סטרליזטור ומיקרוגל - לקנות?

סטרליזטור ומיקרוגל - לקנות?

האם שווה לחפש מיקרו שיהיה בגודל שיתאים לסטרליזטור או שיש פתרונות אחרים? כמה בקבוקים מומלץ להחזיק כשיש תאומים? כמה משתמשים בסטרליזטור? להתפשר על כזה ל 3 בקבוקים או ללכת על זה שיש לו מקום ל 6 בקבוקים. ההשפעה היא גם על גודל המיקרו, והמחיר כמובן, שיכול להיות בהפרש של עד 1000 ש"ח.

אנחנו משתמשים המון

אבל לא יודעת אם שווה לקנות מיקרו במיוחד - יש סטריליזטור חשמלי. בכל אופן המקום ממש חשוב, אנחנו רחצנו פעמיים ביום 6-8 בקבוקים כל פעם (היום כמובן פחות).

קרן משם

New member
אני חייבת לציין ש

מעולם לא השתמשתי בסטריליזטור וכמות הבקבוקים אצלנו היה אדירה! פשוט הרתחתי אותם כל כמה זמן (מעולם לא הייתי היסטרית למרות שהם הגיעו הביתה פגיגים!) אז השתמשנו במיקרוגל הרגיל ממילא שהיה לנו עוד קודם. בכלל חסכתי את כל הנושא הזה והאמת? חייתי עם זה נפלא! זאת דעתי בכולופן.

oshkvarek

New member
לדעתי כדאי להשקיע במיקרו

הוא משמש לא רק לסטריליזציה (שזה כמו שאמרו קודם - המון! וזה פשוט הרבה יותר נוח ומהיר), הוא משמש גם לחימום החלב, חימום המים לחלב וזה משהו שישמש אותכם הרבה אחרי הסטרליזציה, בעתיד גם שתי צלחות עם אוכל (כשמחממים שתי צלחות עם קצת אוכל בכל אחת האוכל מתחמם מהר מאוד ולא מדי), ובקיצור זאת קניה לטווח ארוך וכדאי להשקיע בה לדעתי

שלום לאופטימי../images/Emo142.gif

אני לא יודעת מה להמליץ מבחינת מיקרוגל, אנחנו הסתדרנו עם מה שהיה לנו. האמת היא שאני לא מכירה סטריליזטור של 3 בקבוקים אלא של 4 (סטריליזטור של לייף וסטריליזטור של אוונט) אותם יש לי ולהורי. חוץ מזה נדמה לי שלחב' שמייצרת את הבקבוקים המעולים B free (דר' בראון) יש סטריליזטור קומפקטי, לא יודעת לכמה בקבוקים. לנו יש 4 בקבוקי אוכל (עוברים סטריליזציה אחרי כל ארוחה) + 2 בקבוקי מים שעוברים סטריליזציה מדי פעם. לנו זה מספיק. אל תשכח שככל שבסטריליזטור יותר בקבוקים זה אומר לשטוף יותר בקבוקים בכל פעם (מאוד מייגע במיוחד עם הבקבוקים של דר' בראון רבי החלקים). בהצלחה

טל של 4

New member
לדעתי...

בקבוקים קנינו 2 קטנים ו - 16 גדולים. למה 16....יש 24 שעות ביממה אם הם אוכלות כל 3 שעות זה 8 ארוחות כפול 2 שווה 16. ככה יכולתי להכין מלא בקבוקים מוכנים מראש וזה חוסך המון זמן. שניים קטנים למים. סטריליזטור קיבלתי חשמלי מאחותי וזה היה מאוד שימושי, לא בטוח שהייתי קונה חדש. היה בו מקום ל-6 בקבוקים רגילים או חמישה רחבים. מיקרו הספיק לי הישן.

ליהיS

New member
מיקרוגל מאוד רצוי אבל לא בשביל

הסטליזטור. אני נהגתי להכין בקבוקים ליום שלם, מהמקרר לחימום במיקרו ולפה. לנו היה את הסטליזטור של אוונט, עם מקום ל-6 בקבוקים, שהיה בשימוש רציף אצל הגדולים אבל לתאומים זה לא היה נוח. לתאומים עיקרתי ועדיין מעקרת בטהרטף. קערת פלסטיק ע נ ק י ת עם טהרטף. פשוט לרחוץ בקבוק ולזרוק למים. לדעתי הרבה יותר יעיל. לא היה לי נוח להרתיח עקב הכמות העצומה של הבקבוקים, פשוט לא מצאתי סיר מספיק גדול ולא התאים לי לכרכר סביב הרתחות.

מיקרוגל הוא מכשיר מאד רצוי

לדעתילא רק לבקבוקים. ולא רק לחימום, אלא גם לבישול אני מבשלת המון במיקרו,את כל סוגי הירקות,אורז, דגים ואפילו ריבות אני עושה במיקרו. אני בכלל לא זוכרת איך הסתדרתי פעם בלי מיקרו.

קרן משם

New member
במקום להכין בקבוקים ליום שלם

הכנתי את הארוחות אבל שמתי בכלי (פלסטיק עמיד במיקרו) שיועד לאחסנת האוכל ולפני הארוחה פשוט חיממתי את הכלי ושפכתי לבקבוקים. גם כיום ידליי אוכלים דייסות לפני השינה ושותים שוקו בבוקר ואני כל יום ב15:00 מכינה להם את הנ"ל בפלסטיקים שיועדו לצורך הנ"ל ואני מחממת במיקרו את כל הכלי ובשניה שופכת לבקבוקים, שנאתי להכין בבקבוקים כי לפני החימום במיקרו בכל מקרה יש להויצא את הפטמות ובעיקר לנער אחרי החימום אז צריך את הפלסטיק שסותם על מנת לנער ....בקיצור אולי לא התקדמתי עם המודרניזציה אבל אני לא מכירה משהו אחר ואני עוד עם 3 תינוקות הסתדרתי בלי כל הדברים הנילווים קרי סטריליזטור/מיקרו מיוחד/מחמם בקבוקים/מחלק מנות וכל מה ששמעתי אי פעם בפורום...

משתמשים המון

בדיוק עכשיו סיימתי להכין את הארוחות ללילה ולמחר... אנחנו קנינו 8 בקבוקים קטנים, ועכשיו עוברים לגדולים. לכן המלצה - לקנות מראש רק 2 בקבוקים קטנים והשאר גדולים, גם אם בהתחלה הם אוכלים כמויות קטנות. לנו עכשיו יש בערך 6 או 7 בקבוקים לכל אחד. אנחנו מכינים אוכל מראש, ושמים במקרר, ואח"כ מחממים במיקרו לטמפ' החדר (בערך 20 שניות), ולכן המיקרו שמיש מאוד. סטריליזציה אנחנו עושים גם כן בעזרת המיקרו, עם הסטריליזטור של אוונט - הוא יקר יותר מזה של לייף, אבל היחיד שנכנס לנו למיקרו. בקיצור - מומלץ מאוד להצטייד באלו.

רז2

New member
לדעתי שווה לנשקיע

מיקרו... איך אפשר בלי???? אי משתמשת המון! עם ילדים זה ממש נוח. אין זמן להתחיל חמם בתנור. השתמשנו במיקרו גם בזמנו לעיקור הבקבוקים וגם בהמשך לחמם מרק טחון (ואף להפשיר מנות מרק מהפריזר. וכיום לחימום כל ארוחות הצהריים. סטריליזטור, נוח גדול, לנו היה של אוונט ובעלי עד היום טוען שאילו עברנו לארה"ב כשהם היו בני 9 חודשים הייתי עדיין משתמשת בו
, מה לעשות התרגלתי כ"כ.... השקעה שווה!

*שיר

New member
../images/Emo45.gifמיקרו זה הכי שימושי

גם אנחנו קנינו מיקרו (יותר נכון-קיבלנו מתנה) לכבוד הולדת הילדים. אנחנו משתמשים בזה ממש המון. גם לנו (לחימום ארוחות שהתקררו...
) וכמובן לחימום בקבוקים ומרקים. אני מאוד ממליצה על סטריליזטור. אנחנו קיבלנו מחברים (של AVENT) אחרי כמה שבועות של הרתחה, ואין מה לומר, זה הרבה הרבה יותר נוח וגם יותר מהיר. את ההרתחה שנאתי. הבקבוקים אף פעם לא יצאו נקיים - עם המים בארץ, הם תמיד יצאו עם שכבה של אבנית. הפתרון הוא לשפוך מים רותחים לתוך הבקבוקים ומיד לשפוך, אבל אז צריך כמויות אדירות של מים רותחים וכל הסיפור לוקח שעות. במיקרו זה צ'יק-צ'ק. מכניסים בקבוקים, שמים במיקרו, מוציאים וכי חשוב - הבקבוקים מבריקים! כמה בקבוקים? כמו טל - גם לנו יש 16 בקבוקים ובהתחלה כל בקבוק היה הכרחי. בהתחלה הם אוכלים כל 3 שעות ואפילו פחות, ובין לבין לא מספיקים לשטוף ולחטא.

יעל של 4

New member
אין צורך בסטריליזטור בתאומים

יש לי בבית מחברה סטריליזטור למיקרוגל והוא לא בשימוש מכיוון שבתאומים יש כל כך הרבה בקבוקים לפחות 10, ובסטריליזטור נכנסים רק ארבע, חבל על כל דקה לדעתי לבזבז על להכניס למיקרו ולהוציא ושוב להכניס... מה שאני עושה יש לי 2 סירים גדולים לסיר אחד אני מכניסה את כל הבקבוקים, לסיר שני אני מכניסה את כל הביזרים הנילוים פיטמות ועוד (לי יש הרבה את כל האביזרים של דר' בראון) יש לי בבית 2 קומקומים חשמליים ואני שופכת מים רותחים וזהו. אם יש צורך אני מרתיחה על הגז אבל זה נדיר. מכיוון שאני עושה רק פעם ביום את כל הבקבוקים אני משרה את הכל בכיור למשך חצי שעה עם מים חמים וסבון ורק אחר כך מסבנת ומנקה ושמה בסירים להרתחה. כך שאינני רואה שום צורך בסטריליזטור. זה אכן משמש כשיש ילד אחד ומעט כלים. יעל

יעל של 4

New member
לגבי מיקרוגל צריך בלי שום קשר

לסטריליזטור אלה לצורך חימום בקבוק שהתקרר או להפשרה של פיתות או בשר לחימום אוכל, להכנת אוכל. אבל בלי שום קשר לסטריליזטור.

*שיר

New member
יעל, למה את עדיין עושה סטריליזציה??

הבנות שלך כבר מעל שנה.

יעל של 4

New member
אני עושה סטריליזציה מכיוון

ואני מנקה את הבקבוקים רק פעם אחת ביום, אין לי אפשרות אחרי כל בקבוק שהם שותות לשתוף אותו מייד, ומה שקורה עד הערב החלב שנשאר בבקבוק מחמיץ ומזהם את הבקבוק. לכן אני מוצאת לנכון כל ערב להשרות אותם בכיור אחר כך לסבן הכל, לשתוף ולאחר מכן להרתיח את כל הכילים כדי להבטיח לעצמי שלא יהיו חיידקים ואני יהיה שקטה. כך אני עושה כל זמן שהילדים משתמשים בבקבוקים. יעל

noam125

New member
אנחנו לא משתמשים בכלל

גם בגלל שאני מניקה חלקית, אבל גם בגלל שאין לי כוח לזה. קנינו וזה סתם עומד על השיש ותופס מקום. ראיתי שאתה מאזור חיפה - אתה יכול לקחת את שלנו בחצי מחיר.

דפנה 4

New member
אנחנו השתמשנו בסטירליזטור חשמלי

של אוונט ומאוד היינו מרוצים , יש בו מקום ל-6 בקבוקים והוא מעולה. בכל מקרה אנחנו כבר לא משתמשים בו והוא מאוחסן באריזתו המקורית , אם תהיו מעוניינים לקנות אותו מאיתנו , שלח לי מסר ... בהצלחה

6 בקבוקים!!!

לנו יש את הסטריליזטור החשמלי של אוונט ל-6 בקבוקים והוא נהדר. אצל ההורים שלי יש את זה למיקרוגל ל-4 בקבוקים והוא הרבה פחות נוח. כמות הבקבוקים היא כל כך גדולה, שעדיף כמה שיותר במכה. אני לא מצטערת לרגע על ההשקעה.

למעלה