סיגל הנה התמונות של הפנקס קופונים ככה זה נראה כשקונים
ס סיגל עם הקפה New member 12/11/03 #6 מדליק לאלה../images/Emo70.gif אהבתי../images/Emo140.gif תודה על הכל
ס סיגל עם הקפה New member 12/11/03 #7 יואוו, פספסתי מקודם את הכריכה. מדליק, משגע, אהבתי מאד. גם הג'ירפה לעניין.
L lilachh New member 13/11/03 #9 זה מן פנקס שוברים שמוכרים באופיס דיפו..אני הסבתי את זה לפנקס קופונים.
נ נגה אר New member 13/11/03 #12 לילך, פנקס מדליק../images/Emo142.gif יש לך דוגמא של קופון שעשית (או שהשתמשתם בכולם?!)
L lilachh New member 13/11/03 #13 לא הוא עוד לא השתמש בהכל ../images/Emo12.gif האמת שפשוט כתבתי בכתב יד יפה בכל מיני עטים צבעוניים..פשוט להדפיס על זה אי אפשר...להדביק אי אפשר כי אם אני אדביק על כל דף נפח הפנקס יגדל פי שניים, אז רשמתי בכתב יד יפה זה הכל רעיונות רבים למה לרשום בקופונים את יכולה למצוא בפורום ימי הולדת ומתנות.
לא הוא עוד לא השתמש בהכל ../images/Emo12.gif האמת שפשוט כתבתי בכתב יד יפה בכל מיני עטים צבעוניים..פשוט להדפיס על זה אי אפשר...להדביק אי אפשר כי אם אני אדביק על כל דף נפח הפנקס יגדל פי שניים, אז רשמתי בכתב יד יפה זה הכל רעיונות רבים למה לרשום בקופונים את יכולה למצוא בפורום ימי הולדת ומתנות.