סידרת האימים,

ברק 188

New member
פרי מייסון חושב עוד בשנות ה 50 .

באנגלית אני די בטוח, זוכר גם את הסרטים של גב' מרפל, ופול טמפל הלו הוא בצאלאל לוי ומי היתה סטיב (אישתו?...)אהבתי מכל את ימי החמישי הללו, עד היום בדיסק במכונית לפחות פעם ביום שומע את נעימות הצלליות- בשבלי זה ה"צל" להיות.

גבורי פול טמפל

אז ככה, אם זכרוני הדל אינו מתעתע בי, פול טמפל היה בצלאל לוי - נפטר בגיל צעיר יחסית מהתקף לב.אשתו היתה נילי קינן- נהרגה בתאונת דרכים.קפטן פורבס היה שמואל מרגולין - נפטר מהתקף לב בגיל צעיר יחסית. הבמאי היה ראובן מורגן, בחור נוצרי וולשי שבא לארץ והתאהב בה, אהב מאוד את הטיפה המרה. נפטר כתוצאה מכך בגיל צעיר. בקול ישראל מחקו את כל הסדרה. אין פרק אחד לרפואה.

ואני אהבתי את "יצחק מספר"

(נדמה לי שיצחק נוי ) בפינת הילד בשעה 14:00 בערך כשחזרתי מבית הספר (הוא סיפר סיפורים על ילדותו במושבה (רחובות ? או ראשון לציון ? ) ספורים עם טעם של פעם על החולות והפרדסים ....

גלי®

New member
בימי, קראו לזה "התוכנית לאם ולילד"

ואח"כ זה שונה ל"לבת, לבן ולכל המתעניין"... הכי אהבתי את "רון וג'ודי" שלו...

יצחק נוי, כמה נפלא היה לשמוע אותו

הוא היה מהמושב בית חנן בדרך ליבנה. היה לנו גם תקליט אם סיפורים שלו שהיו מעין זכרונות מהמושב משדות התירס ב"עיינות". כיף היה לשמוע אותו. ועכשיו יש את צחי נוי

Nava5

New member
יצחק נוי ואסתר ברזל

היו גם כוכבי-ילדותי. כל צהריים בשתיים היינו מקשיבים בשקיקה. כיום יצחק משדר בכל שבת בין 07:00 ל-08:00 ובימי חול (נדמה לי בימי ראשון ורביעי) ב-05:00 בבקר ואחה"צ בשעה 15:00 אוהבת להאזין לו. לפול טמפל וחבורתו, היינו מחכים, כמו כולם (באין טלוויזיה או ערוצים אחרים) משבוע לשבוע ומתיישבים בחברותא ליד הרדיו הגדול בחדר הסלון (ככה קראנו לו...). אח... היו ימים. איזו איוולת להשמיד את כל ההקלטות.

נאוה אני חושב שהתכוונת ל...

אסתר סופר ...והיתה גם נילי המאירי ודברו כאן על חזנות...אני לא מקשיב לחזנות אבל אני זוכר שיר חזנות אחד ברדיו בערב שישי שנשמע כך : "שבוע טוב, שבוע טוב, שבוע טוב, שבוע טוב, לאליהו הנביא, לאליהו התישבי , לאליהו הגלעדי , במהרה יבוא אלינו , עם משיהיהיאח בההן דהההוויד (משיח בן דוד) השיר הזה עושה לי תחושה אמיתית של יום שישי בערב. ..

Nava5

New member
נכון, משה, ../images/Emo51.gif

כשדברו על החזנות, נזכרתי... איך לא הבנתי את המילים והייתי שרה: "בה בואה בו, בה בואה בוו..." בהתאמה ל: "ש בוע טוב..." עד היום, כשאני נכנסת לביתה של אמי במוצ"ש, אני שרה לה את ZE...

ולגבי נילס הולגרסן

אני אפילו זוכר כמה מילים משיר הפתיחה ...אבל כמו כל שיר , אני זוכר רק כמה מילים ולא ברצף ..וזה בערך היה ככה : "סיפור יסופר על רועה אוזים, שמו נילס הקטן, ובכלל לא נגזים , אם נבוא ונאמר ש..." ללל ללל ללל וזהו..את ההמשך שכחתי

ועוד לגבי נילס הולגרסן : חידה

מי יודע מי גילם את תפקיד נילס הולגרסן בתסכית שברדיו ?

למעלה