כמווווו גמלללל אבל את יודעתתת אני אחת שמפרגנת לכל אדם באשר הוא אם לבחורה בא לרקוד אז שתרקוד מה זה מעניין אותך אם היא הגיעה להחלטה של לפתוח בלוג ולרקוד כנראה היא מודעל מה שהיא עושה ומה רשמתי כולה מההההההההה שהיא רוקדת יפה?? למה לא לפרגןןןן למה לא לעשות טוב לאנשים על הבוקר העעעעעעע יא חתיכת ילדה ממורמרתתתתתתתתת !! שכמותך!!! תתבגריייייייייייייייייי ! ותקנאי עוד טיפהההההה כי ברור שהבחורה שרקדה שם את גם עם תעברי 200 גלגולים לא תגיעי לרמה שלה! מה לעשותתתתת כאני רואה משהו טוב אני מפרגנת!!! ועכשיו עופייייי כמו תינוקת תעיפייייי עוד כמה על כלום! טיפשה!!!

../images/Emo35.gifאני לא מבינה דבר אחד

למה אני מגלה למעשה שתי דברים : 1 למה יש כאן גולשים שמשתמשים בשימות המשתמש של החברים שלהם כאילו מה זה אמור לתת יש הסבר הגיוני?? 2. למה לעזאזל בנים משתמשים בשם משתמש של בחורה ועוד מעיזים לעלות לשידור מה הנקודה כאן?? לפי דעתי האישית גבר שמתחזה לבחורה חד משמעית זה גועל נפש ואני מדברת על זה שמספיק שהוא עולה לשידור עם השם משתמש שלה. אני מאוד מקווה שלמישהו מכאן יש הסבר הגיוני ומשכנע.
מירי רננה ועדי אחיות לנצח

מירי זה כל הקטע מה את לא מבינה?

מה כל כך מסובך ? הסיבה העיקרית שזה קורה זה בשביל שתשאלי למה זה קורה !!! איזה שאלה תמוהה תאמיני לי מירי את אחלה מאמי שבעולם!!! לשאול שאלה כמו ששאלת זה בדיוק כמו לשאול את השאלות האלו: 1. למה לווין לא מתאבד וחוסך לעולם את הטיפול בו 2. למה נינג'ה כותב 26489 פעם שהוא עוזב וכולם זבלים ונבלות ואת רואה אותו ממשיך כל פעם מחדש 3. למה כולם פה מקללים ואחר כך באים בטענות שמקללים אותם בחזרה 4. למה בחורות משדרות סקס במבוגרים ואחר כך מתפלאות שמתייחסים אליהן כמו בחורות זולות ויש עוד ים שאלות בסיגנון הזה והתשובה היא אחת !!!!!!!!!! התשובה: מפני שהבלוגים זה עולם וירטואלי ולא יותר מזה, למרות שאנשים מכירים אנשים אחרים אישית ויש פה גם חברים וידידים ויזיזים וגם אני מכיר פה אישית 90 אחוז מהוותיקים פנים מול פנים אבל עדיין הם לא מתנהגים בבלוגים כמו שהם מתנהגים במציאות כל אחד בבלוג מקבל זהות משל עצמו זהות ורובם לא יכולים להוציא אותה החוצה בעולם הרגיל. אני מקווה שעניתי לך על השאלות

הלגונה הכחולה=מירי המלכה

לפחות שאתה מחליף איפי! על תכתוב באותו סגנון באותה הודעה אחת! חח מישהו כאן די חוצפן הייתי אומר הנהלת תפוז,הנה יש לכם שוב 2 ניקים במכה אחת עכשיו עכשיו לפני שיהיה מאוחר נ.ב-אם המסר לא עבר, חפשו שוב בעיתונים כתבה על "צעיר" בן 22 שאנס ילדה בת 12 מהאינטרנט

מה מה? חחח מי זו מירי?

אני לא מתחזה נשמה קוראים לי אורית מיפו האמת היחידי שפגש אותי פה זה דינווווווו 20 כפרע אני עליוווו ככה שהוא יכול לאמת זאת אני לעולם בחיים אפפעם לא ייתחזה זה פשוט לא אני באופי אפילו הניק שלי היה LAGUNAוכשהחלפתי היום ללגונה הכחולה גם הודעתי שלא יהיו איי הבנות יום טוב!

למעלה