סיאנס

sapiri2006

New member
סיאנס

סיינס(שאלה חשובה) אני וחברות שלי עשינו סיינס... עם ספר תנ"ך ומפתח וזה הצליח לנו... עכשיו: זה אומר שייכנס בנו רוח ונמות עוד 10 שנים? 2) بينق فلويد אומר/ת: ותקעו לו מחט באוזן כדי להוציא את הרוח بينق فلويد אומר/ת: אם תשאלי אותו תראי שיש לו מחט באוזן بينق فلويد אומר/ת: ופלסטר פיצי על זה بينق فلويد אומר/ת: זה מחט ממש קטנה זה כול זה נמכון או שזה אמונות ?

חחח

סיאנס זה לא עם ספר ומפתח....זה שני דברים שונים שרשמת.. חמודה תבררי לפני שאת רושמת משהו... ובטח שלא תמותי עוד 10 שנים...

אתה טועה..

מה שהיא סיפרה נקרא סיאנס יהודי, ואתה מנחש למה קוראים לו ככה וזה דבר מאוד מסוכן, כי אתה יכול להעלות בטעות דמויות מסדום ועמורה, בגלל היהדות אוסרת את זה.

pRincEsSa16

New member
מההההה?

מה זאת אומרת דמויות מסדום ועמורה? אני עשיתי את הסיאנס הזה.... וטפו טפו טפו הוא עבר בשלום.... ובכלל אומרים שמעלים בזה את רוח הקודש.... או שמשתמשים בזה כמו מטוטלת כדי לשאול דברים.....

בארושש

New member
אני חושבת..

שבסיאנס יהודי אפשר להעלות כל אחד,כלומר את כל הדמויות בתנ"ך.. לא רק את רוח הקודש..

pRincEsSa16

New member
אמממ.....

בואו נראה אם הבנתי.... הסיאנס עם הספר נקרא סיאנס יהודי ואפשר להעלות בו דמויות מהתנ"ך? אממממ העלתי את סבא שלי ומן הסתם הוא לא מהתנ"ך.... וואי אני ממש מבולבלת..... אני לא מבינה למה הוא משמש.... מישהו יוכל להסביר לי? כל אחד אומר משהו אחר....

salingre

New member
סיאנס עם מפתח וספר תנך זה...

זה לא סיאנס.. זה עובד על אותו עיקרון של מטוטלת ,אתה שואל שאלה והתת מודע שלך עונה (בגדול, אני לא יודע בדיוק איך זה קורה.. ) לא סיאנס ולא בטיח.. סתם לדעת- לא נראה לכם שלעשות סיאנס עם ספר תנך זה דבילי? לעשות סיאנס עם מה שאוסר בכל תוקף על זה? ונראה לכם שרוח הקודש (אלוהים ,מלאכים או מי שלא היתכוונתם) לבוא בשביל לבדר ילדה משועממת בת 12??

בארושש

New member
רגע,לא הבנתי

איך העלת את סבא שלך? והעלת אותו עוד בסיאנס יהודי (עם תנ"ך ומפתח)?

pRincEsSa16

New member
מממממ

קודם כל שאלנו שאלות על עצמינו... מה אנחנו לובשות וכו'.... ותמיד הוא צדק.... ואז שאלתי אם הרוח (באותו רגע חשבנו שאנו מעלים רוחות) מכיר את סבא שלי ואמרתי את שמו ושם משפחתו......והוא זז לכן... אז שאלתי אם הוא יכול לקרוא לו... והוא אמר שכן.... וזה קרה פעמיים... פעם במסיבה ופעם בעוד מסיבה..... ושאלתי שאלות את סבא שלי שרק הוא אמור לדעת ותמיד הוא ענה נכון... ואני חייבת לומר שלא אני החזקתי... אני רק עמדתי מול.... וזה היה מדהיםםם רוב העפעמים התנ"ך עשה סיבוב שלם וכל הזמן הוא נפל להם מהידיים... אבל דיברתי עם סבא שלי ואני בטוחה שזה הוא....

ב א ר ו ש

New member
מעניין..

לא ידעתי שרוחות מהתנ"ך יכולות לתקשר עם רוחות רגילות.. קרה עוד משהו מיוחד?

pRincEsSa16

New member
אמממממ

הבה העלו קרובים שלהם.... וזה היה ממש אמיתי... ובגלל זה אני לא רוצה להשתמש בתנ"ך בתור מטוטלת... כי אני יודעת שמעלים בזה רוחות.... מניסיון... אז בגלל זה אני ממש מבולבלת! כי כל אחד אומר לי משהו אחר וחושב שהוא יודע ושזה נכון! ואני בכלל לא בטוחה עכשיו למה התנ"ך עם המפתח משמש....

למעלה