סיד וישס-עוד מתאבק גדול?

t-man

New member
סיד וישס-עוד מתאבק גדול?../images/Emo57.gif

סיד וישס או בשמו הנוסף סיקו סיד הוא הגדרה של וינס מקמהון למתאבק מושלם-גבוה,שרירי ומרשים פיזית.
האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו?
אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם?
מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'?
האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר?
מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000?
מי יותר טוב-קווין נאש או סיד?
מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור?

BeN ShaDe

New member
ממה שהספקתי לראות ממנו ב-WCW

מאוד לא אהבתי אותו ואת גימיק הערס שהדביקו לו. נאש הוא בהרבה יותר טוב ממנו , הדבר שהכי זכור לי ממנו זה הרגל השבורה שלו :-S

Christian Cage

New member
עונה

האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? היו לו קרבות טובים , אבל היה לו סגנון של ביג מן מאוס. אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? עוד מתאבק גדול משעמם שקיבל פוש מוגזם. מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? אכזבה. ביזבזו אותו על התואר הזה במקום לתקוע אותו עם אחד הזוגות כמו 1-2-3 קיד וללכת על אליפות הזוגות. חבל. האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? הוא אכן היה ראוי כי הוא נתן את הכל , אבל הוא קיבל פוש מוגזם. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? הזדקן , וגם לא הייתי שמח. מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? נאש. מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? שיחזור היום , היום צריכים אנשים כמוהו שיצילו את מחלקת הזוגות.

Y2Jim

New member
סיד = כריזמה טבעית

היו לו קרבות טובים יותר והיו לו קרבות טובים פחות. קשה לי למצוא לך קרב שלו שאני יכול בכנות להגיד לך שהיה ממש טוב. אני אישית נהניתי מאוד (זה הולך להפתיע) מהקרב שלו עם הוגאן במיין-איבנט השני של רסלמניה 8. אני יכול להגיד לך שמצפיות חוזרות ונשנות, המכירה שלו לא הייתה מהטובות (חלק מהבאמפים שהוא לקח היו נוראיים), וסגנון ההיאבקות שלו, במידה ולא היה נסחב ע"י מתאבק שמחמיא לו (ALA מייקלס), היה די משעמם ורגיל. אני חושב שמה שעשה את סיד הייתה הכריזמה הטבעית שלו. הראיונות שלו, והדרך בה העביר את הדמות שלו בדבריו וגם בזירה (פנייה לקהל, קולות שהיה משמיע וכדו').
לא אתלטי במיוחד, אך גם לא בדיוק מגודל ומשעמם. שוב, הכריזמה שלו חיפתה על הרבה.
לא היה ל-WWE הרבה ברירות. היה לו את המראה, את הלגיטימיות, את הדמות, הוא היה בעסק כבר המון שנים, ותמיכת האוהדים בו הייתה גדולה. גם כהיל הוא היה מקבל פופים גדולים.
אני חושב שבמצב שהארגון היה באותה תקופה, סיד נראה כמו הבחירה הנכונה. לא היו מספיק הילים חזקים מספיק בשביל לסחוב את החגורה. אם אני חושב שהוא הרוויח את זה? אני משער שכן. זה מה שאני רציתי וזה גם מה שהאוהדים רצו (ראה מייקלס-סיד מסדרת ההישרדות 96).
ממש אהבתי אותו כאלוף העולם של WCW ב-2000. הוא היה כוכב חדש-ישן עם שם והמון לגיטימיות שנכנס לתמונת האליפות.
אני חושב שאקח כאן את קווין נאש. בהחלט אחד המתאבקים הפחות מוערכים בעסק. הייתי מארק מוחלט שלו ב-WCW.
מצער מאוד מה שקרה לו. פשוט מחליא איך שהראו את זה בנייטרו שוב ושוב. הייתי אולי רוצה לראות אותו חוזר ללילה אחד, אבל לא ללו"ז מלא.

GeorgeChip

New member
עוד בחור גדול,

לא אהבתי את רוב הקרבות שלו, חוץ מכמה יוצאי דופן. הוא ביגמן טיפוסי, בלי איכויות מיוחדות. לא אהבתי את הזכייה שלו,המיין איבנט ברסלמניה 13, היה המיין איבנט הכי גרוע ב15 שנים האחרונות, ורסלמניה 13, שנבנתה על טייקר נגד סיד הייתה הרסלמניה הכי פחות מצליחה אי פעם. הוא לא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר, אוסטין נגד ברט היה צריך להיות המיין איבנט של אותו אירוע. בוו סי וו גם לא אהבתי אותו, פיודים משעממים נגד ביגמנים אחרים ואפס קרבות טובים. קווין נאש טוב ממנו בהרבה, זכור לי יותר קרבות טובים משלו, וקווין נאש היה הרבה יותר מבדר על המיקרופון, סיד לא היה גרוע על המיקרופון, אבל לא מבדר כמו נאש.

סלים וארזה

New member
מנהל
סיד וישיוס עוד היה ב-WCCW עם קארי ואן אריק. מכרו אותו אז כמי שיש לו איירון קלו גם ביד ימין וגם ביד שמאל. הוא הופיע ודיבר שם, אבל אאל"ט בסוף לא הגיע להתאבק

סלים וארזה

New member
מנהל
ותשובות לשאלות סיד וישס או בשמו הנוסף סיקו סיד הוא הגדרה של וינס מקמהון למתאבק מושלם-גבוה,שרירי ומרשים פיזית. האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? כמו כל ביג פלו הוא השתמש במסה שלו בעיקר. אבל היו לו אחלה פרצופים. אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? מגודל, אבל פחות משעמם מנאש מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? בסדר, היו יותר גרועים ממנו האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? סיד בנוי הרבה על יכולת המיקרופון שלו ועל מכירת הפוזה של המטורף. הדרך היחידה שלו לקבל זמן מיקרופון גדול היתה עם מועמדות/זכייה בתואר. בדיעבד נאש הוא אחד המתאבקים שייזכרו הרבה יותר מתאבקים כמו רנדי סאבאג' בגלל השגעון שלהם. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? אם כבר מדברים, אז אהבתי את הסטורי ליין שבו מאצ'ו מן מאבד את התואר יום לאחר שזכה בו. שוב, היו כאלה שהגיע להם פחות לזכות בתואר מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? תלוי על איזה קריטריונים מסתכלים. מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? הוא תמיד יהיה עדיף על הוגן, לא?

סלים וארזה

New member
מנהל
ותשובות לשאלות סיד וישס או בשמו הנוסף סיקו סיד הוא הגדרה של וינס מקמהון למתאבק מושלם-גבוה,שרירי ומרשים פיזית. האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? כמו כל ביג פלו הוא השתמש במסה שלו בעיקר. אבל היו לו אחלה פרצופים. אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? מגודל, אבל פחות משעמם מנאש מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? בסדר, היו יותר גרועים ממנו האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? סיד בנוי הרבה על יכולת המיקרופון שלו ועל מכירת הפוזה של המטורף. הדרך היחידה שלו לקבל זמן מיקרופון גדול היתה עם מועמדות/זכייה בתואר. בדיעבד נאש הוא אחד המתאבקים שייזכרו הרבה יותר מתאבקים כמו רנדי סאבאג' בגלל השגעון שלהם. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? אם כבר מדברים, אז אהבתי את הסטורי ליין שבו מאצ'ו מן מאבד את התואר יום לאחר שזכה בו. שוב, היו כאלה שהגיע להם פחות לזכות בתואר מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? תלוי על איזה קריטריונים מסתכלים. מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? הוא תמיד יהיה עדיף על הוגן, לא?

nWkobi

New member
עונה

קודם כל הוא כבר חזר מהפציעה הנוראית שהוא חווה...אמנם בארגון מינורי אבל חזר. דבר שני - כן אהבתי את הסגנון שלו כשהוא היה בגימיק של המטורף הפסיכי,זה באמת התאים לו.... לגבי ההשוואה בין סיד לנאש אני חושב שאי אפשר להשוות כל כך. שניהם אמנם ביגמנים,אבל הסגנון שלהם לא זהה. נאש הוא ההיל הרמאי,וסיד כמעט תמיד שיחק את המטורף שאין לצפות מה הוא יעשה. בקיצור - דומה אבל שונה.

Y2Jim

New member
אני מוחה! :)

זה שהדמות שלהם הייתה שונה לאו-דווקא אומר שאי-אפשר להשוות ביניהם. אנגל הוא ההיל הרמאי בעוד שבנואה הוא הסופר-פייס הנצחי. האם זה אומר שאי-אפשר להשוות ביניהם? לא, כי בתכל'ס לשניהם יש סגנון דומה, בדיוק כמו עם נאש וסיד, שלשניהם יש סגנון של ביג-מן טיפוסי. אני חייב לומר רק שלנאש יש את הסייד-וולק סלאם הטוב ביותר בהיסטוריה של העסק.

Chris Jericho

New member
....

הוא ביג מן טיפוסי. הוא לא יותר טוב מנאש (לא במיק וגם לא ממש בהאבקות). והמיין איבנט של רסלמניה 13 (סיד-טייקר במיין איבנט), היה המיין איבנט הגרוע של רסלמניה, חוץ מהמיין איבנט של רסלמניה 21 (היה ממש גרוע).

Y2Jim

New member
הקרב עצמו לא היה כזה גרוע

וגם לא בדיוק מהות המהומה שנעשתה על הדבר. העניין הוא שכוכב פוטבול היה במיין איבנט של רסלמניה, האירוע הכי גדול של ההיאבקות. מה שעשה את זה עוד יותר גרוע הייתה העובדה שהוא גם ניצח. הקריירה של ביגלו לעולם לא החלימה מהמכה הזו.

Sid

New member
סיד!!

-האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? בוודאי, רוב הביגמנים שיש בעסק הם מאוד חד גוניים ושכפולים אחד של השני, סיד לדעתי יחד עם ויידר ביגלו וקיין היה אחד הביגמנים הטובים ביותר, הפאוור בומב שלו לדעתי הוא הכי הרסני שיש, היתה לו מכירה טובה מאוד, וכל מכה שהוא נתן נראתה מאוד אמינה במיוחד הבוקסים בתנופה שהוא היה נותן לבטן היריב. -אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? קשה למצוא מישהו בגודל והמסה שלו שיכול להקרא אתלטי, אבל מהירות היתה לו, גם בתגובה למכה מהיריב וגם בריצות מחבל לחבל. יכולת אווירית זה החיסרון הבולט שלו. -מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? זה היה מוצדק לתת לו אז את התואר, מצב המיין איבנטרים בשנים הללו היה על הפנים, השמות היחידים שהיו מועמדים לתואר האליפות היו מעטים יחסית לתקופות אחרות- ברט, שון, דיזל וטייקר, לכן זה היה מבוקש שיצרפו עוד שם גדול לרוטציה וסיד עם העבר והניסין שלו היה האיש המתאים ביותר בזמנו. הפיוד שלו עם שון היה לטעמי הפיוד הכי טוב ומעניין בקריירה שלו. האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? מהרגע שהוא חזר לWWF והתקיף את דיזל, היה נראה לי אז שהוא בלתי ניתן לעצירה, אם חשבתי אז שדיזל הוא הביגמן המושלם אז זה התגמד לעומת מה שחשבתי על סיד, לא ממש הכרתי אותו לפני רק שמעתי שהוא נקרא אז סיד ג'אסטס בWWF ושהוא לא הספיק להיות הרבה זמן בארגון, אבל הגימיק של האיש הפסיכי היה פשוט תפור עליו והוא שיחק אותו כל כך מצויין שבאמת חשבתי אז בתור ילד שהוא באמת חולה נפש אמיתי, למשל שהוא היה מתחיל לדבר בלחש ולצחקק ופתאום משום מקום לצרוח ולהיות אדום כמו עגבנייה, זה ללא ספק קרע אותי, מבחינת האליפות לא נראה לי שהוא היה הכי ראוי לזכות למרות שהערצתי אותו מאוד, אבל להרוויח את המקום הוא בהחלט הרוויח ביושר. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? ממש לא אהבתי את כל התקופה הזאת שלו בWCW שהדביקו אותו לריק סטיינר ואח"כ לרנדי סאבאג', הוא לא קיבל את הפסוטלייט שהגיע לו במיוחד בתקופה כל כך עלובה של הWCW, דווקא בימי הגסיסה כשהוא חזר חודש לפני הפציעה המזעזעת נדמה היה שזה הזמן שלו לשלוט בארגון הרבה יותר מהתקופה שהוא אלוף בWCW. אז אין לי הרבה זכרונות טובים מהריצה שלו כאלוף בWCW. מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? בוודאי שסיד לו יש את הפאוור בומב הטוב יותר כישורי האבקות הרבה יותר מגוונים משל נאש אבל את האמת כריזמה לכל אחד היה אופי שונה וכל אחד מהם הביא דמות אחרת אז קשה לדעת מי מביניהם היה בעל כריזמה טובה יותר אבל בסך הכל סיד>נאש מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? אם יש רגע שהוא הכי עצוב בהאבקות מלבד מוות של מתאבק , זאת הפציעה שלו אני הבנתי שג'וני אייס אאל"ט ביקש מסיד לעשות מהלך שהוא בחיים לא עשה בעבר, וסיד לא ממש היה מרוצה מההחלטה אבל בכל זאת עשה את זה, לדעתי זאת היתה רשלנות של WCW שלא עברו על המהלך יחד עם סיד פעמים רבות והחלטות כאלו מתאמות יותר לארגון בקיארד, לא לארגון השני בגודלו בארה"ב. לפחות הפציעה הזאת לא סיימה לו את הקריירה לחלוטין והוא עוד איכשהוא נותן פה ושם קרבות אבל אין סיכוי שנראה אותו אי פעם מתאבק בארגון גדול ובקרבות רציניים, כמובן שהיית רוצה לראות אותו כמה שיותר כיום, הוא יכול להיות דמות קומית נפלאה בWWE בתור מנג'ר פסיכי של כישרון צעיר אני ממש לא אתנגד לזה.

B B A

New member
עונה...

1. לא ממש אהבתי את הקרבות שלו, לפחות לא את אלו שהספקתי לראות ב WCW 2. מתאבק גדול ומגושם 3. לא ממש הגיע לו לזכות בתואר הזה 4. כמו שאמרתי: לא ממש הגיע לו לזכות בתואר הזה 5. נמנע 6. בטח שנאש! ביג סקסי רולזזזז 7. יש היום מספיק מתאבקים מגודלים וחסרי כישרון שימלאו את המקום שלו.

Raz Bob Marley

New member
עונה...

האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו?לא כל כך,הוא עוד מתאבק גדול ודי משעמם.אבל לומר לזכותו שהיו לו גם קרבות טובים. אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם?עוד מתאבק גדול ומשעמם עם קצת יכולות היאבקות טובות. מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'?ביזון! ממש לא הגיע לו לזכות בחגורה,המיין איבנט של רסלמניה 13 בכלל זה היה ביזיון. האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר?כמו שאמרתי הוא ממש לא היה ראוי לזכות בתואר. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000?עוד יותר ביזיון ממה שהיה ברסלמניה 13 מי יותר טוב-קווין נאש או סיד?קווין נאש,אבל יותר נכון לומר דיזל! מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור?קודם כל החלמה מהירה! שנית כל,לא,לא הייתי רוצה שהוא יחזור לWWE כי כך הוא יהיה כמו בטיסטה.

סיד אודי!

האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? בהחלט, סיד היה מתאבק מעולה לגודלו, וגם בתקופת השקיעה שלו בסופה של WCW, ראיתי ממנו ביצועים לא רעים בכלל... אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? אתלט לחלוטין מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? במבט לאחור, אהבתי את העובדה שהוא זכה, לא הצורה בה הוא זכה. האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? בהחלט, אבל צריך להכיר את ההסטוריה שלו כדי לדעת עד כמה להעריך את הרגע הזה, רגע שהיה צריך לבוא כמה שנים אחורה, בגלגול הקודם בWWF או אפילו בראשון שלו בWCW. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? מאוחר מדי, אבל העיקר שגם זה הגיע בשלב מסויים. מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? עם כל אהבתי לנאש, סיד הרבה יותר טוב ממנו. מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? חבל שככה הוא סיים. לחזור? אני לא בטוח. יש לי יותר מדי זכרונות טובים ממנו, לא רוצה שיהרס. טל, אהבתי את השאלון :)

שי מילר

New member
מנהל
סיד הפסיכי

אחלה מתאבק. אהבתי את התקופה שהוא היה אלוף ב 96. לא כ"כ צפיתי בשנת 2000 אז קשה לי לחוות דעה לגבי זה. הפציעה שלו ברגל הייתה מחרידה לצפייה. האמת שגם היום הוא יכול להשתלב במידקארד של וו.וו.אי(בהנחה שיהיה כשיר ובכושר).

Taker4ever

New member
דעתי בקצרה.

אני לא ראיתי קרבות שלו חוץ מהקרב שלו נגד טייקר מרסלמניה 13 (שלפי דעתי היה טוב רק בגלל שזה היה מיינאבנט של טייקר במניה. אני גם קראתי איפושהו שמישהו אמר שהקרב הזה דווקא היה טוב בשביל שני אנשים גדולים. תגידו מה שאתם רוצים על הקרב הזה) וגם את זה אני לא ממש זוכר ב-100%. אז אני לא יכול להביע את דעותי עליו.

למעלה