סיבוב 6

NiKi†a

New member
סיבוב 6../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif

השיר-Feeling Good: בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

the papercut

New member
:-*

השיר-Feeling Good: בחמשת המועדפים שלי? כן/לא--- כן,למה לא? בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא--- לא,למה כן? המשפט המועדף בשיר: Feeeellliiinggg Goooddd זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ג'וי דיוויזיון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: את האמת ספציפית הייתי רוצה לשמוע להקת פאנק-הארדקור מחדשת שירים של מיוז(זה צריך להיות מצחיק) לדעתך, השיר דיכאוני? אהמ! הוא בין ההכי פחות דיכאונים של מיוז שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא ברור היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אולי.. אם כן, באיזה שם? תביאו לי ארטיק(?) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? באחד הריפים בסוף חבר שלי חשב שזה שיר של סאבלימנל

The Slicer

New member
אחח, איזה שיר

השיר-Feeling Good: בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: איך לא, And I'm feeling goooooooood (בפעם הראשונה, כשמיד אחרי זה מתחיל הריף של הבאס) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: למרות שאני ממש אוהב אותם, לא רוצה לדמיין אפילו איך נירוואנה היו מבצעים את זה... קורט היה הופך את זה לשיר סופר דכאוני גם בלי לשנות אף מילה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מעניין אותי לשמוע איך אלטון ג'ון היה שר את זה, זה יכול להיות מעניין לדעתך, השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? אבל אמרתי לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? באחד הריפים בסוף חבר שלי חשב שזה שיר של סאבלימנל

The Slicer

New member
אופס

בטעות שלחתי לפני שסיימתי, אז לגבי השאלה האחרונה (פשוט העתקתי הכל ממי שכתב לפני וערכתי), השיר גורם לי קצת לשנות נקודת מבט, בעיקר אם אני בדכאון, לחשוב על איך להוציא את הטוב מכל דבר

Self Medicate

New member
תורי :)

בחמשת המועדפים שלי? כן אבל מתנדנד לפעמים. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לפעמים הוא מגיע גם לשם.. המשפט המועדף בשיר: Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know Butterflies all havin' fun you know what I mean אני חושב =\ זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: הדארקנס חחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אדימא לדעתך, השיר דיכאוני?: לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום לא קרה. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?: שמת'יו מרגיש טוב.

jordan bellamy

New member
יהההיייי שלי

השיר-Feeling Good: בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר:blabaaa...ooohhhooo...ooo..mmm...oooo.."(הקטע שהוא צועק שם בסוף). זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אף אחד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: יש כבר,נינה סימון שאני גם אוהבת ת'גירסא שלה. לדעתך, השיר דיכאוני?ממש ממש לא! שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם?------ דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:למה עשו על השיר והשתמשו בשיר לפרסומת? השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?מצד אחר הוא מח כזה,מצד שני המוסיקה נורא סקסית כזאת...שיר מדהים בקיצור!

NiKi†a

New member
גמני

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- לא..אבל הוא כן קרוב לשם!
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: Oh freedom is mine And I know how I feel הוא עושה את זה..שקסי כזה
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:papa Roach זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Dream Theater\Placebo..למרות שאני לא חושבת שברנדון יעשה טוב את הקטע של ה-*אווווו*... :) לדעתך, השיר דיכאוני? לא! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- כמובן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- לא אם כן, באיזה שם? --- דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מממ... אני זוכרת שישבתי לי בחדרי למעלה, ואז מלמטה אני שומעת את השיר מהסלון אז אני כזה "וואי! מיוז למטה בטלויזיה! WTF קורה כאן?! ואז דפקתי ריצה מטורפת למטה כדי לראות מאיפה מגיע השיר..וגיליתי פרסומת של הוט סרטים, אז פשוט עמדתי מול הטלויזיה ואחרי 3 דקות (מה! 2 דקות שמעתי את השיר ודקה אחת התלהבתי שהוא היה בטלויזיה!) אני שומעת מאחורה "שירן, את מסתירה לי.." (אבא
)..אופס
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? מת'יו עם שיער אדום :)

lifahead

New member
שלי

השיר-Feeling Good: בחמשת המועדפים שלי? כן/לא לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא לא המשפט המועדף בשיר:fish in the sea זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:נינה סיימון חח.. לדעתך, השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם?גרררר דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:חברה שלי חשבה שזה שיר של רדיוהד(?!) השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?מתיו...

Franz Ferdinand

New member
תגובתי המאוחרת....

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - כן!!!!!!!!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - ממש לא! המשפט המועדף בשיר: Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know וגם: Freedom is mine And I know how I feel זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - כולם חוץ ממיוז! לדעתך, השיר דיכאוני? - פחחח... ממש לא!!! איך הוא יכול בכלל לייהות דכאוני אם מאט אומר שהוא מרגיש טוב והוא חופשי...? שם השיר מתאים לתוכן שלו? - בטח שכן!!! המילים האלו רק חוזרות איזה מיליון פעם!! דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - שום דבר... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? - הרגשה טובה...

למעלה