סטרס בלתי נסבל 24/7

Bakbook1

New member
סטרס בלתי נסבל 24/7

עם הפוגות מאד קלות.
הייתה כבר תקופה יותר טובה.
ושוב הוא חזר.
החיים הפכו להיות מאוד קשים ובלתי נסבלים.
מדיטציה לצערי אני לא מתרגל (גם זה מאוד קשה ליישום במצב הזה).
ייתכן שבסוף, לא תהיה ברורה ואטוס לאנשהו להרגע ולהתנתק מהכל.
לאורך זמן, אני לא יכול לנהל אורח חיים כזה שאני צועק וצורח כל הזמן (תסמונת טוראט)
וכל הזמן נמצא בלחץ ובסטרס.
הכוחות הפיזיים והנפשיים שלי מתחילים להיאזל.
זה לא רק התודעה, זה גם התודעה.
אני מאמין שכל איזה מאסטר זן /יוגיסט
הכי מקורקע והכי מחובר גם הוא, לא בטוח שהיה מצליח לשרוד את זה...
אבל את המקסימום שלי אני צריך לעשות...

זה פשוט

New member

מכיוון שאני מאמינה בריפוי טבעי לאור ניסיון אישי חיפשתי וקראתי כתבה בנושא תסמונת טורט. שם המליצו על אומגה 3 טרי בלבד שניתן לרכוש דרך יצרן קנדי בשם אושן ניוטרישן. שמעת על זה?
אולי גם שינוי תזונה עשוי לעזור.
ויש גם tic-calm למקרה קלוש שלא שמעת על זה...
אתה לוקח תרופות רגילות? ניסית רפואה סינית?
&nbsp
לא מכירה את יכולותיך וכוחותיך כך שלא אוכל לדעת עד כמה מדיטציה יכולה לעזור בשלב זה אפילו שהיא טובה גם למצבי קיצון. מה הניסיון שלך עם מדיטציה?

Bakbook1

New member
אומגה 3 ניסיתי

אפילו במינון דיי גבוה + e ולא הועיל.
ל3 חודשים.
גם מגנזיום ועוד תוספים.
לילדים העסק עובד גיי מהר, למבוגרים זה יכול לקחת חודשים עד שנים ארוכות אם בכלל...
חשבתי על תזונה קטוגנית שאולי תסייע.
סדנא של שבוע ויפאסנה בעמותת תובנה.
בכלל לא כזה פשוט.
מלבד ילדים, לא נתקלתי באדם מבוגר אחד שטען שתזונה+תוספים באמת עזרו לו.

Bakbook1

New member
חוץ מזה

עניין המוח/מע העצבים אצל הטוראט הוא דבר אחד.
יש עניין נוסף - חוסר איזון במפרק הלסת.
את השני לא יעזור בית דין, שום אומגה 3 ושום תזונה לא תפתור.

זה פשוט

New member
אוקי.. בוא נמשיך הלאה

קודם כל לא שמעתי על תזונה קטוגנית או חוסר איזון במפרק הלסת. תרצה לפרט? אבל אל תתייאש, בוא נתקדם.
ניסית CBIT? היא כוללת בין היתר טכניקות רגיעה של מערכת העצבים, טיפול במודעות והיפוך הטיק. מה שקראתי על התרפיה הזו נראה לי מאוד הגיוני. קודם כל אתה מודע לטיק ומזהה אותו בקול רם
ודבר שני אתה לומד לעשות משהו אחר. אם תסמונת הטוראט אצלך מתבטא רק בצעקות וקללות אתה יכול להפוך את זה למשהו אחר פחות פוגעני. אפשר להשתמש בדימיון. למדל לשיר במקום לקלל. או עוד רעיון ...קצת מוזר אבל אולי זה יעבוד. לעשות כאילו אתה מדבר עם מישו בנייד באוזניות וכאילו לצעוק על בן שיחך ואחכ להתנצל בחיוך לא שים שלידך. להגיד שנסחפת. היום כולם צמודים לנייד ומדברים בקול אז זה נראה מובן.
לוקח 30 יום להרגל חדש להטמע!
מה דעתך?

Bakbook1

New member
Cbit

ניסיתי אך לא מספיק התמדתי...
לגבי מפרק הלסת זו לא דעה מקובלת בקרב הרפואה הקונבנציונאלית.
ניתן לראות ביוטיוב סרטונים + מחקר על הנושא בספרות הרפואית.
Cbit ניסיתי וזה לא כל כך הלך אולי לא נתנתי לזה מספיק צאנס.
אני מרגיש שהאנרגיה שלי מתרוקנת על טיפולים אני לא חוויתי ובקושי חווה את החיים בכלל.
לכן לקחתי מזה הפסקה.

זה פשוט

New member
אוקי. בוא נחשוב על עוד רעיונות

לא מוותרת. יש לי עוד רעיון!
אמנם הוא קצת פרובוקטיבי ותלוי בהומור ובביטחון העצמי שלך אבל לדעתי שווה ניסיון.
כשהטיק מתרחש בסביבה של אנשים זרים, כלומר בחוץ, אתה יכול לנסות להפוך את זה לבדיחה.
נניח...אתה באוטובוס ונפלטת לך קללה .. אתה מיד מתעשת ופונה לשכניך ומודה שיש לך טורט ואת הקללה אתה מפנה לנבל התורן... או ששכחת למלא פיס או לוטו כי בדיוק המספרים הרגילים שלך זכו. אתה יכול להשולל פה עם הדימיון חופשי. ואני בטוחה שאנשים יעריכו את הכנות וההומור ואפילו יקללו או יצחקו איתך כדי שתרגיש יותר טוב עם מצבך.
ואם תגיד שלא מתאים נמצא עוד דרך. הקיום מלא באפשרויות.
&nbsp

זה פשוט

New member
עוד שאלה

האם לדעתך הלחץ או הסטרס נובעים מההפרעה העצבית או שאולי להפך? כתבת שאתה רוצה להתנתק וליסוע לאנשהו כדי להרגע ו/או לעשות ויפאסאנה. לכן קישרתי.

זה פשוט

New member
האם ניסית קנאביס רפואי?

הרגע קראתי שיש לזה אפקט מטיב והצמח מאושר לסובלים מהתופעה. הוא מוריד את ההתקפים וכמובן נוסך שלווה. כבר ראיתי אנשים עם בעיות קשות כמו פרקינסון ופיברומיאלגיה שהצמח עזר להם משמעותית.

Bakbook1

New member
כן לחץ משפיע

ואף מחמיר את הטיקים.
לשמחתי - אני לא מקלל.
&nbsp

למעלה