סיבות לחצלל

סיבות לחצלל

כאשר הכיף והסבבה שבחלומות הצלולים כבר מיצו את עצמם, מספיק בשביל שהם כבר לא יתנו לי מוטיבציה להשקיע באימון על חלומות צלולים, איזה עוד סיבות טובות יש להתאמן על חלומות צלולים? זרקו כאן כמה שיותר סיבות, למה כדאי להשקיע בחלומות צלולים, חוץ מסתם בשביל הכיף.

וולפהרט

New member
הנה כמה:

לחקור את עולם החלומות וגבולותיו לפגוש דמויות שלא תוכלי לפגוש בחיים האמיתיים- קרובים שלא בחיים, דמויות דמיוניות וכו לעשות דברים שלא תוכלי לעולם לעשות במציאות כגון: לעוף, לרכב על דינוזאור, להיות חיה כלשהי וכו

Dolev יי

New member
להגשים לעצמך משאלות

רוצה לעוף? רוצה לפגוש זמר? או להיות בעצמך זמרת? הכל אפשרי בחלומות, וכשאת שולטת בהם החלומות שלך מתגשמים, יש דבר יותר טוב מזה? לא נראה לי שיש סוף למשאלות..

וולפהרט

New member
אני אישית

שומרת את המשאלות שלי למציאות ולא מנסה לחוות אותם בחלום. רק דברים שהם בגדר בלתי אפשריים כמו לעוף

silverhawk

New member
לא שמעת את הביטוי

Practice makes perfection?

ald1357

New member
החלום הצלול הוא רק כלי

החלום הצלול הוא רק כלי הוא לא מטרה בפני עצמה. הנפש שלנו היא מהות מאד מורכבת ושיטות פילוסופיות או פסיכולוגיות שונות רואות בשלב ה הכרתי הרגיל שלנו מעין הרבה הבסיסית והנמוכה ביותר מהרמות האפשריות של ההכרה. החלום הוא מעין חשיבה ברמה יתר תת הכרתית שלא מוגבלת ברוב החוקים הלוגים שאני מכירים ושאימצנו לעצמנו. חלומות רגלים מעין מתהווים במספר עומקי רמות תת הכרה שונים, וחלק קטן יחסית מהם מגיע את המודועות שלנו , או מסוגלים לעבור בצורה סבירה את מחסום התפיסה הלוגית שלנו \ החלום הצלול לעומת זאת הוא מעין ניתנת מפתח לחקור את המודעות. מי שרק מתמקד בחלום צלול לא ימריא איתם רחוק. אבל מי שעושה מהלכים של הקשבה אל הפנימיות שלו מהלכים להרחבת המודעות שלו. מהלכים לפיתוח האינטואציה שלו, או הרוחניות שלו ימצא בחלום הצלול מפתח לטיול לערכות מודעות אחרת. זה מאד תלוי בבטחון ובאמונה הפנימית בעצמך. היכולת להרפות מאחיזות של יום יום ולפתח את ההקשבה הפנימית הופכת את החוויה ללא רק חלום צלול אלא למעין דו שיח פנימי עם רמות "מופשטות יותר בך" לכל רמה משמעות אחרת ומעין ממדים משלה. אני לא רוצה להכביר פה מילים בדבר שקשה לתפוס בהכרה הרגילה שלנו אבל חלום צלול זה בסך הכל כלי שצריך אולי מיומנות לשלוט בו "קורס נהיגה" אבל אחרי שלמדת לשלוט בו כמו שאת אומרת אני מקווה שאותה אינטואציה שהנחתה אותך להגיע למצב הזה תמשיך לכוון אותך בכיון הנכון

eliranashky

New member
מה זאת אומרת ?

"אני מקווה שאותה אינטואציה שהנחתה אותך להגיע למצב הזה תמשיך לכוון אותך בכיון הנכון " מהו הכיוון הלא נכון בחצלולים ? האם יש כיוון כזה בכלל ? הרי הכל זה רק דמיון לא ?

למעלה