סיבת פרידה

סיבת פרידה

שלום לכם.
אני בן 25 , נפרדתי מהחברה לפני חודשיים.
היינו חצי שנה ביחד.
יש לציין שזה התחיל מיזיזות של כמה חודשים , שבמהלכם יצאנו לדייטים, הכרנו אנשים חדשים, ואחרי כ3 חודשים החלטנו להמשיך עם זה הלאה.
היא היתה בחורה מקסימה, נפגשנו כל יום והיה לנו כיף ביחד.
הדבר העיקרי שהפריע לי זה שהיתה לה בעיה גנטית של עודף משקל. (כל המשפחה שלה ככה - גם אחים שלה וההורים שלה). אני מדבר על עודף משקל רציני ולא סתם שמנמנה.
היא סיפרה לי על איך כל המשפחה שלה ככה וממש נפתחנו אחד לשני..
אני מאוד אוהב ספורט, מתאמן ועושה כושר. היא גם ניסתה אבל היה לה נורא קשה כי זה בעיה גנטית..
הפריע לי בעיקר כי אני מסתכל לטווח הרחוק - ואומר לעצמי שוואלה אני לא רוצה שהילדים שלי יסבלו מהבעיה הזאת...
אז החלטתי להפרד, כמובן שלא אמרתי לה את הסיבה האמיתית, אבל עדיין אני חושב עליה , וחושב לעצמי עד כמה רדוד אני ושטחי. כי היה לנו ממש כיף ביחד, אבל גם איך שהקשר התחיל (מיזיזות) היה לי קשה להמשיך עם זה הלאה...
עבר חודשיים, היא רצתה לחזור להיות ידידים, אמרתי שאני לא חושב שזה אפשרי. ופה זה נגמר.
מה דעתכם? אני מצטער שהתחלתי עם זה מלכתחילה כי אפילו בהתחלה חשבתי ככה ולמרות זאת החלטתי להמשיך עם זה.
לדעתכם אני מציב לעצמי סטנדרטים גבוהים ? עד שמצאתי מישהי שהיה לי איתה כיף חתכתי את הכל... האם לדעתכם זאת סיבה לגיטימית?
תודה!

DogsPCI

New member
הלו, ברוך הבא
. והדבר שהפריע לך....?

DogsPCI

New member
וואי-וואי... הנושא הזה עלה בפורומים השונים בשבוע האחרון כבר

כמה וכמה פעמים...
.

תשמע, מה אפשר לומר לך או להציע לך?

האם זה שטחי? כן זה שטחי.
האם מותר להיות גם שטחי? בהחלט שכן, וכל אחד שיחליט עבור עצמו איפה ועד כמה...

בשורה התחתונה למצוא מישהי שממש כיף איתה וטוב איתה זה לא קל, וגם לזה יש לתת משמעות לא-קטנה.
אבל אם אתה תהיה איתה ובהרגשה "רעה", ותמיד תחשוב שהיא לא מספיק טובה עבורך, אז זה לא הוגן כלפיה.

אישית, אני לא יודע אם הייתי חושב כל-כך קדימה. אבל אולי באמת זה רצוי, כדי שלא אחרי שנתיים שתהיו יחד תפרד ממנה בגלל זה. וזה באמת יהיה לא לעניין.

בכל מקרה, אל תשחק איתה (ועם עצמך) משחקים, אתה רוצה לחשוב על זה שנית? - תחשוב, אבל תגיע להחלטה ותהיה שלם איתה, ואל תפתח את ההחלטה מחדש אחר-כך...
אין מה לעשות... זה לא עולם מושלם, ואין אנשים מושלמים - לא חיצונית ולא פנימית. וכן, לא אחת אנו עומדים בפני החלטה כשהאופציות הן שקולות ו/או לוטות-בערפל, ויש בהן טוב, ויש בהן רע. אף-אחד לא באמת יודע לאיזה עתיד כל אחת מההחלטות תוביל אותך/אותנו. ולפעמים לוקחים החלטה גם בלי וודאות - אבל החוכמה היא להשלים עם ההחלטה, ולחיות איתה בשלום - אחרת אף-פעם לא תהיה מאושר
.

אני מקווה-מאוד שהיה לך ברור מההתחלה שאני לא אוכל לבצע את ההחלטה עבורך, ואני באמת גם לא מכיר אתכם... ככה שאני בעיקר רק יכול לכוון אותך, ולעודד אותך, ולאחל לכם המון-בהצלחה
.

שבת-שלום, ותרגיש חופשי לשאול עוד, לשתף שוב, ו/או לעדכן

וכמובן זו רק דעתי, יהיו אחרים שאולי יחשבו אחרת, וגם יציעו לך אפשרות אחת כעדיפה על האחרת... לטוב או לרע....

לכן אני לא מתכוון להכנס בו הפעם יותר מדי על השאלה

הקצב שהנושא נלעס ממוחזר מלאכותי מדי. כשיש ספק אין ספק.

נניח שהוא באמת הגיח רק כדי לשאול את זה מחייו האמיתיים: בעיה גנטית נשמע כמו הרצפה עקומה, כשאתה ב2014. גנטיקה זה לאנשים שרוצים להאמין שהכל נקבע עוד לפני לידתם ואין להם השפעה על ההתפתחות שלהם, ושל ילדיהם, גנטית תוך כדי חייהם. וזה כבר מוכח יותר ויותר בשנים האחרונות (גם המדע משתנה גדל, ומתהפך על עצמו כמה וכמה סיבובים בכל תגלית חדשה). ולכן גם בשבילך, חיפשת סיבה להפסיק כי מההתחלה זה לא היית שם ברצינות. זה היה יזיזות חצי מהקשר כי זה היה הרף שהצבת לה בחייך.

אתה יודע מה אתה מחפש בכלל?

יצאת עם מישהי חצי שנה. אם היא לא משכה אותך ופחדת שייצאו לך ילדים עם בעיית משקל (הזוי לכל הדעות), מדוע המשכת איתה חצי שנה ומדוע אחרי כל הזמן הזה אתה עדיין חושב עליה, על זו שאינה מלאה אלא ענקית?האם מתוך געגוע או כי הפכת לחוזר בתשובה והתחרטת על הדרך בה עשית את הדברים?כך או כך, הדברים נעשו. עזוב אותה לנפשה, פגעת בה מספיק לדעתי.אתה תמצא את זו שתתאים לך. לכל סיר יש מכסה בסופו של דבר.המכסה שלך יהיה דו פרצופי ושטחי כמוך. מעניין איך תגיב אם מישהי תמשוך אותך באף חצי שנה כשהיא לא מגלה לך ולו חצי דבר שאתה לא בדיוק הטעם שלה. אני מקנאה קנאה עזה באנשים עם קיבה כזו מברזל. ההארד-קור של המצליחנים.

רואה 6 6

New member
אתה לא יודע מה טוב יותר אז נגיד מה גרוע יותר:

ללכת עם אדם שאתה לא שלם איתו זה גרוע יותר מלא ליהיות איתו אז...תיהיה לא שלם עם עצמך לבד.
הסיפור שלך קשור בלא ליהיות שלם עם עצמך,ככה נראה לי, ולא ספציפית בבחורה הזו ובכל מקרה,מותר גם לפסול על בסיס מראה חיצוני.

שלום

אהבה והתאמה באופי הכי חשובה בקשר. אם אתה מחבב אותה, היה אתה בקשר רגשי שישמח אתכם. אפשר להיות בסוגים שונים של קשרים כמו ידידות או חברות לפי מה שמתאים, ואפשר לעבור מקשר כזה לקשר אחר במשך הזמן.
&nbsp

Daolina

New member
היה לכם נחמד ביחד אבל לא היתה שם אהבה

אז היה לכם סקס מוצלח והיו לכם שיחות נחמדות ובסה"כ הכללי הסתדרתם לא רע.
אבל לא היתה שם אהבה ולכן זה ליגיטימי שלא תרצה שזה ימשיך. המשקל שלה זה רק תירוץ.
אם היית מת עליה מכל הבחינות זה לא היה כל כך עקרוני לך.
עובדה שלסקס זה כן התאים.
לא חושבת שאתה צריך לענות את עצמך עכשיו ולהרגיש לא נעים.
את החיים רצוי לחיות עם הפנים קדימה. מקווה שתמצא את זו שתמצא חן בעינייך מכל הבחינות
ואם לא מכל הבחינות לפחות שתצליח לאהוב אותה על אף מגרעותיה וחוסר שלמותה.
יאללה......הלאה אל המרחב.....

למעלה