סטרליזציה

סטרליזציה

האם אחרי שביצעתי סטרליזציה ולאחר מכן ייבשתי את הבקבוקים על מתקן הייבוש על השיש, כמה זמן זה יכול לעמוד על השיש ועדיין להיחשב סטרילי? האם צריך לאחר סטרלייה לאחסן את זה במקום אחר?

חוגי1

New member
נראה לי שאין בעייה עם שאריות מזון

אבל שווה להעביר וויש מתחת לברז על אבק וכאלה אם זה נשאר יותר מיום.

ברגע שזה יוצא מהמיקרו

זה כבר לא סטרילי.........חיידיקים קיימים באויר....... איפה שלא תשימי את הבקבוקים הם לא יהיו סטרילים.......אולי רק בתוך בועה עם אויר מסונן....... מה שכן הם יהיו יותר נקיים.....

שאלה על סטריליזציה

כרגע אני משתמשת בבקבוקים של פלייטקס ומאוד מרוצה בעיקר מהסיבה שלא צריך לעשות סטריליזציה. אבל הכסף אוי הכסף.... כל בקבוק שהיא לא מסיימת מרשרשים לי המזומנים בראש...וחשבתי אולי לעבור לבקבוקים רגילים אבל היא בת חודשיים ואוכלת מעט אוכל בהרבה ארוחות קטנות. הסטריליזטור מכיל רק 3 בקבוקים בפעם אחת והגודל שלו מפלצתי. מה שיגרום לי כל היום למרדף אחרי בקבוקים וסטרילזטור. רציתי לדעת איך אתן מתנהלות עם בקבוקים רגילים? אשמח לשמוע לטיפים ממכן, אני בטוחה שיש דרכים לייעל את הנושא.

אני הפסקתי עם הנידנוד

הזה של לסטרל כשהם הגיעו ל3 חודשים........זה היה כזה מעיק ועוד עם החלקים של הבי פרי....... לא קרה להם כלום.....וגם לחיידיקים שגרים אצלנו אין תלונות.

חוגי1

New member
אני הורדתי תפלסטיקים מהסטרליזטור

ומכניסה פנימה 5 בקבוקים בבת אחת. לדעתי אין לפלסטיקים הפנימיים שימוש חוץ מ......עוד חלקים כדי שלא נרגיש שקנינו סתם כלי למיקרו בהרבה כסף ו......"ליופי".

הבקבוקים לא סטריליים יותר

ברגע שהם יצאו מהסטריליזיה. יש חיידקים בכל מקום שתפני ותשימי בהם את הבקבוקים.

גרזנית

New member
אני לא עושה סטריליזציה לכלום

גם הציצ שלי שממנו הדס אוכלת לא סטרילי...

ayala26

New member
גם לא

סטריליזציה היא בשביל להרוג בקטריות שנוצרות מחלב שנחמץ במידה ונשארו שאריות שלא נשטפו (אני שמה לפעמים במדיח ואז לא עושה סטריליזציה ולפעמים רוחצת עם מברשת ואז כן למקרה שפספסתי) כל עוד את לא מכינה את הבקבוקים בתנאי מעבדה הם לא סטרילים לכל סוגי החדקים אבל מגיל 4-3 חודשים שכל דבר עובר אצלהם מתחת ללשון לסטרל נגד כל סוגי החדקים זה ממש בזבוז זמן.

למעלה