סטראפ-און

ofer1234567

New member
סטראפ-און

היי בנות, יש לכן פורום נפלא. יש לי שאלה: האם מישהי ניסתה פעם סטראפ-און עם גבר? (האשה חוגרת דילדו ובאמצעותו היא חודרת לגבר). האם מישהי שוקלת לנסות את זה? יום קסום, עופר

שגיתא

New member
בהחלט כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

פעם קראתי על משהו דומה סיפור החוויה היה מנקודת המבט של הבחור ולמרות שחלק מהעניין התחיל מתוך תנאי מסויים לסקס אנאלי הרבה גברים חושבים שזה טבעי לאישה שתרצה לחוות סקס אנאלי מה שלדעתי קצת מעצבן
תתפלאו זה לא ממש טבעי אני מודה שנעים ונחמד לי שמגרים לי את פי הטבעת וגם כשמכניסים לי אצבע לשם זה בסדר גמור כחלק מתוך אקט מיני או כ FORPLAY
אבל גם הרבה גברים נהנים מאותו סוג גירוי
, עכשיו מבחור שרצה איתי סקס אנאלי גרסתי שגם אני רוצה שיחוו אנאלי בעצמם, ולא ברור היה להם למה אני לא מקבלת את זה כחלק מה"נורמה" שבסקס, מה לעשות מעולם לא חשבתי (נורמטיבי לפי הכתבת החברה זה שכל החברה שלי עישנו בגיל 16 לא אומר שאני צריכה גם) האמת שלא פחדתי מהכאב כמו שאני מפחדת לדפוק את מערכת השרירית באיזור שתודה לאל ממלא את תפקידה נאמנה
, אמרתי לעצמי שאם הבחור מוכן לחוות את זה ונהנה מזה ידע גם לבצע בצורה רגישה את האקט, אבל לא הייתי בטוחה שהגבר שיהיה בן זוגי יסכים אז פניתי בבלוג TV ולהפתעתי נענתי לחיוב מדי הרבה גברים לצערי הראשון שמאד רצה וכבר כמעט תאמנו פגישה התגלה כבחור נשוי ויסלחו לי כל הנשואים בנינו אצלי נשוי = לא סקסי ולא משנה כמה שהגוף שלי יימשך לבחור עם גבר נשוי אני לא מתעסקת מתוך הכבוד שלי לאישתו זה חוק ברזל שלי, ובנינו לא חסר פנויים תורנים למטרת סקס שאמנם עדיף בתוך זוגיות, אבל גם יזיזות פורה וקבועה לדעתי כל בחורה פעילה מינית ופנוייה צריכה אחד כזה כתוספת לעינוג עצמי
, בכל מקרה בחור אחר שנענה לפנייתי זכה לחוויה למרות שלרגע היה מוזר
. בא נגיד שבפועל אם לא היינו נפגשים למטרת החוויה הספציפית הזאת לא היינו שוכבים. עכשיו באמת בהתחלה דובר על סטראפ און (תודה לפני כן לא ידעתי את השם של האביזר) אבל הבחור התגלה כקמצן (תכונה מכוערת אצל כולם) אפילו את המשחה KY הוא התקמצן לקנות אבל על הגזר לא ויתרתי מאחר ולא חוויתי אנאלי בעצמי העדפתי שיבחר את הגודל שעושה לו לפחות למראית עין
לא אמרתי שרק הוא צריך לקנות את הסטראפ און אבל חצי חצי (הרי בתכלס מה אני אמורה לעשות עם זה בעתיד ???) אז הוא הסתפק בגזר, ותאמת הוא כל כך נהנה שא. הוא כמעט גמר רק מה פינוקים שלי לפני זה והגירוי שלי היה עצום גם מהחוויה וגם מזה שגם הוא נהנה, הוא אפילו רצה לבוא לעשות מזה סידור קבוע, אבל לענג אותי בהתאם הוא לא רצה בכל מקרה הצורך שלי בעניין הוא לא מתוך שליטה במישהו היו כאלה שפנו אלי וחיפשו מלכה או צורך להכאיב לא מאמינה בשליטה או בכאב מוגזם לצורך העצמת חוויה וריגוש, בכל מקרה נהנתי שגיתא

למעלה