סיאנס

דוד1004

New member
סיאנס

אימי נפטרה לפני כשנתיים בערך ואני מרגיש צורך לדעת איפה היא נמצאת? שמעתי שלעשות סיאנס זה קצת מסוכן לכן אני צריך מישהו מקצועי בנושא הזה... תודה מראש...

לדעתי חבל על הזמן שלך

אני משתתף בצערך, אך עם כל הצער שום סיאנס לא יחזיר חזרה אדם שנפטר, לא קיימת שום "נשמה" שעוזבת את הגוף בזמן המוות, ואין שום הבדל מבחינה ביולוגית בין אדם שנפטר ובין כל בעל חיים אחר שהולך לעולמו, אפילו עכביש קטן או חיידק, מקור כל המחשבות והרגשות שלנו הוא המוח הפיסי, ברגע שחמצן מפסיק להגיע למוח גם המחשבות מפסיקות, בדיוק כמו תוכנת מחשב אשר מפסיקה לפעול כאשר מפסיק להגיע חשמל למחשב. אנשים המבצעים סיאנס מתקשרים אך ורק עם עצמם, עם התת מודע שלהם ודמיונם הפרוע, לא עם שום רוח רפאים אמיתית, כפי שכתבתי בהודעות קודמות ניתן לבחון זאת בקלי קלות. בהצלחה

דוד1004

New member
אתה יודע מה?..

אולי אתה צודק...אולי אין רוחות...אבל אני מאמין בזה...אז אל תנסה לשכנע אותי שאין רוחות....אני ביקשתי תשובה לעזרה ולא להוריד לי את כל הביטחון...תעשו לי טובה מי שמבין שיכתוב מי שלא מאמין בזה שלא יענה לי...בכל מקרה תודה לך על התשובה המדעית...

דוד שלום לך

ראשית
משתתפת בצערך ושנית לשאלתך, על מנת לספק את הרצון שלך לדעת היכן נמצאת אימך הייתי מציעה לך לפנות למתקשר/ת ולא לערוך סיאנס קודם כל בגלל הסיכון שכרוך בעריכת סיאנס ומעבר לכך סאנס לא תמיד משקף את האמת- אני אסביר, רוחות, כמו בני האדם הן בעלות אופי שונה- שקרניות, רמאיות, משחקות משחקים וכו'.. יכול מאוד לקרות מצב בו יאמרו לך דברים על מיקומה של אימך שלא יהיו נכונים, מפני שלרוח יש ידע מועט, או שסתם היא נהנית מתשומת ליבך אז היא תאמר דברים שירגשו אותך וכו'... אשמח לענות על שאלות נוספות
שבת שלום לינוי

למעלה