סיד!!
-האם אהבתם את הקרבות וסגנון ההיאבקות שלו? בוודאי, רוב הביגמנים שיש בעסק הם מאוד חד גוניים ושכפולים אחד של השני, סיד לדעתי יחד עם ויידר ביגלו וקיין היה אחד הביגמנים הטובים ביותר, הפאוור בומב שלו לדעתי הוא הכי הרסני שיש, היתה לו מכירה טובה מאוד, וכל מכה שהוא נתן נראתה מאוד אמינה במיוחד הבוקסים בתנופה שהוא היה נותן לבטן היריב. -אתלטי ביחסית לבחור גדול או עוד מתאבק מגודל ומשעמם? קשה למצוא מישהו בגודל והמסה שלו שיכול להקרא אתלטי, אבל מהירות היתה לו, גם בתגובה למכה מהיריב וגם בריצות מחבל לחבל. יכולת אווירית זה החיסרון הבולט שלו. -מה חשבתם על הזכייה שלו בתואר העולמי של ה-WWF ב-96'-97'? זה היה מוצדק לתת לו אז את התואר, מצב המיין איבנטרים בשנים הללו היה על הפנים, השמות היחידים שהיו מועמדים לתואר האליפות היו מעטים יחסית לתקופות אחרות- ברט, שון, דיזל וטייקר, לכן זה היה מבוקש שיצרפו עוד שם גדול לרוטציה וסיד עם העבר והניסין שלו היה האיש המתאים ביותר בזמנו. הפיוד שלו עם שון היה לטעמי הפיוד הכי טוב ומעניין בקריירה שלו. האם חשבתם שהרוויח את זה ושהוא היה הבן אדם הראוי לזכות בתואר? מהרגע שהוא חזר לWWF והתקיף את דיזל, היה נראה לי אז שהוא בלתי ניתן לעצירה, אם חשבתי אז שדיזל הוא הביגמן המושלם אז זה התגמד לעומת מה שחשבתי על סיד, לא ממש הכרתי אותו לפני רק שמעתי שהוא נקרא אז סיד ג'אסטס בWWF ושהוא לא הספיק להיות הרבה זמן בארגון, אבל הגימיק של האיש הפסיכי היה פשוט תפור עליו והוא שיחק אותו כל כך מצויין שבאמת חשבתי אז בתור ילד שהוא באמת חולה נפש אמיתי, למשל שהוא היה מתחיל לדבר בלחש ולצחקק ופתאום משום מקום לצרוח ולהיות אדום כמו עגבנייה, זה ללא ספק קרע אותי, מבחינת האליפות לא נראה לי שהוא היה הכי ראוי לזכות למרות שהערצתי אותו מאוד, אבל להרוויח את המקום הוא בהחלט הרוויח ביושר. מה בתור אלוף העולם של WCW ב-2000? ממש לא אהבתי את כל התקופה הזאת שלו בWCW שהדביקו אותו לריק סטיינר ואח"כ לרנדי סאבאג', הוא לא קיבל את הפסוטלייט שהגיע לו במיוחד בתקופה כל כך עלובה של הWCW, דווקא בימי הגסיסה כשהוא חזר חודש לפני הפציעה המזעזעת נדמה היה שזה הזמן שלו לשלוט בארגון הרבה יותר מהתקופה שהוא אלוף בWCW. אז אין לי הרבה זכרונות טובים מהריצה שלו כאלוף בWCW. מי יותר טוב-קווין נאש או סיד? בוודאי שסיד לו יש את הפאוור בומב הטוב יותר כישורי האבקות הרבה יותר מגוונים משל נאש אבל את האמת כריזמה לכל אחד היה אופי שונה וכל אחד מהם הביא דמות אחרת אז קשה לדעת מי מביניהם היה בעל כריזמה טובה יותר אבל בסך הכל סיד>נאש מה דעתכם על הפציעה שלו?הייתם רוצים שיחזור? אם יש רגע שהוא הכי עצוב בהאבקות מלבד מוות של מתאבק , זאת הפציעה שלו אני הבנתי שג'וני אייס אאל"ט ביקש מסיד לעשות מהלך שהוא בחיים לא עשה בעבר, וסיד לא ממש היה מרוצה מההחלטה אבל בכל זאת עשה את זה, לדעתי זאת היתה רשלנות של WCW שלא עברו על המהלך יחד עם סיד פעמים רבות והחלטות כאלו מתאמות יותר לארגון בקיארד, לא לארגון השני בגודלו בארה"ב. לפחות הפציעה הזאת לא סיימה לו את הקריירה לחלוטין והוא עוד איכשהוא נותן פה ושם קרבות אבל אין סיכוי שנראה אותו אי פעם מתאבק בארגון גדול ובקרבות רציניים, כמובן שהיית רוצה לראות אותו כמה שיותר כיום, הוא יכול להיות דמות קומית נפלאה בWWE בתור מנג'ר פסיכי של כישרון צעיר אני ממש לא אתנגד לזה.