חחחחח רעה אבל יש לי את השיטות שלי האמיני לי :))))))
L Liroy26 New member 16/1/03 #8 סחה עליך אחוצ´שלי! ../images/Emo45.gif חצי שנה בלי סקס??? את שפויה בדעתך???
S shirhayam New member 16/1/03 #9 שפויה? הכל עניין של הגדרה אף פעם לא טענתי לשפיות אך, מתוך בחירה לא היה לי סקס תשאל: איך את עומדת בזה? איך את למשל יכולה ללכת למסיבה בתאטרון ולהמשיך לחיות אחרי זה. ואיך ואיך אז: אפשרי - בהחלט מקווה בקרוב לשחרור נאות ))))) יאאאאלה? יאאאאאאלה!!!!
שפויה? הכל עניין של הגדרה אף פעם לא טענתי לשפיות אך, מתוך בחירה לא היה לי סקס תשאל: איך את עומדת בזה? איך את למשל יכולה ללכת למסיבה בתאטרון ולהמשיך לחיות אחרי זה. ואיך ואיך אז: אפשרי - בהחלט מקווה בקרוב לשחרור נאות ))))) יאאאאלה? יאאאאאאלה!!!!
ר רוכב על שחור New member 17/1/03 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif את רוצה באמת תגובה?... סלחי לי על תגובתי הארוכה שהיא: יש!
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif את רוצה באמת תגובה?... סלחי לי על תגובתי הארוכה שהיא: יש!
S shirhayam New member 18/1/03 #13 כן אני יודעת ואתה לא ממש היחיד.... חחחחחח הוא חי וקיים עכשיו צריך לדעת איך להתנהל ככה שהוא יהיה שלי לעולם חחחחחחח
כן אני יודעת ואתה לא ממש היחיד.... חחחחחח הוא חי וקיים עכשיו צריך לדעת איך להתנהל ככה שהוא יהיה שלי לעולם חחחחחחח