סידור ברוסית

סידור ברוסית

בוקר טוב לכם. אולי אתם תוכלו לעזור לי...כבר הרבה זמן שאני מחפש סידור השלם בשפה הרוסית.כל מה שמצאתי עד היום היה לא תואם למה שאני מחפש. אני מחפש סידור בשפה הרוסית ועברית יחד בנוסח ספרדי מזרחי בסגנון הסידורים השלמים הנוחים הקטנים יחסית מה שיש בבתי הכנסת כמו ``שערי תפילה`` ``תפילת כל פה`` וכד`.שיהיה נוח לאחיזה, לא גדול מדי ולא קטן מדי,שיהיה בעברית וברוסית יחד (עמוד אחד עברית עמוד ליד רוסית),באותיות נורמליות שאפשרי לקרוא אותם ללא בעיה (הכתב הרוסי) למה זה אדם מבוגר עם בעיות ראיה,מושקע ומהודר כמו הסידורים בבתי הכנסת.מישהו יכול להפנות אותי למקום שאוכל לקנות סידור כזה? בבקשה מכם אם תוכלו לברר בשבילי עם הקרובים,בחנויות,בחב``ד... אני אודה לכם מאוד.זה באמת חשוב לי כי אבא של חברה שלי שתחיה התחיל לאחרונה ללכת לבית הכנסת,להניח תפילין וכו` והוא בדרך הנכונה להתחזק אך אינו יודע טוב עברית דבר שמקשה עליו מאוד לקיים את המצוות.אנא מכם זה חשוב מאוד.תודה רבה מקווה שאצליח.

asaf2000

New member
כדאי שתצלם את זה קודם עם מצלמה גם מבפנים

כדי שיוכלו להתרשם אם זה באמת כמו שהם רוצים.

זהו שזה לא החנות שלי אלא אני הולך לקנות מ

מהחנות אני יקח איתי מצלמה? מוזר קצת או שאני ילך לשם ואולי אני יחפש תמונה של זה באיטרנט

וואי תודה רבה לכם!

אני כל כך שמח לראות את התגובות שלכם איזה אנשים טובים אתם רק כתבתי על הסידור שאני לבד מחפש כבר יותר מחודש ולא מוצא בסגנון שאני מחפש...ורק רשמתי היום וכבר רשמתם תגובות כאלה ‎:)‎ תודה רבה המשיכו לחזק ולקרב אנשים לדרך האמת. ולתגובה: ``ספורטאי בכושר`` נורא שמחתי לקרוא את התגובה שלך ואת הרצון לעזור (כולכם כמובן) כעיקרון רשמתי איזה סוג סידור אני מחפש אתה יודע שיהיה כמו הסגנון של הסידורים בבתי הכנסת הכי חשוב שזה יהיה כתב נורמלי ברוסית ועברית,יפה מבפנים ומבחוץ,נוח לאחיזה ביד אחת (הכוונה שלא יהיה בגודל של ספר כמו כרך מילון אוקספורד כמו שראיתי הרבה כאלה...) וזהו עם זה מה שיש אצלכם בחנות אז אין לי בעיה לקנות אותו תגיד לי באיזה אזור זה ואנסה לקפוץ וכד`... דרך אגב אם לא הסברתי את עצמי טוב אני מחפש סידור שלם בנוסח ספרדי מזרחי שכולל שחרית,תפילין,מנחה וערבית,קבלת שבת,קידוש וכל הקשור לשבת,ומה שבדרך כלל יש באותם סידורים כמו: עומר,שלוש רגלים וכו`. ובקשר לחב``ד בבאר שבע ות``א תבררי אם תוכלי ואם יש שם משהו אני אסע לשם. שוב תודה רבה לכולכם.מעריך מאוד את העזרה.

היי

התקשרתי מקודם אמרו לי שיש השאלה אם זה מכיל גם שחרית וגם מנחה וערבית אם אתה רוצה שזה יכיול את 3 התפילות זה אמור להיות קצת עבה אצלי יש את מה שציינת בעיברית בעובי של 4 ס"מ ואם זה דף אחד עיברי ודף אחד רוסי זה קצת יותר לא? או שזה בדיוק אני לא יודע זה הטלפון של חנות חב"ד בבאר שבע שנמצא בתחנה מרכזית באר שבע 08-6238343 תוכל ליצור איתי גם באייסקיו קשר אם תצטרך עזרה אשמח לעזור מאוד :) בהצלחה@!

asaf2000

New member
תנסה בישיבת "נתיבות עולם" בבני ברק

חבר שלי רוסי קנה שם בעבר ספרים שונים ברוסית.

למעלה