סטרדיי נייט לייב ...

טלויזיה

New member
סטרדיי נייט לייב ...

היי גייס, לא הייתי הרבה זמן, עקב שהיה קצרה בחו``ל, ויותר מזה... כן כן עברתי לערוצי ``יס``. ככה שאתם לא מספיק בעניינים בשבילי מבחינת התוכניות הכי לוהטות... אבל אני אשמח לעדכן את כולכם על מה שמתרחש שם, ויש שם הרבה אקשן. אם למישהו יצא לראות את ``סטרדיי נייט לייב`` במוצ``ש עם כריסטינה ריצ`י, היתה תוכנית מדהימה. וכל מי שהוא מעריץ מושבע של התוכנית, אני ממליצה בחום לעבור ל...YESSSS. כי כן כן זה משודר כל מוצ``ש והרבה פיימס צפויים לבקר שם בשבתות בקרובות. מה איתך טיוי גיי ... אתה לא חושב לעשות משהו בנושא ``יס`` כולם מדברים על זה, ואתה לא אוכל את הלב קצת שאתה לא חלק ??? בקרוב זה יהיה אש חמה שמתפרצת, זה פשוט זה, הכל שם ובדיוק בטיימינג הנכון. ואיך להגיד, הפורום קצת ישן בקטע הזה.

tvguy

New member
אני עומד להיות חלק

נכנעתי לתכתיבים גורלי נחרץ והזמנתי איש מכירות

טלויזיה

New member
אתם לא תתחרטו.

זה מוזר קצת לעבור פתאום לספרה אחרת. יש בזה הרבה מהכל.

cosmic523

New member
בינתיים לא הכל טוב

קצת מאוכזבת: יש השבוע מלא דברים מעניינים בערוץ 8 שאני לא יכולה לראות. ההתנהלות עם הוידאו מאוד מאכזבת - פשוט החזירו אותי כמה שנים טובות אחורה, וזה די קשה... והכי גרוע - חיים קשים לזפזפנית כפייתית שכמותי. אי אפשר לזפזפ בנחת, כל פעם שעוברים ערוץ יש כמה שניות יקרות של עיכוב בתמונה ובקול, דבר שפשוט לא עושים לאנשים טובים מהיישוב! אבל..... יש לי את יס פלוס, וזה כמעט שווה הכל!

cosmic523

New member
אוטוטו גם אני

מחר באים לחבר אותי, ואני מקווה שהפעם זה סופי, כי בפעם שעברה היה בלבול (מצידי, לא מצידם דוקא), ואז גם אני אתמכר סופית, וכנראה שכבר לא אגיע לפה, פשוט כי לא יהיה לי מתי... הלויין מושך יותר... בכל אופן, טלוויזיה, עדכני אותי בנוגע ל - MUST SEE, כל מה שאסור לפספס, וכל הדברים הקטנים שאף אחד לא יודע על קיומם אבל הם אוצרות ראויים ביותר. אני מניחה שתוך זמן קצר אני אכנס לעניין ואבין מה שווה ומה שווה יותר, אבל בשביל ההתחלה, אני באמת יכולה להיעזר בחונכת. נ.ב - איך היה בחו``ל? איפה היית?

למעלה