סיאטל RULSSSSS!!!!!!!!!!!

Milk Me

New member
סיאטל RULSSSSS!!!!!!!!!!!

טוב אני חדש בפורום הזה דבר ראשון כל הכבוד למי שהתחיל את הפורום הזה כי גראנג´ זה אחד מסיגנונות המוסיקה הכי טובים אי פעם אם לא הכי טוב דרך אגב רציתי לשאול כי בפורום אחר מישהו אמר שיש לו אוסף של נירוונה שקוראים לו nirvana rare באמת יצא כזה דיסק כי אני בחיים שלי לא שמעתי על זה. ועוד שאלה למישהו בפורום הזה יש אולי את הדיסק של פרל ג´אם (לא זוכר איך קוראים לו שיט....)זה שיצא רק ב-100,000 עותקים. נ.ב אחלה פורום

רסמי אחלה פורום.... ../images/Emo45.gif

אתם מצחיקים אותי, כולכם... ברוך הבא לך, בכל אופן!

Milk Me

New member
לאיגי דיין

תודה אבל לא ענית לי לשאלה שלי עצם לשתי השאלות

Down in a hole

New member
אה אה רגע!

יייייייייש יש לי את דיסידנט!!!!!!!!!!! אנ לא מאמינה :) הוא נדיר????????? ולמה כתוב לי אבל מתחת לדיסידנט - #3? נו העיקר יש לי יאהו

Paerl Jam

New member
אני חושבת שיש לי את הדיסק........

אממממ......היי,אז בקשר לדיסק של פרל ג´אם שנמכר ב - 100,000 עותקים........אני כמעט בטוחה שאתה מתכוון לדיסק TEN שלהם, הדיסק הראשון.....עם השירים ALIVE ן- EVEN FLOW ........ מקווה עזרתי :) להת´

Milk Me

New member
לא וכן

למי ששלך לי את התגובה עם הדיסקנט כן זה הדיסק (אני חושב) ןלשני ששלך לי אתה טועה כי הדיסק הראשון של פרל ג´אם הוא לא tEn וברור שטן לא נמכר רק 100,000 עותקים עם לכל העולם יש אותו ובבקשה לשני שאמר שיש לו את הדיסק כן תן לי אותו בבקשההההההההההההההההההה

Jezebel Woman

New member
לכל המסטולים - Dissident

א. Ten מכר הרבה מיליונים ולא רק כמה מאות אלפים. הוא לא נדיר. Parel Jam את צריכה לתפוס איתי שיחה, נעשה לך קצת סדר שם בתוך הבלאגן. ב. למי שאמר שיש לו את דיסידנט #3 זה אומר שיש לו רק אחד משלושת הדיסקים של ההופעה. דיסק מספר שלוש. שהוא במקרה גם הכי טוב. כשקונים את שלושתם אז מקבלים עטיפה אחת יפה לשלושתם וזו סריה. לי יש את הסריה. ג. למי שרוצה את הדיסק הזה, צריך לדבר איתי בצורה יותר מסודרת ולחשוב איך אפשר לחלוק אותו. כי הוא לא למכירה כמובן. אני יכולה לעזור להשיג מידע איך להשיג אותו באינטרנט... אבל הוא נדיר ובטח יקר. אתה רוצה אותו צרוב? [email protected] בואו לבקר ב- www.pearljam.co.il בקרוב יהיה שם מקום להחלפות ושאלות כאלה. תהנו ג´ז

למעלה