סט ליסט 24.11

AeroFan

New member
סט ליסט 24.11

West Palm Beach, FL Toys Walkin' The Dog Eat The Rich Cryin' What It Takes Baby Please Stop Messin' Seasons Dream On Devil Edge Sweet E Draw The Line Encore Walk This Way בדיוק אותו הסט כמו פעם שעברה. הופעה הבאה-
פורטו ריקו!
26.11

AeroFan

New member
אגב-

ב-AF1 המון אנשים מתחילים לדבר על סיבוב הופעות באירופה... אני רואה כבר מלא הודעות כאלה.. ויש כאלה שבכלל דיברו על סיבוב בארגנטינה וברזיל... כמובן שזה רק דיבורים ושמועות אבל זה פעם ראשונה שאני רואה ב-AF1 הרבה הודעות על הופעות שהם לא בארה"ב... יש תקוות

SaintJohn

New member
אמנם יש הרבה דיבורים

אבל זה כל מה שהם - דיבורים ושמועות, ולא יותר מזה. אחרי שההופעה בפורטו ריקו מחר אכן תתקיים במלואה והכל ילך שם בסדר, אני אאמין שהסבירות שהם יופיעו באירופה ודרום אמריקה הולכת ועולה, אבל אני עדיין אהיה מאוד סקפטי לגבי ההגעה שלהם לאירופה. אני לא מתכוון להעלות ציפיות כל עוד זה לא בטוח שזה יקרה, ואפילו ג'ו יודע שזה שהם הופיעו אתמול זה לא אומר שהם יופיעו מחר. נחכה ונראה, אני מקווה להתפתחויות חיוביות ושהכל ילך בסדר מחר בפורטו ריקו.

AeroFan

New member
לדעתי בהופעה בפורטו-ריקו

יהיו שינויים משמעותיים, לדעתי אפילו בטוח יהיו, כמה שנים הם לא הופיעו שם? המון... שסוף סוף הם יוצאים מארה"ב למקום שהוא לא יפן... לדעתי יהיו הפתעות בהופעה מחר.

Aeroguy

New member
ההפך

אם יהיו שינויים, זה יהיה רק להכנסת להיטים (Crazy, Angel וכד'), בדיוק בגלל שהם הולכים למקום שהם לא היו בו מעולם (אני חושב) ואולי גם לא יחזרו לשם.

Aerosmith2006

New member
בשבילי זו לק תקווה טובה....

אני מעדיפה שישארו בשנה הקרובה בארה"ב כשאני אהיה שם

SaintJohn

New member
לדעתי גם הסט הבא יהיה זהה

אני מעריך שהם יעדיפו להיות עסוקים בלוודא שהכל הולך כמו שצריך מסביב להופעה עצמה מאחר ומדובר בהופעה ראשונה מחוץ ל"המשולש" מאז 2001, אז הם ישאירו את הסט אותו הדבר, כמו שהיה בהופעות האחרונות.

AeroTom

New member
3 סטים זהים ברציפות

מעט חבל. נחכה לעוד שינויים ונראה באמת מה יהיה בהופעה בפורטו-ריקו.

למעלה