סיבים תזונתיים

סיבים תזונתיים

שלום, רק רציתי לעדכן שאני ממש ממש מאוכזב מסיבי "שיחרורית" של חברת נופר ! הם לא עוזרים במה שהם אמורים לעזור, ואף החריפו את הבעיה (שלא נפרטה בפורום זה). רציתי לשתף על מנת שאחרים לא יפלו באותו פח שאני נפלתי בו... היה לי דברים יותר נחמדים לעשות ב70 ש"ח שהמוצר עלה לי... בברכה,

0 אור 0

New member
לא מפתיע

אם היית שואלת לפני הרכישה, היית מגלה שההמלצה של רוב העוסקים בתזונה בפורום היא לנסות להגביר את כמות הסיבים בתזונה, ולא לצרוך סיבים כמרכיב נפרד, בנוסף, למרבית הבעיות אשר עבורן ממליצים על לקיחת סיבים, ניתן למצוא טיפול קולע לאחר אבחון קצר של נטורופת או מטפל בתזונה.

אני צורך המון סיבים בתזונה

אני צורך המון (באמת !) סיבים בתזונה, ואני מדבר על סיבים איכותיים (אורז אדום מלא, שבולת שועל, לחם שיפון ועוד)... למה סתם למהר למסקנות שגויות ? בנוסף אני שותה המון אבל באמת המון מים (למעלה מ6 ליטר ביום...יש לי מטבוליזם מהיר)

0 אור 0

New member
אתה רק מחזק את דברי

אם אתה ממילא צורך המון סיבים ועד בצורתם הטבעית, ושותה מספיק מים כדי שהם לא יתקעו במערכת, אז תוספת סיבים בנפרד לא אמורה לעזור לך. "טיפול קולע" זה לא ללכת בסטיגמות של "אם יש לו עצירות/סוכרת/ ... בוא נוסיף לו סיבים" , אלא לבחון מה הבעיה , מה אורח החיים הנוכחי שלך, ולראות יחד אתך מה הכיוון לשיפור. לא פעם הכיוון הטיפולי אינו דוקא בתזונה

hal767

New member
הסיבים הנכונים והמאוזנים נמצאים במזון טבעי

פירות, ירקות, אגוזים וכד' מכילים את הסיבים הנכונים. מוצרים תעשייתיים של סיבים אינם מתאימים, הם אינם מאוזנים ועלולים לגרום לנזקים ולשיבושים במערכת העיכול. מזון מהחי אינו מכיל סיבים, וזאת עוד סיבה, בנוסף להרבה אחרות, להימנע מאכילתו.

hal767

New member
ישנם, השאלה היא

עד כמה הם טובים לאחר שעברו את כל התהליכים המזיקים של הכנת הלחם, כמו חימום למשל.

אילנה שבוע טוב - גם אם ישנם

ובנוסף לתשובות הטובות שקבלת הרי, שעדיף להתבסס על סיבים, שמצויים באופן טבעי וכחלק מהשלם, במזונות שלא עברו תהליכי ייצור, עיבוד, חימום ומי יודע מה עוד הוסיפו להם. הגוף יודע הטוב ביותר לנצל את המרכיבים הבודדים בבואם לתוכו יחד עם יתר מרכיביו השלמים של המזון הצמחי הטבעי והרענן. לכן, כמה שפחות לחם - עדיף !!! גם לגבי מרכיבי תזונה אחרים, שמקובל לקבל דווקא מהלחם. בברכת בריאות רעננה ושבוע טוב ומבורך,
שלומית נצח

אולי הבעיה לא קשורה לכמות הסיבים????

יכול להיות שהבעיה שאתה סובל ממנה לא קשורה לכמות הסיבים? מכיוון שלפי מה שאני מבין אתה אוכל נכון ומאוזן יחסית, יכול להיות שהבעיה לא קשורה לכך... אולי תספר לנו בקצרה ונוכל לעזור. בכל מקרה אם מדובר בעצירות, סיבים הם רק אופציה אחת לשיפור המצב.

למעלה