סיבוב שני

NiKi†a

New member
סיבוב שני../images/Emo180.gif

ושיניתי קצת את השאלות, כי לא אהבתן את האחרונות
.. והשיר להיום- Time Is Running Out
בחמשת המועדפים שלי? כן/לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
לדעתך, השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא
אם כן, באיזה שם?
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

Self Medicate

New member
שלי :)

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? אחרי החמישיה המועדפת בערך =\ המשפט המועדף בשיר: You're something beautiful A contradiction I wanna play the game I want the friction You will be the death of me You will be the death of me Bury it I won't let you bury it I won't let you smother it I won't let you murder it מספיק טוב? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: מרילין מנסון והדארקנס :D זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לינקין פארק. לדעתך, השיר דיכאוני?: לא ? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא: אנערף =\ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא: מה שהלהקה תרצה אני מרוצה. אם כן, באיזה שם? למעלה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: היה לי קקי בפעם הראשונה שראיתי. =[ השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?- שהזמן באמת עובר מהר.

jordan bellamy

New member
והנה שלי...

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר:you will suck the life out of me זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! :מדונה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:רד הוט צ'ילי פפרס!!! לדעתך, השיר דיכאוני? ממש ממש לא!!!! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם?-------- דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע:בדיוק ראיתי איזה סדרה בערוץ YTV ואחרי הסוף של הסידרה הופיע הקליפ! השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?זה שיר כזה פופ-רוקי כזה ומקפיץ ...אני חושבת שאפשר להמציא עליו איזו כיאוגרפיה מגניבה כזאת.

daisy girl

New member
גם שלי

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: I won't let you smother it. אני פשוט אוהבת איך שהוא מבטא את ה-סמות'ר איט..זה עושה לי צמרמורת..רארר. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שוב, אוונסנס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נו דאוט לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ, כן, מן הסתם. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן. משהו יותר מקורי אולי?
אם כן, באיזה שם? אני לא יודעת. צריכה לחשוב על זה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני, שרה בקולי קולות את הפזמון. נו זה מצחיק. וגם עצוב, שחושבים על זה. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? זה מזכיר לי באפי לפעמים. לא יודעת למה.

gloria23

New member
../images/Emo179.gif

בחמשת המועדפים שלי? כמעט בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: you're something beautifull, a contradiction מאיפה הוא הביא את המשפט המדהים הזה??? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמינם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'וש הום.. לדעתך, השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני יודעת שאני צריכה ללכת לקופת חולים, ואני יודעת שבפעם הראשונה בשבילי יש מופע של מיוז בטלויזיה(זה שהיה היום), אז אחותי מקליטה לי, אוקי..אני חוזרת הביתה...טטטם טטטם שמה את הקלטת,, אוקי מגיע לטיים איז רנניג אאוט, הכל טוב ויפה, ואני עם כל העצבים על הקופת חולים(לא משנה, סיפור ארוך חח) שרה את הגרון שלי, ואז בדיוק בפזמון..נגמרה לי הקלטת...
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?אממ אממ הופעה בפינק פופ שיש מסך ענק מאחורי הלהקה, ומראים חיילים הולכים...זה מה שאני זוכרת

Franz Ferdinand

New member
שלי שלי שלי

1. ממש לא! 2. אפשר לומר בעשרת הפחות מועדפים, אבל בהחלט לא בחמש... 3. i wanted freedom, bound and restricted, i tried to give you up but i'm addicted 4. כמו שאמרתי מקודם: כל הזמרות המתחזות ליהות זמרות רוק...!!! 5. franz ferdinand (חי חי חי
) 6. הקצב של השיר ממש לא דכאוני! הוא קצבי וחמוד... אבל המילים די מדכאות... אם קוראים רק את המילים בלי לדמיין את המנגינה של השיר בראש אז מבינים על מה מדובר ושזה אכן עצוב ומדכא...! (בערך אותו מצב כמו ב Thoughts Of A Dying Atheist) 7. הוא די מתאים אבל אפשר מתאים יותר... 8. כן... 9. "addiction". כי מאט מנסה לומר שהוא מכור למישהו או למשהו וזה הורג אותו לאט לאט, אוכל אותו מפנים, מוצץ ממנו את החיים. זה כבר מזמן הפך להרגל וספק אם זה הולך להשתנות, ועכשיו זה מתעלה על עצמו, והזמן אוזל: "now that you know i'm trapped, sense of elation. you'd never dream of breaking this fixation" 10. אמממ... לא עולה בזכרוני שום דבר ברגע זה... 11. תמונה של מישהו כלוא שרוצה ליהיות חופשי...

NiKi†a

New member
מיאו

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא. המשפט המועדף בשיר: You're something beautiful A contradiction I wanna play the game I want the friction זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! גרין דיי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Dream Theater לדעתך, השיר דיכאוני? וואלה לא יודעת..אני חושבת שכן. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא נופ אם כן, באיזה שם? - דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: נגמרו לי הסוללות בדיסקמן. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הקליפ :)

למעלה