סיבות שקר

toltol03

New member
סיבות שקר

שלום רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם בטסט מישהו נוהג טוב בכבישים חד סיטריים בת"א ,הדברים היחידים שהיו -היה צריך להקוף אוטובוס אבל לא יכל לעקוף בגלל שאחרי כמה שניות האוטובוס המשיך לנסוע -דבר שני אחרי שנתן לאישה זקנה לעבור את הכביש במעבר חציה הוא התחיל לגלוש במהירות איטית ביותר -ממש גלישה איטית.. והטסטר אמר עם חיוך על הפנים שתזהר לא לדרוס אותה כשהיא היתה רגל לפני העליה למדרכה .. זה הפעם היחידה שהטסטר דיבר (חוץ מלהגיד את כיווני הנסיעה). הטסט אפילו היה טיפה קצר -15-20 דקות .. והוא יצא עם הרגשה טובה מהטסט אהה וטסט קודם -טסט ראשון נכשל רק בגלל בעיה בפניה אחת -פנה מרחוב חד סיטרי שמאלה -מאמצע הכביש -ורק את זה רשום בסיבת נכשל בטסט הראשון. הערות לסיבת נכשל בטסט השני היו -ערות לכל אורך הטסט -נסיעה איטית -לחיצה של הטסטר פעמים בברקס מה אפשר לעשות עם השקרים שרשום בסיבות לנכשל? גם המורה לנהיגה שלו היה מופתע שקרא את הסיבות לנכשל -הוא לא לחץ ברקס אף פעם לתלמיד הזה.. -לא היה לחיצה על הברקס על פי מה שהוא אומר .. ובטח שלא פעמים . כשטסטר לוחץ ברקס כל האוטו מרגיש את זה לא? זה כמעט כמו בלימת חירום לא? -נסיעה איטית -הטסטר הוביל אותו לכבישים חד סיטיריים אז מה הוא מצפה שינסע על 50 ? -ערות לאורך כל הטסט ? מה לעזאזל? הטסטר דיבר פעם אחת וזה היה עם חיוך על הפנים והיה לטסטר ברור שהוא לא מתכוון להמשיך לנסוע אלה רק לגלוש קצת קדימה. בבקשה אשמח לתשובות ממכם לגבי מה אפשר לעשות אפילו אשמח עם תשאלו מבינים יותר על המקרה .. אתם יודעים שעומד להיות חודש שיהיה אפשר לנסוע בלי מלווה? "החוק" של המלווה הוא לא כל כך חוק עדין הוא רק הקדמה לחוק ובין ה"חוק" הישן לבין החידוש שלו יהיה חודש הפרש

toltol03

New member
תיקון

רשמתי -לחיצה הכוונה ללחיצות -הטסטר לחץ פעמים על הברקס .. אני שמעתי הכל ואז אני מעבירה את זה אלכם כדי שאולי תוכלו לעזור לי מישהו ממכם פעם עירער על סיבת הנכשל בטסט? זה עובד? מקשיבים לערעורים? אפשר אחרי הערעור לעבור את הטסט או בכל מקרה צריך לעשות עוד פעם טסט?

toltol03

New member
לא קופץ

מ ק פ י צ ה זה דחוף באמת אני רוצה לדעת עם שווה בכלל שהוא יגיד ערעור

buda11

New member
תשובה..

ערועור ניתן להגיש 3 יום לאחר הטסט. אם הגשת בכול זאות עיעור והוא התקבל -תצטרך לגשת לטסט מחודש.

toltol03

New member
תוך כמה זמן יש תשובה לערעור?

זה נראה לך שכדי להערער על כזה דבר?

buda11

New member
זה מילה שלך מול שלו.

מן הסתם שיאמניו לטסטר. וברקס זה נכשל,אין מה לעשות.כנראה שהוא לחץ על הבלם ולא הרגשת.

toltol03

New member
אני לא הייתי שם -בטסט הזה

אז אני גם אחת שלוקחת צד... ומן הסתם אני יקח את הצד של חבר שלי.. הייתה עוד מישהי בטסט איתו -כמו שכולם יודעים שני אנשים נוסעים לעשות טסט ביחד .. עם היא תסכים אם התקשרו אליה כדי לשאול אותה עם הטסטר עשה ברקסים . ברקסים בטסט מרגישים זה בדרך כלל במקרה הצורך כשאין ברירה -ואז ההרגשה של ברקס זה כמו בלימת חרום -אבל יותר קל .. וגם חבר שלי היה יכול לראות את הרגלים של הטסטר ולראות עם הוא לוחץ. ועוד דבר הטסטר רשם שהוא נתן לו הערעור כל הטסט -לא היה כזה דבר .. גם המורה לנהיגה של חבר שלי לא מבין איך עשו לו שני ברקסים כי הוא יודע לנהוג אף פעם המורה לנהיגה שלו לא עשה לו ברקס

למעלה