סיווג בטחוני

סיווג בטחוני

היה לי סיווג בטחוני לאחר שסמנתי בטפסים שעשנתי סמים בעבר... האיש שעשה לי את הראיון אמר שהכי חשוב להם כנות, שאם משקרים עולים על זה (בטח הוא סתם אומר אבל אני תמימה מידי כדי לא להאמין...) ושהם מבינים ש"היום הרבה צעירים התנסו" וזה לא ימנע ממני אם אני רק אהיה כנה... ובכל זאת בעוד הוא מנסה לתחקר אותי על כל פעם ופעם שעישנתי, בדיוק מה הייתה הסיטואציה, איפה, עם מי, כמה וכו'... ראיתי את הסיכויים שלי להיות דיילת הולכים ונעלמים... אבל מצד שני הרבה מאוד אנשים שהיו איתי במיונים סימנו גם הם שהם השתמשו בסמים בעבר - מה, יעיפו את כולנו??? אשמח לשמוע מנסיונכם - אפשר לעבור את הסיווג הבטחוני של נתב"ג אם הצהרת שהשתמשת (כמה וכמה פעמים אבל רק קלים כמובן ובעיקר בחו"ל...) בסמים?

malder

New member
בעייתי בעייתי בעייתי...

לחבר שלי, שבטעות סימן את זה בטופס, לקח איזה חודשיים עד שהחזירו אותו לעבודה (הוא עבד בנתב"ג, טס לטייל וחזר לעבוד)... קחי בחשבון שזה עלול להוות בעייה בקבלתך לעבודה...

קטי23

New member
אני מסכימה עם מלדר,

זה בהחלט בעייתי. במיוחד אם ציינת שעישנת כמה וכמה פעמים. אבל אי אפשר לדעת. יכל להיות שהם באמת חיפשו כנות ואז את יצאת בסדר. בכל אופן אני מקווה שכששאלו אותך על איך מתי ולמה עישנת, אז הדגשת שזה היה מזמן מזמן, מעט מאוד, ואינך עושה זאת עוד. בהצלחה.

עוד מישהו? עוד סיפורים מניסיון?

ולקטי: גם לך היה סיווג בטחוני או שאם סמנת לא בכלל לא עושים סיווג? אם היה לך - את יודעת מתי מודיעים תשובות? הועדה המסכמת כבר ביום שני אז חייבים להודיע לי לפני, נכון?

קטי23

New member
לא מאמי כולם עוברים סיווג ביטחוני,

זה חלק מהשלבים, חלק מתהליך המיון. למרות שסימנתי לא בסמים היה לי סיווג והוא שאל שוב ושוב אם עישנתי, אם יש לי חברים שמעשנים, מישהו מהמשפחה שמעשן או נהג לעשן. זה הנוהל. צריכים להודיע לנו לפני, לדעתי. או שאולי בוועדה המסכמת יודיעו לנו..... אין לי מושג..... רק שיגידו כבר...... בינתיים עשיתי מיונים לאל על לדיילות קרקע, ועברתי את כל השלבים ביום מיון עכשיו אני מחכה לתשובה בדואר. אני מקווה שהצלחתי, ואז אוכל לבחור לאן ללכת. בכל אופן אל תדאגי יותר מידי, רוב הסיכויים שעברת. אם באמת דיברת בכנות ובתום לב יהיה בסדר. בהצלחה!

הלוואיייייייייייייייייייייי

איזה לחץ. גם לי יש הרגשה שיהיה בסדר אבל מה שכותבים פה בפורום מלחיץ אותי... כאילו אין סיכוי להתקבל אם אמרת שכן. מה קרקע באל על?? יאללה בואי לישראייר - יהיה כיף :) ובאמת - איך אפשר בכלל להשוות את החוויה של להיות דיילת אוויר לכל עבודה אחרת? ותוותרי על כל זה רק כי זה לא באל על המהוללת? חכי אולי עוד תגלי שלא כזה רע בישראייר! מקווה להתראות ב 9.12 :)

קטי23

New member
../images/Emo6.gif איזה חמודה את....

הלכתי למיונים כדי לשריין לעצמי מקום עבודה במידה ולא אתקבל לישראייר..... נכון שאם כבר דיילת אז עדיף דיילת אוויר, אבל בישראייר מלחיצים אתי עם התנאים שלהם.... אין להם הסעות משדה דב, שבשנה הראשונה, זה מה שאנחנו הולכות לראות..... אני גרה בישוב אומנם מרכזי אבל בעייתי מבחינת תחבורה ציבורית.... ברור שעדיפות ראשונה שלי זה דיילות אויר, ואני בטוחה שאם הקורס יכיל אנשים נחמדים כמוך יהיה אחלה לעבוד שם
ספרי לי איך הלך לך בוועדה המסכמת... תצליחי!!!!!

שרית105

New member
לגבי מה שרשום

האם קיבלת תשובה כי אני באותה סיטואציה אני אגיד לך משהו, כולם כמעט מעשנים העניין הוא שרק החנונים כמונו מודים באשמה, אלה שמעשנים הכי הרבה לא יגידו כי הם מפחדים ומה שקורה הוא שאנחנו מפסידים וזה פשוט לא פייר ומה שהם מעודדים זה פשוט שאנשים לא יגידו את האמת,במקום שיעשו בדיקות גופניות בשביל לבדוק באמת. אחד מהדברים שאני הכי רוצה זה לעבוד באל על ואני מחכה בנרות, אני כבר התקבלתי גם לתפקיד אחר במרץ של שנה אחרונה ועד עכשיו זה לא חזר אין תשובה קראתי על זה ולקבל תשובה אמור לקחת מספר ימים עד מס חודשים ועבר כבר 10 חודשים אני לפני חודש וחצי ניסיתי שוב לתפקיד דיילת אויר עברתי ושוב אותו עיכוב אני כבר לא יודעת מה לחשוב מה קרה עם המקרה שלך?

למעלה