סיבוב שני בקלפי.

משון1

New member
סיבוב שני בקלפי.

הפעם הכל תלוי בתושבי צורן וקדימה,תיצאו מהאדישות כל קול חשוב. רק שני מעומדים? הקלפים בידים שלכם, ורק אתם תחליטו מי יהיה בחמש השנים הבאות. 40% זה לא מספיק. בסיבוב השני לפחות 90% הצבעה בקלפי, הזמן הולך ואוזל תישקלו היטב, במי אתם רוצים כראש המועצה שלכם. עתיד קדימה צורן רק בכם.אני פונה לכל תושב ותושבת.התעוררו, וצאו מהאדישות שלכם. ותלכו להצביע בסיבוב השני בעוד שבועים. בהצלחה לכולכם, וערב נעים. .

Master Stav

New member
משון 1 צודק ....

תגיד חבר ..אתה תומך בקוןמן על פי הבנתי בוא וספר מדוע .... תודה לך

משון1

New member
תודה.

לו דוקה, לגלות לך סוד,אני בדילמה קשה. הצבעתי לאקרמן,מגולברי נימאס, ואת קורמן אני לא מכיר כל כך. ולכן עוד לא היחלטתי במי אבחר? ולכן אני בדילמה.

שימי1984

New member
אני לא יודע מה רע בגולברי?

תגידו מה שאתם רוצים על גולברי אבל אני יבחר אותו בסיבוב השני כי הוא מכיר את המערכת, זה שאומרים שהוא מושחת ולא עושה דברים זה בגלל שבמועצה שמו לו "מקלות בגלגלים" בכל מהלך שהוא רצה לעשות, ת'אמת שלא בחרתי בו בסיבוב הראשון בחרתי אקרמן כי הוא מצורן, אבל בגלל שאני לא מכיר את קולמן אז אני מעדיף אחד שהיה בראש המערכת שאחד שמבין את כל מה שנקרא קדימה צורן שזה לא יישוב אחד אלה שתיים...

משון1

New member
מה רע בגולברי?

בקצרה: תעשה סיבוב ברחובת, מימון, קורצאק, ורח יוספטל. ועוד. ויש עוד הרבה שיש לי מה לומר.

amitrom

New member
הסתובבתי - המצב זועה!!!

אנשים מדהימים - שירות, מצב גנים, נקיון וחינוך - על הפנים!!!

amitrom

New member
באמת תודה שכבר לא זורם ביוב ברחובות!

באמת תודה שכבר לא זורם ביוב ברחובות! אבל לך תסתובב בשיכונים ברעננה ותראה את ההבדל! מגיע לנו רמה של המאה ה-21!!! מצפים פה שנגיד תודה כל פעם שאנחנו מקבלים את השירות הכי בסיסי וטריויאלי שמועצה אמורה לתת - שלא נוצף בגשם, שיהיו שרותים נקיים בבתי הספר, שיהיה נייר טואלט ושיפנו זבל. השיטה של גולברי להביא את הענינים עד שהמצב הוא בלתי נסבל ואז לטפל ולצפות שיגידו תודה על זה פשוט לא עובדת יותר! טול קורה מבין עייניך, מושון. עבר הזמן של שיטת הניהול של גולברי - ליצר את הבעיות ואז לחגוג ולומר "אני טיפלתי"

יובלק15

New member
במי תבחר אם לא בגולברי?

הרי אמרת שחבורתו של קולמן היא חבורה של עבריינים.

אתה באמת מנסה להשוות כאן../images/Emo35.gif

איך אתה יכול להשוות בין קדימה-צורן, לרעננה
ודבר נוסף ראש מועצה צריך להיות חצוף, תחמן, מניפולטיבי בעל קשרים "למעלה".. ומעל לכל איכפתי לישובו.. כמובן עם גב חזק שאפשר להשען, ולא אחד כזה שממתין לו רק שיפול.. לא תשמעו אותי אומר סרה באף אחד מהמועמדים.. אבל עדיין לא הבנתי מה הם יכולים לעשות? מהכרותי עם גולברי, אני יודע שבאמת איכפת לו.. לא תמיד הוא יכול למתנגדיו אבל הוא עושה ימים כלילות למען הישוב נראה מישהו אחר שיאלץ להסתובב עם שומר ראש כי הוא לא נכנע לתכתיבי העברינים שחושבים שמגיע להם.. תאמנו לי.. אני בטוח שאיציק גולברי היה מעדיף שזה לא יהיה.. אבל אחרי שזורקים לך רימון הבייתה ומאיימים לך על הילדים.. כל אחד היה לוקח שמירה צמודה, ומה גם שזה לא לשיקולו.. העניין נכפה ממשרד הפנים ומתוקצב משם.. נכון שהכל מתחיל מהחינוך, וכך בכל תחומי החיים.. אבל זה לא הכל.. יש עוד כברת דרך ארוכה מצידינו עד שאפשר יהיה להשוות את הישוב המדהים שלנו לרעננה (הפלצנית לדעתי)

yonib1231

New member
אני יורד לסוף דעתך

אתה מעדיף ראש מועצה שמקושר לפוליטיקה הארצית ויכול (אולי) להביא תקציבים משם, למרות שאתה יודע בוודאות שהוא משקר לך ולכולנו על היקפי התקציבים, על מה שמבוצע עם תקציבים אלו ובנוסף לכך כבר הוכח בפורום הזה שהוא מושחת. אכן יש פה בעיה קשה. תקציבים מול שחיתות. אני אישית מעדיף פחות תקציבים והרבה פחות שחיתות.

תראה מה שכתבתי לשימי

תפתח את העיניים גולברי לא כזה חזק ויודע להסתדר ואני ממש לא חושב שיש לו קשרים בשום מקום. תשאל את כל מי שעבד איתו מכל המפלגות. תראה את כל חברי המועצה שהם באמת מסורים לתפקידם. אף אחד מהם כבר לא היה מסוגל לעבוד איתו והם חשבו שהוא גורם רק נזק לישוב.

שימי1984

New member
האמת שלא הבנתי אותך

מה אני אמור להבין ברחובות האילו? ממה שאני קורא זה רק הכפשות בלי סיבה, אני בתור תושב צורן מתלונן על זה שגולברי לא עושה למען צורן אלה למען קדימה יותר ואתם עוד מתלוננים? כפויי טובה אם התושבים בקדימה עוד מתלוננים על גולברי שלא עושה שום דבר..

ilanafr

New member
אז מה היה לנו (או לא היה?)ב5 השנים האחרונות?

זה בדיוק חלק מהבעייה: לכל ישוב הוא סיפר שהוא משקיע בישוב השני, ובפועל, לא השקיע באף ישוב כמו שצריך. עוד נקודות למחשבה: - הגיעו כבר כמה ראשי מחלקת חינוך שהתנדפו אחרי זמן קצר מאוד. מענין, לא? - הרחובות בצורן מלוכלכים, המרכז שלנו ממש לא מקום מכבד ולא נעים להיות שם (אבל לילדים שלנו אין ככ אלטרנטיבות) - ובמה צורן התקדמה בחמש השנים האחרונות? במה? (אהה, כן, בגינה ציבורית צבעונית שהוקמה לנו ובעוד כיכר). נו, באמת, בחמש שנים אפשר לעשות הרבה יותר לישוב, ויש ככ הרבה דברים עקרוניים וחשובים שצריך כבר לקדם בישוב.

למעלה