סיגל

סיגל

חשבתי שאולי תרצי לחזור למפגשים הקצרים פעם בכמה חודשים שהיינו עושים בעבר. כמו המפגש ההוא בקניון עזריאלי ביוטבתה, אולי אפשר לחזור לזה. נכון שבאים מעט מעריצים, כי מדובר ביום עבודה, אומנם בערב, אבל לאנשים קשה להגיע, אבל מי שמצליח להגיע, זה יספיק לנו. נשב ביוטבתה ונדבר. אומנם אמרת שקניון עזריאלי מאוס, אבל לא כולם גרים בתל אביב, אז על חלק הוא לא מאוס. חוץ מזה, אנחנו מחפשים משהו אנטימי וזול, כדי שאת הכסף הגדול נשמור להוצאה על מזכרות של מייק ועל הערבים הגדולים יותר שעולים הרבה יותר. אני יודעת שאת מעדיפה את המפגשים הגדולים עם מסכי הענק, אבל היה טעם גם למפגשים הקטנים שבהם יכולנו להעביר חוויות ולדבר בצורה יותר ארוכה ואינטימית. מה דעתך ?

M i k e s F a n

New member
No Way מאיה../images/Emo201.gif../images/Emo26.gif

עם כל הכבוד, האהבה וההערצה למייק ברנט- אני סיימתי עם המפגשים. גיליתי הרבה כפיות טובה מצדם של לא מעט מעריצים, באירגוני המפגשים, ניסיונותיי להשרות אחווה וגיבוש והבנתי שזה פשוט לא שווה את זה.
אני ממשיכה עם הג'וב שלי בפורום בהנצחת מייק ברנט בדרך הזו.
את האירגונים וכל השאר אני משאירה לסבלנים יותר. היה נחמד, אני לא יגיד שלא, הכל נעשה בתום לב ובתמימות, אבל זה לא זה. יש חיים אחרי ההערצה למייק ברנט וכל הבג'רס עם מועדון המעריצים- זה לא בשבילי, אני עוד צעירה מדי בשביל להתעסק עם כל מה שלא מביא תועלת.
שמחתי לעשות בשבילכם את מה שהיה ב- "EVE", אני לא ישכח את היום הזה אף פעם, היה לי כייף לעבוד עם יעקב ולארגן ערב חד פעמי כזה יחד עם הצרפתים ומשפ' ברנט ואני שמחה שזה נפל דווקא בחלקי, אבל חוסר ההערכה מצד קנאים הביאו אותי למסקנה שאף אחד לא שווה את הטירחה. בתכלס זה סתם כאב ראש מיותר.
אני בטוחה שיהיו עוד הרבה מפגשים כי עכשיו כבר כולם מכירים את כולם ונוצרו הרבה קשרים בזכות הפורום, וכבר לא צריכים אותי בשביל זה. אני נתתי את הפוש ומכאן זה כבר לא בידיים שלי.
SORRY

עשית עבודה נפלאה סיגל

אני בטוחה שצבי ברנד מעריך את זה מאוד. את ממש התעקשת שיבואו למפגשים, דירבנת אנשים שלא כל כך רצו לצאת מהבית או שרצו אחרי יום עבודה לעשות דברים אחרים. כל הכבוד לך. באמת יש לך חיים חדשים ומקסימים עכשיו, והגיבוש שנסית לעשות במפגשים ראוי להערצה, אבל יש לך גם חיים משלך, התחלת את המפגשים ומישהו אחר צריך להמשיך אותם. אם לא, נסתפק בפורום הזה ורק אם מישהו כמו יעקב יסכים לארגן עוד ערב, רק אז אנחנו נפגש. כמובן שניפגש כל שנה ליד הקבר שלו בחיפה ( אולי פעמיים בשנה ), אבל אין ספק שאת התחלת עם זה ואני מודה לך מאוד.

M i k e s F a n

New member
תודה לך מאיה../images/Emo23.gif

תודה על הפירגון, ההדדיות, ההערכה, ההבנה והסובלנות, על זה שאת לא שוכחת. בתור ותיקה בפורום מגיעה לך גם תודה ממני, על ההשתתפות, על הדבקות והרצון הטוב להיות חלק מהפורום מרצונך ומבחירתך. אני שמחה שאת חלק מאיתנו, התמימות שבך היא חלק חשוב בפורום. את אף פעם לא ממעיטה בכתיבתך ומוציאה את כל הטוב שבך, דואגת לכולם ונשארת נייטרלית. אין הרבה כמוך.
הדברים שאמרתי לך באים באמת מהלב ומגיעים לך- החוליה החזקה בפורום.
הידד מאיה

Dis Lui

New member
בסדר בסדר

אחרי הכל... למה את צריכה לוותר כ"כ מהר, סיגל
ז"א, תעשי מה שבא לך..אבל בגלל ריבון קטנטן ומה שהיה לך עם אחרות, את לא צריכה לוותר על לארגן מפגשים מחדש...זה לא ככה בעיניי., אני לפחות לא מוותרת כ"כ מהר, ואני גם לא בצד של אף אחד. Do what wvwe you want, honey. אבל אם זה כך,הפורום הזה בשבילי כבר לא אותו דבר... היידי

M i k e s F a n

New member
הכל נשאר אותו הדבר היידי../images/Emo13.gif

את לא צריכה לכעוס, פשוט תשימי לה שה"גיחה" קבוצה חדשה שמנסה לדחוק אותי החוצה ולהרע, קבוצה שכנראה חסר לה תעסוקה ואני לא מתכוונת לשתף איתה פעולה.
הפורום היה ונשאר אותו הדבר כתמיד.
העובדה שאנשים מנסים לקלקל לא צריכה להשפיע עלינו. כל המטרף לפורום מתקבל בברכה תמיד.
פה הכי ביתי והכי כייף, לא משנה מה יגידו.
ובמיוחד כשאת היידי נמצאת כאן עם שמחת החיים שלך.
אלה שלא מצא חן בעינהם להיות כאן, פתחו קומונה תחרותית ומזערית בשביל שיהיה מקום לרעל ולצביעות. אני לא הסכמתי לזה כאן, כי פה כותבים רק על מייק ברנט. Any way... שיהיה להם בהצלחה.

זה לא כל כך מצחיק, זה עצוב

אומנם נחמד שיש דברים יותר קטנים ואנטימיים, אבל גם ככה היינו מעטים. גועל נפש הסיפור הזה שנוצר, היה אפשר לוותר ולהגיע לעמק השווה, להתנצל אחד בפני השני ולראות מה השתבש. שכל אחד יעשה בדק בית אצלו, מדובר במודעות עצמית ובאגו של כל אחד מאיתנו. לפני 6 שנים נחשפתי למישנתו של קרישנמורטי הוגה הדעות ההודי, שמה נכתב הרבה על זה. אני כל כך אוהבת לקרוא את הספרים שלו שתורגמו לעברית. יש לו כבר 10 ספרים שתורגמו לעברית. אני מציעה לכל אחד בעולם לקרוא את הספרים הבלתי רגילים שלו. מי שמעוניין, בתור התחלה, אני ממליצה על הספר "החופש מהידוע", או הספר " לגעת במהות ", אני התחלתי דוקא עם " קריאה לשינוי ". קרישנמורטי הוא סוף הדרך, אין יותר טוב ממנו. תנסו ותיווכחו. בכל אופן, למי שיש זמן לקרוא ספרים, כי מייק לוקח לנו את רוב שעות היום, ומה שקורה, שהספרים והטלביזיה ועוד דברים רבים בחיים שלנו, נשארים בחוץ בגלל חוסר זמן.

Dis Lui

New member
בואי לא ניכנס לפיסלוסופיה

וכל זה... זה באמת כמו שמור אמרה
חזרנו לקטנה... ואין לי בעיה עם זה שאנחנו קבוצה קטנה
הקטע שאנשים מוותרים כאן ולא עושים יותר כלום... אז עם זה מה שיש כאן-בשבילי זה לא אותו הדבר
SORRY
היידי

M i k e s F a n

New member
זה מה יש../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif

אם אתם מרגישים יותר בנוח בקומונה,
- אני לא ימנע זאת מכם. מאז פתיחת הפורום התחלפו פה המון גולשים, חלק נשארו חלק עזבו, וישנם הרבה גולשים "שקטים", מזתאמרת? אנשים שנכנסים לכאן אך ורק להתעדכן מדי יום ולא משתתפים.
היידי ומאיה אל תתרגשו מזה, את חופשיות לבחור את העדפתכן.

אתם תופסים אותי במילה

לא התכוונתי מצחיק שעכשיו יותר כייף....אני יודעת להנות מכל העולמות גם כשהוא היה מלא וגם עכשיו כשהוא אינטימי...כל אחד עושה את בחירתו ושום דבר לא בכוח... לי טוב פה תמיד היה ברוך השם וזהו.....נכון שאולי קצת מבאס אבל באמת שסבבה כי להיות בפורום זה סוג של זכות ומי שלא רוצה לא צריך.... מור :)))))

לא נעזוב אותך בשום פנים ואופן סיגל

אנחנו נשארים רק כאן. היה כמובן רצוי שהכל יהיה תחת קורת גג אחת, אבל אם חל פיצול, לא נורא, כפי שהבנת, אני אוהבת קבוצות קטנות ואנטימיות, רק שבתפוז לא אוהבים את זה ואם יהיו מעט מדי, את יודעת מה הם עלולים לעשות. חס וחלילה, אני אישית, לא עוברת לשום קומונה. אני איתך.

למעלה