סיאנס... הטרדה?

made in china

New member
סיאנס... הטרדה?

מה אתם חושבים על סיאנסים? עד כמה מסוכן לעשות אותם?.. יש מישהו שעשה, ויכול לספר?

TURMALINA

New member
אני עשיתי...

ואני יכולה לספר... אבל עדיף שתקרא את ההודעות הקודמות שלי בפורום ותקרא בעצמך...

poly2

New member
אני מכיר

מישהי שעשתה סיאנס ואחרי זה היא התחילה לשמוע קולות , צעדים וכל מני דברים כאלה במשך שלושה ימים ושלושה לילות

made in china

New member
מהססת..

אבל...כדאי לעשות סיאנס? ומישהו מכיר אתרים רציניים בנושא?

סיאנס מאוד מסוכן

אבל אני מניח שבכל זאת, מי שרוצה יכול לעשות את זה. למה? כי זאת התנסות ובחירה- אחרי כן את יכולה לבחור אם את רוצה להמשיך לבוא במגע עם עולם הרוחות או להפסיק. בפורום מאגיה וכישוף מבינים יותר ממני בנושא של סיאנסים, אני מציע לפנות לשם.

Flame

New member
לא!!

מסוכן! מסוכן בהחלט... תיקשור עם מתים רק עם מדיום מנוסה..!! אל תעלו על הדעת. עכשיו.. חישבו בהיגיון: אתם מתים בלה בלה בלה .. אתם נחים בינתיים (או שלא) ואז לפתע פתאום איזה בן אדם מחליט שהוא רוצה לנסות ולכפות אני מדגישה ל-כ-פ-ו-ת, עליכם לבוא לא מרצונכם. איך הייתם חשים? הייתם מתעצבנים? זהו.. הבהרתי את הנקודה נראה לי.. בכל מקרה אני ממש לא ממליצה לערוך סיאנסים, למען עצמכם חישבו פעמיים לפני שאתם עושים את זה

poly2

New member
לפי מה שאני יודע

הדרך הטובה ביותר להעלות רוחות זה רק למטרה טובה כמו קבלת תשובה על נושא מסויים.... גם אסור להעלות ישויות מסויימות (כמו היטלר ופושעי מלחמה) כי הם יגידו ל ךאת היום בו תמות, או משהו כזה

אסור אסור אסור

אל לנו לעסוק בכל מה שקשור לעולם המתים כל עוד אנו בין החיים. אני אישית מעולם לא התעסקתי עם זה ואין בכוונתי לעסוק בכך למרות שאני מאמין שזה אכן קיים. יש קווים אדומים שהאינטליגציה הפנימית שלי אומרת לי שאסור לחצות. זה אחד מהם!

o o z i z

New member
יש לי תשובה מדוייקת!

שמי עודד אני בן 11 ולמרות שאני קטן אני מומכה לסיאנס (כי יש אישה זקנה בת-92 שמלמדת אותי!!!!! או קיי אם את אומרת לרוח לחבק אותך היא מחבקת לך את הנשמה ולוקחת אותה או אם לא מוצה חן בעייניהה אותך היא יכולה להרוג אותך!!! אז אל תנסי!!1 ביייי

The Cat Woman

New member
כמה מעודד....... עודד!!!

יש לי אתר בנושא של כישוף, סיאנס, רוחות, מאגיה- הכל! אבל אני לא ממליצה בלי הדרכה מקצועית שתנסי סיאנס. מה שאת יכולה לעשות זה לךהיעזר במדריך שלך- למעלה. הוא תמיד עוזר ומנחה ולא מסכן אותך אף פעם!!! המון הצלחה! ואני מקווה שלא תעשי לבד כלום- רק בעזרת הדרכה מקצועית! על אחריותך בלבד!

למעלה