סיגל אבין!

סיגל אבין!

אתם בטח יודעים מי זאת סיגל אבין זאת מי שכתבה את כל הטלונובלות משחק החיים,לחיי האהבה וכמובן מיכאלה. תמיד באים לאירוח בבלוג את השחקנים פעם אחת הייתי רוצה שסיגל אבין תבוא!אולי אני נשמעת קצת סתומה אבל האישה הזאת גאונה! חחח....יש לי מנלא שאלות לשאול אותה על איך בא לה הרעיון לטלנובלה..עכשיו סקרון קטן: מי שחושב שיהיה ענק שתיהיה בבלוג טי וי יענו שיארחו אותה שיסמן
מי שחושב: "מי זאת בכלל את מי זה מעניין שיסמן
אז פליזז תצביעו זה מה זה חשוב לי... והנה סיפורון: אתם יודעים שסיגל כתבה את משחק החיים היה בנאדם בשם רענן שקד שכתב עלייה כתבה רעה בעיתון ולכן סיגל קראה לדמות רענן,רענן אלמונד כי אלמונד באנגלית זה שקד!!!חחחחחחחחחחח לאב יו בה בי...

היה עלייה?

באמת???!?!? מתיי.. אני נשמעת כמו איזה צעריצה שלה חחחחחחחח....אני פשוט מכורה לטלנובלות

זה טוב שהיא תבוא!!

ככה אני אראה לה מה זה!! ככה הורגת את מיכאלה! המ היא חושבת שהיא???????????????????????????????????????????????????????

לידושית

New member
בואו נעשה הצבעה כמה שיותר שמות

ונראה ליוני אוליי יסדרו משו לא ככה?

לכולם!

אנשים אני הולכת להתארגן לישון אחרת אין סיכוי שאני יתעורר מוקדם בעעעע.... פליזזז שמלא אנשים יכתבו שמישו יעשה עם זה משו וסיגל אבין תבוא!! אם זה בסדר יענו שמותר אני יכתוב תהודעה הזאת גם מחר כי לא נראה לי שעכשיו יש כאן הרבה אנשיםם....לאב יו אול !!!111

yoooni

New member
לצערנו כרגע לא מתוכנן אירוח לסיגל

לכן אני מרשה לכם להתחיל עם עצומות

לידושית

New member
מיכאלה עונה 2

יש כבר 2 מצביעים תיכנסו ותגיבו זה יחזיר את העונה לאנשים שבאמת אוהבים אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaDaRoSh

New member
לא לא לא ../images/Emo121.gif

לא צריך! שלא תבוא! יש לי ולעוד כמה חברי הפורום עסק לא גמור איתה
חבל שתבוא
תמות בדם קר! כמו שעשתה לדמויות האהובות עלינו

למעלה