סיבוב שני בקלפי.

Master Stav

New member
באמת צדיק הדור ....

כול מה שכתבו פה שקרים והשמצות האיש אחד מל"ז צדיקים ....

רחל 65

New member
בוא תגיד לי מה אתה חושב שטוב בו.

אם אני צריכה לבחור את הרע או הגרוע, לא אבחר בגרוע. דף קודם מתועדים מעשים ומחדלים של גולברי שלא ניהל את היישוב כהלכה, כך שנקרא בפרוטוכולים רשמיים של מדינת ישראל: עבריין, מתנהג כמו שריף, וכל הדוגמאות שלו שניסה לתת להצדקה של המעשים שלו הוגדרו כדוגמאות לא טובות. הוא מהאנשים שבוכים כל הזמן "אכלו לי שתו לי", מעבר לזה, מלבד הכמה חודשים האחרונים שבהם "הרביץ" תנופת פיתוח ביישוב, במשך שנים אבן לא זזה מפינה לפינה. תגיד לי כמה זמן צריך לתת לבן אדם הזה לצבור ניסיון נוסף, כשאנחנו משלמים את החשבון ואת החשבונות כדי שיוכל להסתובב פה עם שומרי ראש כמו ראש ממשלה???

שימי1984

New member
ראש מועצה לא יכול לטפל בכל הדברים

ראש מועצה לא יכול לטפל בכל הדברים הקטנים, בשביל זה יש את האחראים על התברואה של היישוב איפה הם? למה לא להאשים אותם? העיקר להגיד גולברי ככה וגולברי לא טוב ולהגיד: "באמת תודה שכבר לא זורם ביוב ברחובות! אבל לך תסתובב בשיכונים ברעננה ותראה את ההבדל! מגיע לנו רמה של המאה ה-21!! מצפים פה שנגיד תודה כל פעם שאנחנו מקבלים את השירות הכי בסיסי וטריויאלי שמועצה אמורה לתת - שלא נוצף בגשם, שיהיו שרותים נקיים בבתי הספר, שיהיה נייר טואלט ושיפנו זבל. השיטה של גולברי להביא את הענינים עד שהמצב הוא בלתי נסבל ואז לטפל ולצפות שיגידו תודה על זה פשוט לא עובדת יותר! טול קורה מבין עייניך, מושון. עבר הזמן של שיטת הניהול של גולברי - ליצר את הבעיות ואז לחגוג ולומר "אני טיפלתי" " בתור בן אדם עם היגיון אני חושב שגולברי לא כ"ך שמח להיות עם שומרי ראש לאן שהוא הולך, מה אתם רוצים שיהיה פה עוד רצח פוליטי בגלל שיש עבריינים בקדימה שלא חושבים כמוהו? אם העבריינים האילו באמת רוצים לשנות אז שיילכו לקלפי בעוד שבועיים ולא רק לאיים על בן אדם.. בכל מועצה יש אנשים שאחראים על משהו חוץ מראש המועצה ואת הבעיות של הביוב ושייפנו זבל זה משרד התברואה של המועצה, וגם השירותים והנייר הטואלט אחראים השרתים והמנקים של בית הספר ולא ראש המועצה... אם יש תקלה או רחוב מלוכלך או הצפה מהגשם תמיד נוכל להתלונן במכתב לראש המועצה וראש המועצה ייטפל. שימי חסן

yonib1231

New member
גולברי אחראי וגולברי צריך ללכת הביתה

כאשר עובדים שלך לא עושים את עבודתם אתה בתור מנהל יכול לבוא אליהם בטענות, אבל הבוסים שלך יבואו אליך בטענות על כך שאתה והצוות שלך לא מבצעים את העבודה. במקרה שלנו - צוות המועסקים על ידי המועצהלא ממלא את תפקידו כראוי ואנו התושבים, כבוסים של ראש המועצה (מה לעשות זה אנחנו כבוחרים בקלפי) באים בטענות לראש המועצה. אם זכור לי נכון גולברי הוא לא מנהל מחלקת תברואה וגם לא מחלקת חינוך וגם לא מחלקת רווחה, אבל הוא המנהל של מנהלי המחלקות הללו ואם הוא לא בא בטענות על תיפקוד לקוי אז אנחנו באים בטענות אליו. ביפן - אגב - מנהל שנכשל בתפקידו היה צריך לעשות חיריקירי. אני לא חושב שגולברי צריך לעשות את זה, אבל הוא בהחלט צריך ללכת הביתה כי שיטת הניהול שלו כשלה לחלוטין. בעוד 12 ימים שמים אבי קולמן בקלפי ושולחים את גולברי הביתה (בלי מאבטחים).

שימי1984

New member
לא מאמין שאבי קולמן יעשה שינוי משמעותי...

בקדימה אולי לא יעשה שינוי משמעותי אבל בצורן במידה ויזכה להיות ראש מועצה הוא ימשיך את הבנייה של רמת אמיר וזהו חוץ מזה כלום, אין אפילו הבטחה מקולמן שיהיה בית הכנסת נורמלי בצורן אם לא יתעקשו בקואליציה שבמועצה אז פשוט זה לא יהיה, העיקר להיות יישוב חילוני קהילתי שיהיו בו מתנ"ס מגרש כדורסל, אני מדבר על זה שאני גר בצורן וביום כיפור כל בתי תפילות שצפוף וחם כי אין מקום נורמלי זה פשוט חוצפה.. אולי גולברי מבטיח 5 שנים אבל בסוף זה יבוא, אם קולמן ייבחר נצטרך לסבול עוד 5 שנים. מה שאני מבקש שבצורן וקדימה יהיה קצת מסורת ולא ימחקו את הדת היהודית כמו שיש ברמת הכובש שזה יישוב חילוני בלי בית הכנסת ובלי דתיים... עוד 12 יום שמים יצחק גולברי בקלפי ושולחים את קולמן ללא קול שימי חסן

yonib1231

New member
מה הקשר בין בית הכנסת לגולברי

אני אזכיר לך נשכחות כי נראה לי שאתה פשוט לא זוכר מה היה בבחירות לפני 5 שנים: גולברי הבטיח בית כנסת בקדימה - איפה בדיוק בית הכנסת הזה? גולברי הבטיח בית כנסת בצורן - איפה בדיוק בית הכנסת הזה? אם תמשיך להאמין להבטחות של גולברי תמשיך להתפלל בבית כנסת עלוב שבנוי ממבנה יביל. גולברי כבר הוכיח שההבטחות שלו לציבור הדתי ריקות מתוכן. לפחות מקולמן אפשר לצפות למשהו. מגולברי גם את זה אי אפשר לצפות. בניגוד למועצה הקודמת יש לדתיים בצורן קול במועצה ושמו מירו חסן (אני מתאר לעצמי שאתה יודע את זה). הוא יוכל לפעול מול קולמן ולהפעיל את המנדט השני של ש"ס כלחץ על קולמן. על גולברי לחץ הרי לא עובד והוא ממילא לא סופר את המועצה. קול לגולברי משמעו קול להמשך התפילות במבנים יבילים ולא מכובדים. קול לקולמן משמעו קול לשפיות ולתכנון אורבני הגיוני שאני בטוח שיכלול הקמת בית כנסת בצורן (כמו שאני חושב שצריך להיות - גם אם אני חילוני). בעוד 12 ימים שמים אבי קולמן בקלפי כי זה הקול השפוי לראשות המועצה.

naamas7

New member
שימי יקירי, מאיפה השמועות שלך?

לא מבינה מהיכן הבאת את כל השמועות הללו??? האם שמעת מאבי קולמן או משהו מסיעת אופק את הדברים? האם היית בחוג בית ושם נאמרו הסודות שרשמת פה? אני מזמינה אותך שימי להגיע לאסיפות שנארגן החל מתחילת שבוע הבא (מועדים ומקומות יפורסמו במהלך סוף השבוע). להפחיד את התושבים ולחשוב שככה הם יצביעו גולברי זה פשוט מיותר. 64 אחוזים יצאו בקול גדול שהם רוצים שינוי - צאו מהבתים ובואו לכיכרות לעזור לנו ב 25 לנובמבר לילה טוב נעמה שפטלוביץ

שירי 147

New member
אם תבחר גולברי יהיו בטוח עוד חמש שנים

בלי בית כנסת מה שהיה הוא שיהיה. קודם זה היה אקרמן שהפריע לו עכשיו זה יהיה מישהו אחר. אבל יהיה

רחל 65

New member
שינוי משמעותי

גולברי הבטיח מסורת, וקיים? גולברי הבטיח בית כנסת, וקיים? גולברי הבטיח... וקיים? אפילו לא קידם את התכניות, רק תקע אותן, מצא את מי להאשים ועשה לביתו. חבל על כל קול, גם על זה שלך! מצביעים קולמן.

kirschi

New member
נו די ללכלך, המצב לא עד כדי כך גרוע, לא?!

האם גולברי לא עשה את הטיילת שהבטיח בין קדימה לצורן? אה, לא, הוא לא. האם גולברי לא איחד את חוקי-העזר שהבטיח במהלך הקדנציה, והחיל חוקים חדשים לנקיון היישוב, למשל לגבי צואת כלבים? אה, לא, שכחתי, הוא לא. האם גולברי לא קידם את תכנית הבטחון, כפי שהבטיח לנו לפני שנתיים וחצי, במתנס בצורן? אה, לא, הוא לא. האם גולברי לא הקים סיירת הורים לעידוד הנוער להגיד לא לסמים? אה, לא, זה בכלל אייל אלבלק שהקים את הסיירת הזו. האם גולברי לא הוציא אל הפועל תכניות מיד וללא דיחוי, כדוגמת הככר בין דרך לב-השרון לרחוב הברוש? אה, חשבתי ששנתיים זה נורא מהר לכזה דבר. מה זה לא? אילן קירשנבאום

שירי 147

New member
נכון, הוא פשוט לא יכול.

גולברי לא יכול לטפל בהרבה מאוד דברים, חלק קטנים, חלק גדולים. הוא לא יכול.

שירי147

New member
משהוא מוזר בפורום הנוכחי!!!

סתו שים לב!!!!!!!!!!!!!! את הפוסט של שירי 147 וזהו שמי לא אני כתבתי יש כותב ואו כותבת שמשתמשים בשמי וזה חמור

Master Stav

New member
הוא לקח שם עם רווח ....

אני אטפל בזה אחה"צ ...וזה יחסם מתחזים אני לא אוהב .

שימי

תראה פה בפורום במרחק כמה הודעות דיון ארוך של גל שניידר עם הסברים למה לא גולברי אבל אני אגיד לך כאן מה אני חושב. גולברי באמת רוצה לעשות את הטוב, על פי הבנתו, לקדימה צורן. אבל בחמש שנים הוא הוכיח שהוא עושה את זה ממש על העוקם. לא הכל מגיע ממש אל "האזרח הקטן" את התוצאות של חלק מההחלטות שלו אנחנו נפגוש רק בעוד כמה שנים. אני אתן לך דוגמה: הוא חשב שהוא חכם גדול והכין תוכנית לפיתוח של רמת אמיר ובשושו בשושו בא לאשר אותה בשרונים. חברי המועצה ( ובינהם מיקי אקרמן שהצבעת לו) גילו את זה (אחרי שהוא הכחיש) ומצאו שיש בתוכנית הפסד של 40 מליון שקל!! אז דרשו ממנו לתקן את התוכנית כדי שתהיה הגיונית יותר. ומה עושה גולברי? מתלונן ששמים לו "מקלות בגלגלים". אני לא יודע אבל אולי הוא ממש מאמין בזה. באים לו כל הזמן עם טענות שהוא לא עושה דברים מספיק טוב והוא כדי להתגונן מאשים ומסתיר ומתיעץ עוד פחות. לא יודע אם אתה מכיר אבל חברי המועצה הקודמת מכל המפלגות רצו לעשות רק טוב לישוב. מיקי 24 שעות ביממה עבד, פעל וחלם לטובת הישוב. אז שימי, אם הוא מספר על מקלות בגלגלים צריך להבין מזה רק דבר אחד. הבנאדם לא מתאים!!! לא יודע לעבוד עם אנשים. אפילו עם כאלה שרוצים לעזור לו. זה לא ישתפר ב 5 שנים הקרובות. שום דבר לא ישתנה. גם הרמה של נותני השירותים למיניהם כמו עובדי הנקיון תמשיך להיות "ככה בסדר" כי לא יהיה ראש מועצה רציני שיתן להם כיוון ומטרה למרות שהאנשים עושים את תפקידם בסדר גמור. זה לא אישי נגדו אבל הוא ראש המועצה וצריך להיות הכי טוב. שים את הפתק הנכון בקלפי ויהיה טקס מכובד שבו כל תושבי הישוב יפרדו ממנו יפה ונתחיל להנות מראש מועצה טוב באמת. ואגב - אם אתה לא מכיר את קולמן לך לחוג בית שלו - אתה תהנה לשמוע אותו.

אתה יודע כמה בתי כנסת אפשר לבנות

בארבעים מליון שקל שגולברי כמעט זרק לפח? על מה אתה מדבר. תתעורר שימי. הוא בכלל לא יהיה מסוגל לעמוד בהבטחות שלו.

למעלה