סיאנס

havka

New member
סיאנס

שלום... אני וחברים שלי לא מזמן התחלנו לעשות סיאנס בשיטה שונה מכל מה שקראתי עד כה בפורום- זה הולך ככה: הלוח חייב להיות שחור רושמים בטיפקס - שחור כי זה מביא רוחות טובות ולבן מושך את הרעות. עכשיו על הלוח רשום- האותיות ב-2-3 שורות באמצע רשום כן - בריבוע, לא -בעיגול: בשביל שהרוח תבדיל בין הכן ולא. יש בית- שהוא הכניסה: מצויר יפה ומקושט- כדי שהרוח תרצה לבוא. יש ריבוע בקצה שהוא היציאה- רשום יציאה. יש לב- שבפנים רשום אהבה.- עכשיו אנחנו בשביל הצחוקים הוספנו גם משולש שרשום בו סבבה. וכמובן למתה יש מס' בשתי שורות 0-9. עכשיו הסיאנס עצמו מתבצע עם מטבע- כולם עוצמים עיניים ומחזיקים ידיים העורך של הסיאנס מבקש רוח טובה ואם היא כאן שתעבור לכן- ואז כולם שמים את האצבע ששמה אצבע ביד הימנית על המטבע. אי אפשר יותר מדיי ורק מי שהאצבע שלו על המטבע יכול לשאול. הפואנטה של כל הסיפור שלי היא כזאת- עשינו את הסיאנס ויש כל מיני פרטים בלתי מובנים- 1) למה חובה לזרוק את המטבע ולקרוע את הלוח. 2) האם בנים עושים אנרגייה שלילית. עכשיו הרוח כביכול(אני אישית לא כל כך מאמינה) רשמה לנו כמה דברים מוזרים- היא לא הרשת לאחד לשים את האצבע ולהשתתף- שאלנו למה היא אמרה שהוא רע ורמאי. יותר מאוחר היא לא הסכימה שעוד מישהי תשים את האצבע. בסוף נשארנו 4 ואז התחיל הקטע המפחיד- אני שאלתי שאלה בראש והיא רשמה על זה מוות. יותר מאוחר שאלנו עם יש לה משהו לומר לנו והיא חזרה ורשמה שם של מישהי ומוות. בסוף היא יצאה -היא הייתה בת 80-60 מישראל. בכל אופן זה היה מוזר... מה אתם חושבים?

faith2

New member
לא שמעתי מעולם...

את סוג כזה... נשמע שונה, ונשמע יותר טוב מהסוגים האחרים... אתה יכול לספר עוד קצת?? זה ממש עמניין! איזה שם היא רשמה?....ועל החבר ההוא שהיא אמרה שהוא רע וורמאי, הוא באמת כזה? באנדם מזוייף?

שמעתי מזמן על סיאנס עם מטבע

ופעם כימעט חשבתי לנסות אבל ניבהלתי,לא נראה לי שמשמנה איך לוח התיקשור מעוצב הרי יש כל מיני סוגים,לא הבנתי איך הרוח הגיעה למוות האם שאלתם אותה על אנשים שמתו? שלך חנה גונן

havka

New member
ממש לא

אנחנו יודעים מה מותר ומה אסור לא נגענו בנושא בכלל! הגענו לקטע ששאלנו שאלות בראש ואני רציתי לדעת שם של מישהו- והיא אמרה לי שהיא לא יכולה. שאלתי אותה למה והיא רשמה מוות 3 פעמים. זה היה מפחיד יותר מאוחר שאלנו אותה אם יש משהו שהיא רוצה לומר לנו ואז היא רשמה שם של מישהי ואז מוות וגם על זה היא חזרה הרבה

havka

New member
זה באמת שונה

ומסתבר שזה עובד- זה עבד לנו כבר פעמיים וזה היה ממש מוזר, אני בת קודם כל. עכשיו הקטע המפתיע זה שהוא בכלל לא כזה, וזה מה שמפחיד, לי הרוח אמרה שמישהו שיהיה קרוב אליי ימות. וזה מפחיד צריך חושך- צריך מוזיקה כדי להבריח אותה- כרגיל צריך לבקש רשות בשביל לעשות כל מיני דברים, ובפעמיים שעשינו יצא שהרוחות הולכות הרבה פעמים לאהבה- הרוח כששאלנו בפעמיים שונות את מי הם רשמו את השם שלי. אני יודעת שזה נשמע קצת מגוחך ואני גם מפקפקת בזה אבל אני לא יודעת למה להאמין- היו דברים שלא היה להם הסבר, המטבע ירד מהלוח כמה פעמים ואף אחד לא יכל לגרום לזה לרשום את המילים האלה. אני לא יודעת ה להגד- יש דברים שאפשר להסביר אבל היו דברים הזויים

faith2

New member
אני מאוד מאמינה!

יאוי לא נעים לי, אבלך אתה יכול לספר בדיוק מההתחלה עד הסוף..ממש מעניין אותי!

Nizzan Cohen

New member
הרעיון של הלוח המקושט...

נישמה לי רעיון לא רע היות ולפי מה שלמדתי בפורום, כדאי לא להיסתכן בסיאנס כל המבצעים צריכים לחשוב מחשבות חיוביות ולא להאמין שהרוח יכולה ליפגוע בהם. לכן הרעיון של הלוח המקושט דווקא מצא חן בעניי כיוון שהוא מעניק מעיין אווירה קלילה יותר
רעיון חמוד.

Flame

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

קודם כל, רק שתדעי, תמיד יש סיכוי שתגיע רוח ממישור נמוך ורמה מעט נמוכה יותר ממה שציפיתם..
.. ואני אומר שוב, את לא צריכה להאמין למה שהן אומרות! רוחות הן בדרך כלל מרירות/עצובות/שובבות..לפעמים לא ממש מפותחות מבחינה רוחנית..והן נורא אוהבות להציב תחזיות מזעזעות על מוות של קרובים..אסונות.. כמה שיותר מפחיד יותר משעשע עבורן! ואז כשאנחנו באמת נבהלים מן הנאמר..הן די מרוצות.. הן לא ממש מבינות שזה לא בסדר..אם לומר את האמת.. הרוח הזו נשמעת לי כאחת שרוצה לסכסך בינכם..(בהקשר להוא שהרוח טענה שהוא רע ורמאי) אל תייחסי אל הדברי םשהיא אמרה חשיבות רבה.. באמת שלא כדאי
..כמו שאמרתי, בדרך כלל הרוחות שנענות לסיאנס הן מרמה נמוכה
.. בקשר לקריעת הלוח וזריקת המטבע.. לפי דעתי זה כדי להיפטר מן האנרגיות שהצטברו בלוח ובמטבע בעקבות הסיאנס..ובקשר לבנים...
.. לא, אני לא חושבת בכלל שבנים עושים אנרגיות שליליות
! מהיכן צץ הרעיון הזה?
יכול להיות שכן.. שמישהו יספר אם הוא יודע
.. יכול להיות שהאמונה הזו קשורה איכשהו להילה? בכל אופן, הייתי מציעה לכם לא לחזור שוב לעשות סיאנס.. זה באמת פוגע רק בכם
.. ואני עדיין לא מבינה לגמרי למה אנשים רוצים לעשות סיאנס האמינו לי שהתיקשור עם מלאכים מדריכים רוחניים ושאר הישויות מתגמל הרבה יותר מסיאנס, שעלול להיות מסוכן..
יום טוף לכולם
.. המוןןן אור ואהבה

למעלה