סטריט טים

Drorrrrrr

New member
סטריט טים

בגלל ש-BMG בישראל הם אנשים רעים: אני, לאה ותפוז החלטנו לפנות ל-BMG העולמי. כדי לפנות אליהם אנחנו צריכים לנסח מכתב. עכשיו, הייתי רוצה לשתף אתכם במכתב, אילו נקודות כדאי לנו להעלות במכתב? יש לכם הצעות? קצת טיפים מכם כדי שנוכל באמת לפתוח סטריט-טים. מה להזכיר במכתב? נזכיר את הפורום, מה עוד? תודה דרור

meing lee

New member
טוב, אז ככה...

קודם כל ספר על הפורום, ותכתוב שהקהילה שלנו גודלת ויש הרבה מעריצי דה קולינג שעדין לא יודעים על הפורום, ואם יהיה לנו סטריט טים, זה יהיה מקום אחד שבו כולם יוכלו לבקר וכך גם יותר מעריצים של דה קולינג יהיו בקשר גם עם מעריצים אחרים וגם עם הלהקה... היה עוזר אם היה לנו מכתב מאלכס ומארון שיתמכו ברעיון...אפשר לשלוח להם אי מייל ולבקש מהם... בעצם עדיין אין סטריט טים לדה קולינג באסיה ובמזרח התיכון במיוחד, לא יודעת אם הפיליפינים נחשבים...וזו תהיה גם הזדמנות לקרב בין אנשים (גאד מאיפה השטויות האלה באות אלי?!) וגם להביא את הלהקה לפה..ולמקומות אחרים במזרי התיכון... אני חושבת שכדאי גם לציין כמה מעריצים יש פה ללהקה וכמה כולם עושים, וזה יהיה נחמד אם יהיה לכולנו מקום אחד לגבש בו את הרעינות שלנו ואם כלום יהיו ביחד, גם נשיג יותר , ונוכל לעשות יותר למען דה קולינג ... טוב זהו בנתיים , אם יהיו לי עוד רעיונות אז אני אכתוב.. אם אתם צריכים עזרה בלכתוב הכל באנגלית אז אני אשמח לעזור... בהצלחה

למעלה