סיגריות

סיגריות

אנשים לא יכולים בלי זה נומר מה זה סיגריה זה כמו סם שם במילה אחרת אנשים לא מעשנים הם מתרחפנים אוקיי צריך להמציא משהו דומה לא מזיק

yoo

New member
שמע...

העניין שמזיק הוא העשן, מה שממכר זה הניקוטין, זה פשוט סם, אין דרך אחרת להגדיר אותו. כשמוח מכור, אז הוא מכור... ואם המוח לא מקבל אותו לתקופה מסויימת, הוא מתחרפן. למה היצרנים כוללים בסיגריות את הניקוטין? הרי אין לו שום מרכיב בטעם, רק כדי למכר! תאר לך שמקדונלדס היו שמים חומרים ממכרים בהמבורגרים ואנשים היו מתמכרים לזה והמוח היה משתגע אם לא היו אוכלים איזה ביג מק (ד"א יש תביעה נגדם שהם באמת שמים חומרים ממכרים בהמבורגרים אבל אין הוכחות לזה) ובכן, לסיום, הדבר שאומר הכל, נראה לך שבכירים בחברות הסיגריות מעשנים? נראה לך? מה הם יפלו ברשת של עצמם? גילו שאף מנכ"ל של חברת סיגריות לא מעשן את הסיגריות של עצמו או כל סיגריה אחרת..וזה אומר הכל

Snarkomanic

New member
הם לא שמים את הניקוטין בסיגריות

הניקוטין נמצא בטבק באופן טבעי, ועוד לא מצאו דרך להוציא אותו, למרות שעשו כמה מחקרים בנידון. אבל היה סיפור שהכניסו ניקוטין לעגבניות בארה"ב, אם אני זוכר נכון בתחילת שנות ה-80.

KEiN

New member
זהו...

זה סם ממכר בסך הכל- זה כמו כל סם ממכר (קוקאין הרואין) אפילו יותר גרוע ממריחואנה... אם תוציא מהסיגריה את כל החומרים המזיקים או הממכרים תישארי עם נייר גילגול...

ליאת ה ג

New member
אני לא חושבת שאפשר להשוות

מה יותר גרוע ממה...להגיד שסיגריות יותר גרועות ממריחואנה זו א' - טעות, ודבר שני עשוי להשפיע על צעירים שקוראים כאן לעשות משהו לא חוקי.

../images/Emo41.gif התביעה הגדולה בתולדות המדינה:

קופת החולים הגדולה במדינה "שירותי בריאות כללית" יצאה במגה תביעה נגד יצרניות הסיגריות. מסתבר כי הוצאות הריפוי של מחלות הנגרמות כתוצאה מעישון (אקטיבי ופסיבי) הינן גדולות לאין ערוך מיכולת הקופות לעמוד בהן. והערת ביניים ל"חתיך המהמם: מילה כמו "מתחרפנים" היוצאת ממקלדתו של חתיך מהמם, מעבירה בי מחשבה מה בדיוק מהמם בו.... עברית היא שפה עשירה מאוד ו"מתחרפן" אינה בדיוק מילה תקנית הולמת... ולידיעתך: אני מעשנת ואיני ...המילה הזו שבה החלטת להשתמש. אנא, חסוך מאיתנו להבא סופרלטיבים עולבים.

לביאה11

New member
אולי ...

תרביצו לו וזהו !!!??? מה קורה פה ? מי אמר שכולם מושלמים ? אז הוא אמר משהו , אז מה ? למה אתם מתחרפנים ממילה אחת שילד בן 19 אומר ? שיטטטטטטטטטטטטט אם היינו עם יותר אוהב לא היינו מגיעים למצבים האלו של מלחמות אין ספור תנו צ'אנס לבן אדם במקום לקטול אותו ! באה מאהבה לביאה11

שלום ללביאה הבאה מאהבה...

מה הרגיז אותך עד כדי הטלת ספק בשלמותם של חברי הפורום? נער בן 19 בארצנו מוביל שיירות טנקים, מגן על גבולותינו והוא בהחלט לא ילד.. ואנחנו אוהבים את כולם. אצלי בלקסיקון שיטטטט היא לא מילה שבאה מאהבה, מכות או כל סוג של אלימות אינם באים מאהבה אלא מחוסר אהבה, ואני לא ראיתי קטילה של אף אחד לבד מהתנסחות לא נאותה. במהותו הפורום הזה הוקם כדי לתמוך ולהיתמך - וכדי ללמוד לאהוב - לפורום הזה מגיעים גם אלה שאינם יודעים עדיין לאהוב, בואי איתנו ללמוד לאהוב את העם ואת כולם, ובחיי שאין בי ולו טיפה אחת של ציניות
רק הרבה רצון לאהוב

לביאה11

New member
ברבורה לבנה

אמורה גם להיות יותר עדינה ואדיבה ומה שבאמת מרגיז הוא ש........... זה שאת באמת חושבת באמת ובתמים שאת נורא חכמה וכל מה שיש לך לאמר הוא נכון ו... כמובן נמצא בלקסיקון של כולנו. אז בואי ואומר לך משהו.... לאמר שיט זה בסדר לאמר לעזאזל זה בסדר, לאמר מניאק זה בסדר.... מה שלא בסדר הוא - לאמר למישהו כמה הוא "קטן" בגלל איזושהיא התבטאות שלו שלא ניראית לך... גברת מושלמת!!! וכן, אני יכולה לאמר לו "שיטטטטטטטט כמה שאני אוהבת אותו ולא, הוא לא יעלב............... ואת זה את אולי לא מבינה. ולמרות אי אמונך באנשים הפשוטים כמוני וכמו החתיך אני חייבת לאמר לך שאני עדיין ...... באה מאהבה לביאה11

לביאה יקרה,

כדאי שתקראי שוב את הודעתך והודעתי אלייך. אין לי כוונה להכנס איתך לדיון בנושאי שפה, עדינות ואדיבות. לפורום הזה כמו שאת מבינה - יש מטרות אחרות, להתנצחויות אישיות יש כלי אחר - הוא נקרא "מסר אישי" אודה לך אם תעבירי את השגותייך בדרך זו. מבחינתי דיון זה הסתיים. והאמיני - מדברת איתך אישה פשוטה עד למאוד.

לביאה11

New member
ברבורה יקרה../images/Emo70.gif

משום מה יש לי את התחושה שבכל זאת העברתי לך מסר ועל זה אני מאוד שמחה
אני גם לא פה על מנת להתנצח , אני פשוט לא מסוגלת לראות איך אפשר לקטול בן אדם בגלל שאמר "מתחרפנים" OR WHAT EVER אל תתרכזי בתפל אלה בעיקר מי שנמצא פה מחפש אוזן קשבת ולא הערות על שגיאות הכתיב שלו או השפה
אני מציעה לך לקרוא שוב את מה שכתבת לו שיהיה לך שבוע נפלא קבלי
באה מאהבה לביאה11

סליחה שאני מתערבת

אבל אם את באה מאהבה הרי שלשתיכן מטרה משותפת והבה נתרכז בה, אנחנו באים לפורום ע"מ לקבל עידוד, עצה טובה ומוטיבציה, רוצים לפחות כאן אי של שקט בועה קטנה של שפיות שתגן עלינו מהבעסה הרגילה שבחוץ.
ושבוע טוב לכולם

Koukla

New member
../images/Emo140.gif והרבה סליחה שגם אני מתערבת..

לא מבינה על מה יצא קצפך לביאה אהובה... שקלתי אם להכנס או לא - כי אחרי הכל לא באים לכאן לצוד או להיות ניצודים.. לא מבינה כיצד הסקת מדברי הברבורה את שהטחת בה... מצטרפת לדברי חונה לרגע: אי של שפיות ושקט... אני למשל מאוד שמחה שהמקום הזה נפתח שוב... וגם אני כמוך וכמו כולם - באה מאהבה.

לביאה11

New member
שלום לך KOUKLA

והערת ביניים ל"חתיך המהמם: מילה כמו "מתחרפנים" היוצאת ממקלדתו של חתיך מהמם, מעבירה בי מחשבה מה בדיוק מהמם בו.... עברית היא שפה עשירה מאוד ו"מתחרפן" אינה בדיוק מילה תקנית הולמת... ולידיעתך: אני מעשנת ואיני ...המילה הזו שבה החלטת להשתמש. אנא, חסוך מאיתנו להבא סופרלטיבים עולבים. שלום לך KOUKLA האם זה נראה לך בסדר ? ואת זה לא אני כתבתי, אלה הברבורה היקרה תסלחי לי, אבל לי זה מאוד חרה... זו עוקצנות לשמה. תודה על תשומת הלב! באה מאהבה לביאה11

ליאת ה ג

New member
סליחה, כן?

אבל קראתי את ההודעה של ברבורה מספר פעמים ולא מצאתי בה שום דבר עוקצני. הגדילה לעשות ברבורה והסבירה ופירטה למה המילה "מתחרפן" לא מקובלת בעיניה. הגדילה לעשות עוד יותר, לאחר התפרצות הזעם העולבת שלך וקיבלה זאת בחיוך והבנה, אז אני לא יודעת באשר לקוקולה, אבל לי זה נשמע מנומס מאופק וסובלני מעל ומעבר. אם זאת הייתי אני, הייתי יוצאת מהכלים על כך שהטפת לה איזו מילה מקובלת ואיזו מילה לא מקובלת בפורום שהיא מנהלת אבל כנראה זאת הסיבה שאני לא מנהלת הפורום
לילה טוב וחלומות פז

למעלה