סיגריות - כן או לא?

@tagel

New member
סיגריות - כן או לא?

שמעי יעלי... לא כועסת על שהחלטת לנסות...אני ממש שמחה שאת לא בעיניין.. לכול המעשנים ביננו... כן כן, גם אני מעשנת, אבל החכמתי היום... תקדישו חמש דקות לקריאת החומר המצורף... זה מעניין ומחכים... אוהתב אתכם תגוש

אינני מסכים איתך תגל

סיגריות מזיקות לבריאות, מעלות את הסיכוי לחלות בהתקף לב אך ידוע לי על מספר נשים (בגילאי 40+), שמעשנות רק כתחליף לאוכל. הן בקלות יכולות להפסיק (והן הפסיקו), ותוך זמן קצר העלו 20 ק``ג. כאן השאלה היא מה עדיף....ועל זה אני לא אענה.... *** הכותב אינו מעשן, ולא ניסה מעולם לעשן ***

@tagel

New member
יקירי - עם מה אינך מסכים?

לא חוויתי שום דיעה לצד זה או אחר. כתבתי שקראתי את הקובץ המצורף והחכמתי... אין זה אומר שכתבתי עם זה בריא או לא... למי שאינו יודע...אחד בסיפטומים של הפסקת עישון הינו זלילה. אמת, הפסקת עישון יכולה לגרום לעלייה חדה במשקל. אתה שואל מה עדיף לדעתי? לעניות דעתי האישית בלבד...רצוי לחדול מהרגלי עישון ובמקביל, גם אם המעשן הינו אדם רזה, להיוועץ עם דיאטנית שתסייע לשמור על תפריט מאוזן. עישון הינו סוג של התמכרות. כמו כל גמילה, גם גמילה מסיגריות אינה קלה. אין זה מספיק לרדת במינון הכמות של הסיגריות ליום עד להפסקה מוחלטת. חובה על המעשן להיות תחת השגחה רפואית. כמו כל גמילה, גם גמילה מסיגריות מלווה בתופעות פיזיות ונפשיות לא קלות. אך כמו שציינתי...זו דעתי האישית בלבד. לא המלצתי על הפסקה בעישון, למרות שאישית אני מאוד בעד... רק הבאתי לתשומת לב הקוראים את נזקי העישון, אותם הוצאתי במיוחד עבור הקוראים מאתר הבית של משרד הבריאות. אני חושבת שמחובתי כמנהלת פורום להביא מידע זה, בעקבות ניסיון של אחת המשתתפות הצעירות כאן. מחובתי כמנהלת פורום בכלל, לא מנהלת פורום הפרעות אכילה בפרט... כעת אתה מסכים שלא הבעתי שום דיעה בעיניין? מה שלומך יקירי? אגב, השבתי לך אתמול...ראית? ערב טוב תגל

לא, לא ראיתי.....

ראיתי שהשבת לי בעמוד הקודם, אך לא ראיתי שהשבת לי על הדוא``ל ששלחתי לך. (וידעתי שתחששי.....אבל דחילק, יש גבול לכל תעלול...)

ואת צודקת בהערותייך

לא נקטת עמדה, ואני מבין זאת. העובדה שאת יודעת את נזקי העישון, ועל אף זאת את מעשנת, זה לא טוב. אני מתפלא איך אנשים ליידך לא לוקחים לך את הסיגריות, ומרטיבים אותם במים.... נראה אותך מעשנת את זה....

תגל......

אני אאלץ לקרוא את תגובתך מחר....או שאת באמצע קריאת האימייל (מצטער שהוא באנגלית.....לא היה לי עברית כאשר כתבתי אותו), אני מקווה שתסתדרי...(את יכולה לענות בעברית). אני צריך לנסוע לעזור לחברה שלי לארוז את הדברים שלה.....היא עוזבת את הטכניון. יום טוב ונעים לך... ואני אגיד לך עוד משהו, אבל אל תגידי לאנשים ב- 20 פלוס. בינינו...הפורום הזה פה, נותן לי אישית, הרבה יותר מאשר 20 פלוס. קבלי ח``ח על הניהול שלו.

@tagel

New member
###@@@@@&&&&&&*****$$$$$

היכן כתוב שאני לא מבינה אנגלית? איזה מייל??????????????????????

הבנת הנקרא.

מכיוון שאתמול לא קיבלת את המייל ממני (לטענתך), אז לפני שכתבתי את ההודעה הזאת, לא ידעתי שלא קיבלת את המייל, וכאשר שאלתי אותך למה לא ענית לי על המייל, אז אמרת שאת חושבת. לא ידעתי אם את חושבת בנוגע ``למייל`` שקיבלת, או משהו אחר. בדיעבד חשבת על העובדה שהערותיי הינן פוגעות... אז ככה: אני אתמול שלחתי לך מייל באנגלית. אני מקווה שזה בסדר עבורך. אני אשלח לך אותו שוב, במידה ותתני לי את כתובת האימייל שלך בעצם, אני אקח את הכתובת מ-``הודעת מנהל הפורום`` תומר

למעלה