סט אלקטרוני מEBAY

hakke

New member
סט אלקטרוני מEBAY

שלום לחברי הפורום. מצאתי באי ביי סט אלקטרוני שאני צריך (עקב אילוצים אני לא יכול לנגן על הסט האקוסטי בבית) והמחיר שלו הוא 2500$ . השאלה שלי היא האם למישהוא יש מושג כמה המכס יקח ממני על להכניס את זה לארץ והאם מישהוא יודע תוך כמה זמן זה יגיעה אליי. הסט דרך אגב הוא ROLND TD-12 המוכר בעל 400 מכירות עם 99% קונים מרוצים. אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בנידון.

Vdrums

New member
2500$=11000 ש"ח בערך.

המחיר שראית זה לא כולל מכס (תבדוק באתר שלהם או בטלפון) וגם אז זה לא ישתם לך כל כך. ואל תשכח להוסיף משלוח וביטוח. עוד נקודה קטנה היא שאין לך שום אחריות, אם משהו לא תקין אתה תרדוף אחרי מישהו רחוק וגם תשלם על תיקונים. המחיר לא כזה רחוק מסט חדש בחנות+אחריות.

hakke

New member
סט אלקטרוני

כן אחי אני מיודע למחיר ושזאת לא תיהיה עסקת חיי אבל חלילית מביאה סטים אלקטרונים רק בסוף יולי ואני לא יכול לחכות יש לי הקלטות והופעות על הראש גורם הזמן פה לצערי נורא חשוב ... אני לא החלטתי ב100% ללכת על זה אין לי מושג מה בסוף יהיה .

Vdrums

New member
דווקא לשני אלה אתה חייב אלקטרונים?

אתה תבזבז המון המון זמן כדי ללמוד את הסט, לבנות סאונד שיתאים לך, לטפל בסאונד על במה, לטפל בסאונד בזמן הקלטה. ככה שגורם הזמן הלחוץ הוא לא תירוץ לסכן סכום כזה.

JohnLF

New member
אחי, כמה כבר מכס יכול לעלות??

יענו חלילית טוענים שTD 12 עולה 20 אלף שקל (לפני הנחות) וכמה הנחה כבר הם יכולים להביא? מקס 20 אחוז נגיד? גם זה פול כסף... וכמה כבר מכס יכול לקחת?? :/

tass11

New member
אני הייתי הולך על סט יד שניה בארץ

ויש סטים !!!! TD-10 לא רעים מקסימום תחליף את המודול בעתיד יש עיסקאות מעולות כמו שעשה TAMIR182 אשמח לעזור לך ....

Vdrums

New member
אני מציע לברר איתם בטלפון

ולא לסמוך על השערות. המכס יקח לך סכום כזה שלא ישתלם לך להביא מחו"ל, ואני אומר שוב, המחירים של רולנד דומים בכל העולם, אז למה לחסוך כסף קטן ושתהיה לך מערכת בלי אחריות? ומעבר למכס, מה עם משלוח? מה עם ביטוח?

JohnLF

New member
הא???

אתה רוצה להגיד לי שלמרום אין סטים אלקטרונים למכירה עד יולי? שום דגם???

JohnLF

New member
אני בשוק

באמת אין יותר סטים אלקטורנים בחלילית עד יולי... אין דברים כאלו!!

למעלה