סיבוב שישי...

Lopezit

New member
סיבוב שישי...

שכחתי מהמשחק חחח טוב That's The Way ייצא ונשארו: Love Don't Cost A Thing.1 I'm Real.2 Play.3 Walking On Sunshine.4 Ain't It Funny.5 Carino.6 That's Not Me.9 Dance With Me.10 I'm Gonna Be Alright.12 Si Ya Se Acabo.15

itay is back

New member
si ya se acabo....

נו... כבר מתי הוא יעוף

זה שיר מהמם... אולי הוא לא יעוף..

love dont cost a thing... *תמיד כשאומרים נו.. אני נזכרת במשחק הזה של הוט של המבוך.. מי שמכיר שהם כל הזמן אומרים "נו מתי מגיעים, נו מתי מגיעים" אח שלי היה חורש עליו וזה היה מחרפן..*

מוניקה

בקשר לשרשור תמונות, יפה ששמת כ"כ הרבה, אני רוצה לשים גם כן אבל מופיע לי הדבר הזה של ה YES ו- NO וצדקת ובאמת כשאני עושה NO אז אני יכול לראות את כל התמונות! הבעיה היא שזה עושה לי את המחשב איטי והכל אז לא נראה לי שאני אשים עוד תמונות! גם לך זה עושה בעיות למחשב?

monica18

New member
לא זה לא

עושה לי את המחשב איטי בכלל. אני שמחה לדעת שצדקתי בקשר למודעה הקטנה היא. כרגע אין לי עוד תמונות להוסיף אם אני אמצא עוד אני אוסיף. אז בינתיים אם יש לך את כדי להוסיף.....

j e n n y lopez

New member
Thas not me

אישה המצילה כלבים וחתולים משוטטים ומשמשת עבורם מלאך רחמן, חלתה בסרטן ממאיר. כיום ברשותה 10 כלבים ו 6 חתולים שמכורח הנסיבות צריכה למוסרם באופן מיידי בגלל אופי הטיפולים וחומרת מצבה. אני ליז בינתיים מנסה לסייע לה בתהליך האימוץ. יש לה: שלוש גורות מקסימות מסוג קטן, פוינטר מעורב, שתי פינצ'ריות מעורבות, כלב לבן גדול, כלבה קטנה מעורבת, שתי כלבות זאב מעורבות, וחתולים פרסיים חלקם גם גזעיים. ניתן לשלוח לכם תמונות באימל. אנא עשו עמה חסד והפיצו את הידיעה למי שתוכלו ובואו לאמץ. ליז: 052-8875128 ( כולם מחוסנים חלק מהנקבות מעוקרות).

למעלה