סיבוב אחרון

riktal

New member
סיבוב אחרון

תהרגו אותי אם אני מבינה איך ושלא תבינו אותי לא נכון, זה אחלה ומגיע לו, אבל מאוד מפתיע בהתחשב במי שהתחרו נגדו לאורך כל התחרות
. בכל אופן - דארן הגיע לסיבוב האחרון והוא מתחרה מול ג'נסן אקלס (ואני חייבת להגיד את זה עכשיו ותסלחו לי מראש, אבל אם אם דארן מנצח את ג'נסן, אז זה יראה שכל התחרות הזאת היתה לא אמיתית מההתחלה
). בכל אופן - פה אתם יכולים להצביע לדארן או לג'נסן: http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b234757_alpha_male_madness_2011_time_final.html

אולי המעריצים שלו פחות חרוצים ../images/Emo3.gif

כי תאכלס זה נותן להצביע כמה פעמים שרוצים...

hodaya96

New member
כן, גם אני חושבת ככה..

שאם הוא ינצח את ג'נסן יש בתחרות הזאת משהו לא הגיוני (ותסלחו לי.. עד כמה שאני אוהבת את דארן ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את דארן... לא נראה לי שהוא יכול לעקוב את ג'נסן.. )

5ifi

New member
באתי להתנצל על שהצבעתי לג'נסן...

אבל אני רואה שאין לי על מה... ובכל זאת, מחילה מכבוד פורום גלי- ג'נסן הרבה יותר זכר אלפא. (וחתיך.) (ודמות הורסת.) (ועאעאעאאעא.)

NelO5

New member
גם אני הצבעתי לג'נסן...

בנות בנות, דארן דארן אבל ג'נסן
אגב, זה לא בהכרח אומר שהתחרות לא אמיתית. זה הקהל בוחר אז זה מאוד שונה... אם ג'סטין ביבר היה מועמד תיהיי בטוחה שהוא היה לוקח שם את כולם בפערים מטורפים רק בגלל המעריצות שלו. אז זה לא אומר הרבה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifזה לא שזה לא אמיתי..

זה פשוט מייצג קהלים ספציפים. הרבה יותר מעריצות של דארן וצופות גלי מבלות את זמנן באינטרנט מצביעות לסקרים כאלה.
זאת לא בדיקת איכות או משהו.

למעלה