סיגלי

smagi

New member
סיגלי ../images/Emo124.gif

סוף סוף זה נפתח לי עכשיו רק צריך לחכות ולראות עד כמה היא מדייקת....

GO MAGI, GO MAGI קדימה../images/Emo124.gif

יאללללללללללללללה בית"ר תקחו את האליפות אם לא נשרוף להם את המועדון!!!!!!!!!!!! נו., אני ב מ ת ח.............

שרהשיר

New member
למה באלימות???

(נשרוף להם.... ) הרי זה רק ספורט. כמאמר השיר של דפנה דקל. צריך לדעת גם מתי להפסיד, כמו שלעיתים מרוויחים.

עציון

New member
מנופ, אין פה שום סודות,

הבחורה לפני לדה והיא מדווחת לפורום על פתיחה. "סוף סוף זה נפתח לי..." היא אמרה...

jif

New member
אתה יותר מדי

עסוק בהריונות בזמן האחרון, יש לך משהו לספר לנו?

עציון

New member
אני? עסוק בהריונות?

לא שאלו אותי. לא התייעצו(?) איתי. ובכלל, מה זה עניני? באה בחורה וכותבת שיש לה פתיחה. באה בחורה אחרת וחושבת שזה סוד. אז כל תפקידי היה לפקוח את עיני השואלת ולהעמידה על מקומה ולתת לה הסבר קצר וממוצה. תארי לך שהשואלת(מנופ) היתה חושבת שנפתח לההיא הראש, למשל? הכיס- בדרך לבנק? לא ולא. מגי ,כנראה כבר ילדה מאז ההודעה ,פשוט לפני שניכנסה לחדר לדה הודיעה לסיגל המיילדת שיש פתיחה. וזהו. מסובך? לא ברור? וכל מה שנותר לנו זה לאחל מזל טוב למגי ושתזכה לגדלו(בן?) לחופה ולמעשים טובים. כן ירבו!!!! עובדה, שמגי לא הכחישה זאת עד רגע זה.....

smagi

New member
שלום חבורת רכלנים ../images/Emo3.gif

בטח עציון צודק הודעתי לסיגלי שיש פתיחה והיא בטיסה ישירה הגיעה מאילת לנהריה ויילדה תינוק במשקל של 5 ק"ג בהצלחה. לתינוק שלום וגם לאמא. מגי

שש שבע

New member
אצלנו פתיחה זה

כשיש כמה בנות ולא הולך להן להתחתן, כאשר הראשונה מתחתנת, אנחנו אומרים שהיא פתחה לאחיותיה את הדרך.

למעלה