סיגריות

בת מלכה

New member
סיגריות

נגמרו הסיגריות בבית. יש לי באוטו עוד חפיסה. לבושה רק בשמלת מיני קייצית, שמלת בית. בלי חזיה, בלי תחתונים. נועלת כפכפים ויוצאת כך החוצה. הרוח מלטפת את גופי מתחת לשמלה. באמצע מגרש החניה נפגשות דרכינו. כל ערב הוא רואה במרפסת עם סיגריה וכוס יין. תמיד הוא אומר לי "שלום" ו"מה שלומך", מן נימוס שכזה. ועכשיו הוא רואה אותי כך. מרגיש משהו. ואני מרגישה עירומה. מחייך, אומר "ערב טוב" וממשיך בדרכו. ואני חוזרת הביתה ושניה לפני שאני נכנסת בדלת, אני מסובבת את ראשי ורואה אותו שם, עומד ומסתכל עליי במבט עורג...

הלוואי שהייתי רוח

אם הייתי רוח הייתי מלטף את גופך. חודר מתחת למיני ומרטיט לך את הדגדגן בנשיפה עדינה. אם הייתי רוח הייתי נכרך סביב צווארך ופורע כל שערה על ראשך. הייתי נכנס בערב דרך חלונך ונכנס לך מתחת לשמלה, עובר בגיא בין שדייך, מזקיר לך את הפטמות. אם הייתי רוח הייתי מייבש את שפתייך ואת גרונך כדי שאוכל לראות אותך מלקקת את השפתיים המדהימות שלך ומרטיבה את גרונך ברוק, בתנועה קטנה, כמעט בלתי מורגשת, חושנית כמו שרק את יכולה. הייתי חודר לך בין אצבעות הרגליים, בעדינות הייתי נושף על עכוזך, חודר לריאותייך, לכל נים וחור בגופך המושלם. אם הייתי רוח הייתי סוחף אותך בסערה... מת על הסיפורים שלך, את מטריפה אותי.

MM זו אני

New member
סיגריה וכוס נס ביד../images/Emo185.gif

אוךךך איך שכשקוראים את זה ככה יש לזה טעם מיוחד קורא תוך כדי שלוק מהנס לוקחת לריאות מממממ..... בת מלכה זה הכי טוב שיכול להיות יום מקסים לך....

למעלה