סיבוב 5

NiKi†a

New member
סיבוב 5../images/Emo141.gif

(ובקשר לאתמול- אתם באמת לא מכירים את Eternally Missed? תתביישו! שיר ענק). אוקיי, השיר של היום- Hysteria
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
לדעתך, השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא
אם כן, באיזה שם?
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

the papercut

New member
מתבייש בצד בשקט

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא-ךא המשפט המועדף בשיר:0-----0--0-0-0-0-00-0 זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: הסקס פיסטולז זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מיוז? לדעתך, השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא לא זוכר ת'מילים היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם? אמרתי לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום לא קרה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? פלאג אין ביבי

Self Medicate

New member
שליייי ====]

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא: יאפ (של מיוז כמובן) בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא: לא המשפט המועדף בשיר: give me your heart and your soul זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: Nightwish חחחחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Godsmack לדעתך, השיר דיכאוני? כה אני חושב. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא: יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא: לא אם כן, באיזה שם?: לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שאני רואה את השחקן שבקליפ בקליפ החדש של Ash חעחעחע השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?: היסטריות :< חחחחחחחח

NiKi†a

New member
זהו? נמאס לכם? תגיבו פושטקים!

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- כמובן
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- נה המשפט המועדף בשיר: את הפזמון. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ראפרים, להקות פופ, להקות דאת' מטאל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי...אפחד? לדעתך, השיר דיכאוני? אני חושבת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- לדעתי, לא ממש. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- יש לו שם טוב, אבל הוא לא מתאים כל כך לתוכן...לדעתי. אם כן, באיזה שם? זהו שאנ'לא יודעת, אבל לא היסטריה (למרות שזה אחלה שם!) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: "אתה רוצה ירוק? תבקש צפרדע!
" (אחותי רואה הופ באמצע השיר). השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? טלויזיה ומצלמת וידאו.

lifahead

New member
../images/Emo132.gifאני מכירה! ו

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא יאאהה! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא נה-אה המשפט המועדף בשיר:iwant you now!!! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:גוד שארלוט
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אפחד! רק מיוז
לדעתך, השיר דיכאוני?לא הוא אובססיבי כזה,לא דיכאוני.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם?לא אמרתי!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא זוכרת..... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?עבודת קיץ בהיסטוריה...

The Slicer

New member
...

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: I'm not breaking down להקה שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו/ה/ם לשיר: לא יודע, יש הרבה כאלה, אבל אם אני מתעלם מכל כוכבי הפופ, אז לא חושב שהייתי רוצה לשמוע את לינקין מבצעים את זה (כמו שאני בכלל לא רוצה לשמוע לינקין
) להקה שהייתי רוצה לשמוע ביצוע שלה לשיר: מטאליקה לדעתך, השיר דכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכנו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכר לי כלום... מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? בעיקר תמונות כאלה שאני מדמיין את עצמי מופיע ושובר גיטרות (ואז חוזר למציאות, ומבין שאני בקושי יכול להרשות לעצמי לשבור את הקלאסית
)

Franz Ferdinand

New member
סליחה על האיחור, כבר שבוע שלא הייתי

פה בפורום... (הייתי בבאר שבע ביקרתי משפחה)
בחמשת המועדפים שלי? - בטח שכן! איזו שאלה...?
בחמשת הפחות מועדפים שלי? - the hell it is!
המשפט המועדף בשיר: to be endlessly cold within and dreaming i'm alive
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - כולם!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - רק מיוז!!!
לדעתך, השיר דיכאוני? - כן, די דכאוני...
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא - כן! מאוד! לא הייתי רוצה שום שם אחר!
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - כלום...
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? - מישהו שרוצה מישהי ממש עכשיו... (?)

למעלה