סידור פינות

just orka

New member
סידור פינות../images/Emo54.gif

אוקיי.. פתאום יש יותר מדי פינות!!!!!! וכולן נפתחו פתאום באותו יום..
אז.. הפינות שיש : שאלון של חברי הפורום -אורלע שאלון על שיר - נועה (אהמ אהמ
) החוליה החסרה - אנוכי תמונות מדברות\ווטהבר -סהר (אהמ אהמ ) הפינה החדשה של פייר גודס שיר השבוע - של מי שבאלו
עכשיו.. צריך לכל פינה יום.. שלא כולם יעשו באותו יום.. אז.. שכל אחד יבחר לו יום..ובסוף נעשה סדר..

FIRE GODDESS

New member
זה נחמד אבל אם תסתכלי על הפורום

זה עדיף! הפורום בכלל לא זז אני מעדיפה שכולם יפתחו מתי שבא להם כי רובנו לא תמיד על המחשב ואני אישית לאדעת מתי אני אכנס בפעם הבאה אז שהכל יהיה חופשי ושנזרים את הפורום... שמעי תמיד טוב שיש הרבה מגיבים והרבה שירשורים כי אז הפורום פעיל
מה אתן אומרות? (אומרים לבנים שפה)

just orka

New member
כן אבל..../images/Emo54.gif

אם כולם יעשו נגיד בימי חמישי את הפינות שלהם.. בימי חמישי ושישי כולם יעשו את הפינות שלהם.. שישי-שבת-ראשון הפורום פעיל.. שני-שלישי-רביעי מת.. אם מישי עושה פינה ביום ראשון מישי ביום שני מישי ביום שלישי מישי ביום רביעי מישי ביום חמישי ומישי ביום שבת (יש שש פינות.. סתם העפתי את יום שישי..
) אז בכל יום יוצא שהפורום פעיל.. ולא עפיל רק ביומיים-שלושה אחרי שפותחים את כל הפינות.. תבחרי לך יום שאת יודעת שתזכרי, יום שיחסית ריק לך (אין חוגים, מסיימת מוקדם בצפר,ווטהבר) ותשרשרי אותו לפה.. וזה יהיה היום של הפינה שלך..

Dorin555

New member
לי יש פינה חדשה

ביום שלישי, שאלון על שיר (שאלות על שיר מסויים)

EleVaTioN

New member
יש לי תחושה ש..../images/Emo129.gif

יום ראשון זה היום היחיד שנשאר.. דורין זו תהיה בעיה לפתוח את השרשור כל יום ראשון?

noa131

New member
אבל. אבל... אבל...

אני ביום ראשון!
אז מתי אני אם לא יום ראשון?

Dorin555

New member
שגעתם אותי..בעע

היום אנלא אפתח את השרשור.. אז מתי כן?
אני חושבת שבכל יום יש פינה, אז אני אפתח בכל מקרה בשלישי. (תקנו אותי אם אני טועה)

למעלה