סידור נעליים

benda2109

New member
סידור נעליים

אהלן, ציתי להתעייץ אם מישהו מכיר כלי/ צרות סידור שתוכל לעזור לי לסדר את זוגות הנעליים שלי בצרוה נוחה ונגישה. מדובר על כמות גדולה של נעליים. מה דעתכם? תדוה לעונים

טליW

New member
זה תלוי במקום שיש לך...

יש ארונות מיוחדים לנעליים. אצלי חלק ניכר מהנעליים גר בביטחה בקופסאות נעליים (שאפשר לערום בלי להזיק) - על הקופסא כתוב איזו נעל יש בפנים. אפשר במיכלי פלסטיק שקופים - קטנים לזוג אחד, או יותר גדולים לכמה זוגות - כך אפשר לראות מה יש בפנים.

גרזנית

New member
אימלדה מרקוס זה כאן

לי יש ארון נעלים שתוכנן במיוחד לנישה שיש לי. הוא מגיע עד התיקרה (2.8),מחולק ל 4: צד אחד שלם לי וצד אחד לבעל ולילדים, בחלק העליון יש איכסון נעלים עונתי החלק התחתון הוא עם מגשים על מסילות כמו במטבח. כל מגש מכיל כ 4 זוגות נעלים מאד מאד נוח

יובית

New member
יש מתקן שתלוי מאחורי הדלת

לא תופס מקום, ויכול לאכלס עד 32 זוגות נעליים. (יש לי כזה אך אין לי תמונה לשלוח).

benda2109

New member
שמעתי עלך זה

איפה קונים את זה? כמה זה עולה? ד"א זה לא מפריע לפתוח את הדלת עד הסוף? זה לא גורם לריח רע בחדר?

יובית

New member
תשובה ותמונה מצורפת

אני גרה בארה"ב, ואת זה אפשר לקנות בכל דפרטמנט סטור, BB&B, וגם דרך הקטלוג. המתלה הזה ממש מעולה ובכלל לא תופס מקום. אצלי הוא תלוי בדלת הפנימית, כך שאף אחד לא רואה. ניתן לתלות אותו מעל הדלת, ואם הדלת לא ניסגרת בגלל המתלה, יש אפשרות לחבר את המתלה ב-4 הפינות לדלת ע"י ברגים. מבחינת ריח, לא נרשם אצלנו. בתוך הארון עצמו (שזה בדלת חדר ארונות) יש ריח טוב. הדבר הזה חוסך המון מקום ובלאגאן.

benda2109

New member
כמה שלמת?

אני נמצא השבוע בניו יורק. חשבתי לקנות את זה. השאלה אם זה מתקפל במזוודה?

יובית

New member
בסביבות ה-40 $

זה בא בחלקים ואתה מרכיב את זה. אני מאמינה שבשקט אתה יכול להכניס את זה למיזוודה.

benda2109

New member
טוב, תודה

אני אקפוץ לBB&B יש לך רעיונות למקומות נוספים שיחיזקו את זה?

יובית

New member
תשובה

בנוסף על תלייה מעל הדלת, שזה בעצם הרעיון לנצל מקום, אז בלי המתלים שאותם אתה מוסיף אחרי שחיברת את המתקן, אתה יכול בעזרת מקדח וברגים נכונים לחבר לקיר. BB&B זה קיצור לחנות BED BATH & BEYOND

pilpelet4u

New member
גם אני בדיוק מחפשת רעיון לאחסון הנעליים

והמתלה הזה נראה לי מעולה אבל יש לי המווון נעליים שהם לא נעלי ספורט והן יותר גבוהות מנעל ספורט רגילה ואז זה נראה שזה לא נכנס לא ? גם בארונות נעליים לא נכנסות לי הנעליים טוב כי יש מקום קטן ויש לי נעליים גדולות כמו מגפיים וכד'... יש לכם אולי עוד רעיונות ? חשבתי פשוט לקנות יחידת מדפים כזאת, כמו ארונית כזאת עם מדפים רגילים כמו ספרייה ולשים בפנים אבל זה נראה לי קצת לא אסטתי - יש עוד רעיונות ?

יובית

New member
מתאים גם לנעלי עקב

כדי לאכלס מה שיותר זוגות נעליים, אני מניחה את הזוג אחד כלפי השני ( הנעל עם העקב לכיוון חיצוני והנעל השנייה העקב כלפי פנים - 69). ואם זה כפכפים, אני מניחה אותם צמודים בעמידה.// את המגפיים לא שמתי שם. אבל אולי כן אפשר אם תגלגלי את החלק העליון (במידה ולא יפגע העיצוב)

avocumber

New member
וואו! ואת כולן את נועלת?

יש לך גם המוני בגדים, או שזה רק קטע של נעליים? אני, למשל, אוהבת גרביים עם ציורים. יש לי די הרבה... בעיקר דברים מיוחדים כאלה, כמו פיל מנגן על מנדולינה, דב פנדה מנגן על חליל צד, עכבר לוקח תות-שדה במריצה, ארנב על רולר-בליידז, מלאך צד פרפרים... מזמן, באמת, לא קניתי גרביים... אולי מחר!

למעלה