סטרפטיז--- עזרה.

justinsanity

New member
סטרפטיז--- עזרה.

אז ככה, לא מצאתי שום פורום אחר להעלות את הנושא הזה בו (פורום ריקודי בטן?!) אז החלטתי שסקס הכי קשור בסופו של דבר, ובקיצור: אני רוצה לעשות מופע סטרפטיז לחבר שלי, אבל כבר כמה זמן אני מחפשת אחרי שירים מתאימים כדי ליצור אוסף שירים כזה. יש לכם רעיונות לשירים כאלה?

לורן29

New member
מה את מעדיפה?

משהו איטי וסקסי או משהו קליל ומקפיץ יותר? (זו את בתמונה?)

justinsanity

New member
מעדיפה משהו קיצבי יותר, אבל

שישאר בגבול סקסי כמובן.. כן זאת אני

לורן29

New member
אני אחשוב על משהו קצבי. פעם עשיתי

סטרפטיזון למישהו עם השיר Father Figure של ג'ורג' מייקל האלוהי. כן, זה שיר איטי כן, זה קצת סוטה לעשות סטרפטיז דווקא לשיר הזה אבל זה אחד השירים שלו שאני הכי אוהבת ויש לו אחלה קצב לריקוד איטי וואי אם רק יכולתי לשחזר את מה שעשיתי אז זה היה הזוי במיוחד מבטיחה לחשוב על שיר בשבילך ואחלה תמונה
בוקר טוב

SrCumaLot

New member
שיר מעולה!

וגם אחלה קליפ. יפה לחורחה להיות נהג מונית. והדוגמנית בקליפ הזה יפה יפה יפה.... עשית לי פלאשים.

נ י נ י

New member
דווקא כן

השיר הכי סקסי!!! חוצזה יש את השיר החדש של קיילי = אין לי מושג איך קוראים לו אבל אני חושבת שהוא גם מתאים...

TopSound

New member
שירים פצצה!!! ../images/Emo59.gif

Hooverphonic - 2Wicky Khia - Lick My Neck, My Back Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On Janet Jackson - That's The Way Love Goes Alicia Keys - A Woman's Worth

dgrwkl1

New member
חחחח..ג'נט ג'קסון?????

תגידי,לקחת משהו היום??? אני אוהב את כל מי שקשור למשפחת ג'קסון---משפחה עם כישרון מדהים. אבל מה הקשר של השיר הזה לסטרפטיז??????????

dgrwkl1

New member
על אותו משקל של ההצעה הקודמת

אין לי ארץ אחרת--קורין אלעל או אלאל או עלעל או מה שזה לא יהיה.

Miss Thang

New member
רואים שאף פעם לא הקשבת לשום

אלבום שלה, רובם אגב מדברים על סקס\אהבה. לא הייתי שוללת כל כך מהר. הנה עוד כמה, janet - any time, any place janet - if janet - you want this

TopSound

New member
אני גבר! ../images/Emo94.gif וחוץ מזה...

שמעת את השיר הזה הוא סקסי ויש לו אחלה קצב!

Hendrixon

New member
מאמי, אם את סקסית ויש לך טיפה'לה

קואורדינציה, אז את יכולה לעשות סטריפטיז גם כשברקע מנוגן ההימנון של המחתרת הצ'צנית, ע"י תזמורת הצבא האדום, לא בסולם הנכון, והוא עדיין יהנה

dgrwkl1

New member
אני מסכים מאוד מאוד עם הנדריקסון

סוף סוף ישנה הסכמה . לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב ממך. כל הכבוד. תמשיך ככה.

יש המון שירים- המלצות שלי ושל אפיין

מדונה: fever- לא משנה איזו גרסא erotica justify my love like a virgin sooner or later -מפסקול דיק טרייסי- מאד איטי וחושני ויש עוד פרינס- האמא של החושנים kiss cream ואיך לא- sexy mf ג'ורג' מייקל (לורן, כבר אמרתי שאת בסדר?) i want your sex מאותו אלבום דההה איך שכחת? nancy sinatra-this boots are made for walking joan jet- I love rock n' roll alannah miles- black velvet - מושלם לסטריפ

למעלה