סיאנס

SatLa X

New member
סיאנס

התחלתי להתעניין בסיאנס בערך בשנה שעברה ויצא לי כבר לעשות אחד עם חברות שהכל הלך בו טוב ועשינו אותו כראוי אבל לפני בערך שבוע עשיתי סיאנס עם עוד 2 חברות, חברה שלי החליטה שהיא רוצה להעלות את הרוח של סבתא שלה שנפטרה לא מזמן והיא הייתה מאוד קרובה לה ביקשתי ממנה לחשוב על זה קודם והיא אמרה שהיא החליטה והיא ממש בטוחה אבל כעשינו את הסיאנס והעלינו את הרוח (לא היה ברור אם זאת הסבתא באמת) היא פתאום הרגישה לא טוב והמעגל נהרסבלי שסגרנו אותו כמו שצריך מאז אותו מקרה היא מתנהגת מוזר אני לא יודעת מה קרה לה ויכול להיות שהיא סתם נבהלה מזה אבל אני קצת דואגת קרה לכם פעם משהו כזה? מה אני יכולה לעשות?

החברה שלך היתה צריכה לחשוב לפני זה

אבל הדברים כבר נעשו,אם היא חושדת לאיזו השפעה שלילית כדאי להעזר במומחה. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
חבל לקפוץ למסקנות

במקום להיבהל ולהיכנס לפאניקה- אפשר לעשות את הדבר שנראה בנאלי ביותר- פשוט לשאול אותה. אל תגידו לה שהיא מתנהגת מוזר... תשאל לשלומה ואם היא בסדר- תשמש כמין פסיכולוג בגרוש [ךמרות שחברים יכולים להיות פסיכולוגים מצויינים]- אם אתה יכול לעשות בזה כמובן. ואם היא תגיד שהכול בסדר והיא לא מבחינה בשום דבר מוזר שהיא עושה [תגיד שהיא לא השתנתה בכלל]- תעלה לכאן הודעה חוזרת כי יכול להיות שהעיניין קצת הסתבך. להבא, כשתרצה לעשות סיאנס עם חברות- תחשוב על זה עוד קצת ועוד ועוד עד שתחליט שלא. הפריק.

memphis

New member
שלום SATLA X

אני במקרה הגעתי לפורום הזה ואני אשמח לעזור במידה האפשרית. דבר ראשון סיאנס הוא אסור מבחינת חוקי הרוחניות, סיאנס מותר לעשות בתנאים מסויימים ובזמנים וע"י אנשים ספציפיים, אסור לכל אחד שרוצה להעלות רוח של מישהו לעשות זאת. לפעמים התוצאות יהיו הרסניות לעתיד אורח חייכם\ן, ע"י הופעת האפלה בהתגלמות מזויפת של ישויות האור מולכן. הצרה שפתחתן ולא סגרתן מעגל הוא רע, ותצטרכו לסגור מהר את הסיאנס, הנשמות אצלנו עלולות להתבלבל ולגרום להרגשה רעה או לא נוחה וזה מה שאת מתארת, סביר להניח תבקשי עזרה מאדם העוסק בזאת ויודע את החוקים והכללים, אל תלכי לכל אחד כי זה עלול להיות יותר רע. אם את רוצה אני אוכל להפנות אותך לאדם שיוכל לעזור אולי. צרי בפרטי. אם לא אז בהצלחה.

SatLa X

New member
????

נראה לי שאני באמת יפנה למישהו שעוסק בזה אבל מה הוא יעשה? אני צריכה שהיא תבוא איתי?

למעלה